Anasayfa    ALMANYA-FRANSA-İSVİÇRE    TÜRK HAVA YOLLARI İLE 4 GECE 5 GÜN STRASBURG 3* OTEL
 Gidiş  Dönüş  Gece  -  Gün  Kontenjan  Vize Durumu
04.09.2024 08.09.2024 4 Gece - 5 Gün Son 8 Kişi Sorunuz
Paket/Ek Hizmet Fiyat Bilgisi
İki Kişilik Oda Kişi Başı 3.Kişi/İlave Yatak Tek Kişilik Odada Konaklama 0-2 Yaş Çocuk 3-12 Yaş Çocuk
699 € 699 € 879 € 150 € 699 €
Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi Paket Adı Fiyat

1.GÜN Ι İSTANBUL-BASEL-STRASBOURG (Çarşamba, 4 Eylül)

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde uçuştan 3 saat önce buluşma. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 1923 sefer sayılı uçuşu ile 07.50de Basele hareket. Yerel saat 09.55de Basele varışın ardından alanda bekleyen aracımız ile panoramik şehir turumuz başlıyor. Ünlü Rönesans yazarı Hollandalı Erasmusun mezarının bulunduğu Basel Manaserı, şehrin en güzel binalarından Hotel Les Trois Roi, şehrin ana meydanı ve pazar yeri Marktplatz, Hükümet Binası görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Strasbourg a hareket. Fransız Milli marşı “La Marseillaise”in yazıldığı yer olmasıyla tarihi bir öneme sahip olan Strasbourg, Alsace Kültürüyle Fransız mimarisinin harmanlandığı bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. 1874 yılına kadar dünyanın en yüksek yapısı olma ünvanına sahip Notre-Dame de Strasbourg Katedrali, Rohan Sarayı, Kleber Meydanı ve geleneksel Alsace Evleriyle süslenmiş Petit France bölgesini geziyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.

2.GÜN Ι STRASBOURG - EGUISHEIM - COLMAR - RIQUEWIHR - STRASBOURG (Perşembe, 5 Eylül)

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misa?rlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Eguisheim & Colmar & Riquewihr turuna katılabilirler. Turumuzun ilk durağı Alsacenin şirin kasabalarından Eguisheim. Dar şirin sokaklarında, ahşap pencerelerinden ve balkonlarından güzel renkli sardunyalar sarkan evlerin arasında dolaşırken geçmiş zaman hikâyeleri arasında kaybolmaya başlayacaksınız.2003 yılından bu yana “Fransanın en güzel köyleri” kulübüne üye olan Eguisheim, “2013te Fransızların favori köyü” seçilmiştir. Eguisheim turumuzun ardından 2.durağımız Colmara hareket. Rengârenk evleri, çiçeklerle süslenmiş sokakları ve güzelliğiyle, büyüleyici şehirlerden biri olan Colmar, Alsace şarap yolu rotasının başlangıç noktası olarak büyük önem taşımaktadır. Colmarın güzelliğine güzellik katan kanallar ise Ren Nehrinin kolları. Nehir boyunca sıralanan ve tarihi 1200lü yıllara kadar uzanan rengârenk tarihî binalar ise şehrin en belirgin, en kayda değer özelliği. Colmar turumuz sırasında karnaval havasındaki sokaklarını turlarken üzerinde dev leylek yuvalarının bulunduğu Aziz Martin Katedralini, Rue Marchandı (Tüccar Sokağı) ve “Küçük Venedik” anlamına gelen “Petite Venise“ bölgesini geziyoruz. Turumuzdaki son durağımız ise Alsace ın en ünlü köyü olarak bilinen
Riquewhir… Alsace usulü ahşap ve beton karışımı iki katlı evlerin birbirleriyle uyumu, birbirlerinden farklı renk ve ev şekilleriyle 1200 kişinin yaşadığı bu şirin şehri yılda 2 milyon kişi
ziyaret etmektedir. Tarih, kültür ve doğa ile harmanlanmış bu harika şehirde fotoğraf çekmeye doyamayacaksınız. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.
Eguisheim & Colmar & Riquewihr Turu: 85 Euro

3.GÜN Ι STRASBOURG - HEIDELBERG - BADEN BADEN - STRASBOURG (Cuma, 6 Eylül)

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misa?rlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Heidelberg & Baden Baden turuna katılabilir. Hayır, bütün Alman kentleri birbirine benzemez. Eğer gerçek bir Alman şehri görmek istiyorsanız, Hegelin düşüne düşüne yollarını arşınladığı ,"Goethenin ideal şehir dediği, dingin, şık, nezih ve derin bir şehir olan Heidelberg sizi mimari ve doğasının uyumuyla karşılayacak. Varışımızla beraber yapacağımız turda Hauptstrasse, Marktplatz Meydanı, Eski köprü, Heidelberg Kalesi (dışarıdan) görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından 2. durağımız olan Baden Badene hareket ediyoruz. Almanya - Fransa sınırına yakın, şık, estetik ve bir o kadar da doğanın içinde huzurlu bir Alman şehri olan Baden Baden kaplıcalardan, kültür - sanat müzelerine, opera ve tiyatrolara ve hatta Avrupanın en meşhur kumarhanesini ziyaret etmeye kadar sayısız olanakları vardır. Ünlü Rus yazar Dostoyevski nin kendi yaşantısından kesitlere de yer verdiği ”Kumarbaz” isimli romanı bu şehirde geçmektedir. Bu sebeple edebiyatseverlerin de ilgisini çekebilecek bir şehir Baden Baden. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.

Heidelberg & Baden Baden Turu: 85 Euro

4.GÜN Ι STRASBOURG - SCHAFFHAUSEN REN ŞELALESİ - ZÜRİH - LUZERN - STRASBOURG (Cumartesi, 7 Eylül)

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misa?rlerimiz rehberimiz tarafından ekstra düzenlenecek Schaffhausen Ren Şelalesi & Zürih & Luzern turuna katılabilirler. Turumuzda ilk durağımız Ren Şelalesi. 150 metre genişliği ve 23 metrelik yüksekliği ile Avrupanın en büyük şelalesinin etrafında, büyüleyici su sesi eşliğinde, yapacağımız yürüyüşümüzün ardından, İsviçrenin en büyük kenti olan Zürihe hareket ediyoruz. Zürih Gölünün kenarında ve Alp Dağlarınn eteklerinde konumlanan Zürih gerek tarihi geçmişi, gerekse kültürü ile yılın her döneminde milyonlarca turiste ev sahipliği yapmaktadır. Tarihi geçmişi Neolitik ve Bronz Çağına kadar giden şehrin ismi ise Turustan geliyor. M.S. 2. yüzyılda Roma işgali altında olan şehre Turicum adı verilmiş. Bu isim İsviçre Almancasına çevrildiğinde “Zuri” olarak okunuyor. Son yapılan verilere göre Avrupanın en yaşanabilir şehri olan Zürih, İsviçrenin kültür başkenti olarak da adlandırılmaktadır. Varışımızla birlikte Grossmünster, Fraumünster Kiliselerini ve Avrupanın en büyük saat kulesi olan St. Peterskirche kilisesini gördükten sonra şehrin alışveriş merkezi kabul edilen Bahnhofstrasseyi turluyoruz. Turumuzun ardından Luzern e hareket ediyoruz. Bu büyüleyici şehirde, Kral 16. Louis ve ailesini korurken şehit olan 800 İsviçre askeri anısına yapılmış Aslan Anıtı, Şapel Köprüsü ve Luzern gölünün muhteşem manzarasını gördükten sonra turumuzu bitiriyor ve otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelde.

Schaffhausen Ren Şelalesi & Zürih & Luzern Turu: 110 Euro

5.GÜN Ι STRASBOURG - FREIBURG - BASEL - İSTANBUL (Pazar, 8 Eylül)

Sabah kahvaltısın ardından odaların boşaltılması ve Freiburga hareket. Almanyanın dördüncü büyük şehri olan Freiburg, Almanyanın güneyinde bulunan ve yeşille özdeşleşen şirin bir kenttir. Kara ormanların başkenti olarak da bilinen bu şehir günümüzde çevrecilik konusunda rol model üstlenmektedir. Yapacağımız şehir turunda Freiburger Münster (Katedral), Markthalle (Kapalı Pazar), Münsterplatz (Büyük Meydan), Rathausplatz, Kaiser Joseph Caddesi, Augustiner Platz, Adelhauser Platz, Gerberau görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Basel havalimanına hareket. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 1926 sefer sayılı uçuşu ile 19.15de İstanbula hareket. Yerel saat ile 23.15 de varışımızın ardından turumuzun sonu.

AVANTAJLI EKSTRA TURLAR

-Eguisheim & Colmar & Riquewihr Turu (85 Euro)
-Heidelberg & Baden Baden (85 Euro)
-Ren Şelalesi & Zürih & Luzern Turu (110 Euro)

280 Euro yerine 230 Euro
0-2 yaş ücretsiz, 02-10 yaş %50 indirimlidir.

İNDİRİM FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN

2. turunu alana + % 5 indirim, 3. turunu alana + % 10 indirim
(2024 yılı içerisinde 2. ve 3. turu alan misafirlerimize sadece paket tur fiyatı üzerinden + indirim sağlar)
Arkadaşını getirene + % 5 indirim
(2024 yılı içerisinde arkadaşını getirerek aynı tura kayıt yaptıran misafirlere aynı yıl içerisinde katılacakları 2. turda sadece paket tur fiyatı üzerinden + %5 indirim sağlar)
***indirimler alan vergisi hariç fiyattan hesaplanır.***

PAKET TUR BROŞÜR NOTLARI

1. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
2. Kappatur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
3. Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappatur sorumlu değildir.
4. Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.
5. Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappatur sorumlu tutulamaz.
6. Kappatur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
7. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün / günler gerçekleştirilebilir.
8. Kappatur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
9. Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
10. Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
11. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
12. Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu takdirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
13. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün / günler dışında başka bir gün yapılabilir.
14. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Kappatur sorumlu tutulamaz.
15. Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dahil değildir.
16. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave açılan-kapanan ek yataktır.
17. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
18. Kappatur konsoloslukla misafirlerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin herhangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappatur dan tazminat hakkı yoktur.
19. Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Kappatur kesinlikle sorumlu değildir.
20. Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı, reçel, kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.
21. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden en az 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

ÜCRETE DAHİL OLAN SERVİSLER

-İSTANBUL HAVALİMANI’NDAN TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERLERİ İLE İSTANBUL - BASEL - İSTANBUL UÇAK BİLETİ
-HAVALİMANI VERGİLERİ (150 €)
-ZORUNLU SİGORTA (15 €) (İPTAL VEYA DEĞİŞİKLİKTE, İPTAL İADESİ YOKTUR.)
-3* OTELDE 4 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMA
-ALAN/OTEL/ALAN TRANSFERLERİ VE ŞEHİRLERARASI TRANSFERLER
-BASEL, STRASBOURG, FREİBURG PANAROMİK ŞEHİR TURLARI
-PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETLERİ

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN SERVİSLER

-SCHENGEN VİZE ÜCRETİ VE HİZMET BEDELİ (140 €)
-YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (SADECE BANKAYA YA DA HAVALİMANI VERGİ OFİSİNE ÖDENİR) (150 TL)
-PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF TURLAR
-KİŞİSEL HARCAMALAR
-ŞÖFÖR BAHŞİŞLERİ (KİŞİ BAŞI 5 €) (İSTEĞE BAĞLI)
-ŞEHİR VERGİLERİ(DİREKT OTEL RESEPSİYONUNA ÖDENİR.)
-MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞLERİ
-30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (15 €)
-COVİD-19 SİGORTASI (15 €)

3* ibis Strasbourg Sud la Vigie vb.

Almanya, Fransa ve İsviçre, Avrupa kıtasının orta bölgesinde yer alan üç farklı ülkedir. Bu ülkelerin her biri tarihi ve kültürel açıdan zengindir ve turistlerin ilgisini çekecek birçok yer barındırır.

Almanya, tarihi kasabaları, kaleleri ve müzeleri ile ünlüdür. Berlin, ülkenin başkenti ve tarihi yerlerin yanı sıra dünyaca ünlü müzeleriyle de dikkat çeker.

Fransa, romantik atmosferi, tarihi yapıları, şarapları ve gastronomik mutfağı ile tanınır.

İsviçre, doğal güzellikleri, dağları ve gölleriyle tanınır. Zürih tarihi yapıları ve müzeleriyle turistlerin ilgisini çeker. İsviçre'deki Alpler'de kayak, dağcılık ve trekking gibi açık hava etkinlikleri yapmak için birçok fırsat vardır. Ayrıca, İsviçre çikolatası ve peyniri de dünya çapında ün kazanmıştır.

Almanya, Fransa ve İsviçre'ye seyahat etmeyi planlayan misafirlerimizin; Umuma Mahsus (Bordo) pasaporta sahip Türk Vatandaşları vizeye tabiken, Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip tüm Türk vatandaşları bu turumuza gerçekleştirecekleri ziyaretlerde 180 gün içerisinde 90 gün süre ile vizeden muaftırlar. Vize ücreti ve vize hizmet bedeli 160 EURO'dur.

Toplam: 699 EUR Kalan Ödemeler
Valdeler Peşinat 1. Taksit 2. Taksit 3. Taksit
1 Taksit 99,00 EUR 600,00 EUR
27.05.2024
2 Taksit 99,00 EUR 300,00 EUR
27.05.2024
300,00 EUR
26.06.2024
3 Taksit 99,00 EUR 200,00 EUR
27.05.2024
200,00 EUR
26.06.2024
200,00 EUR
26.07.2024
Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
  • Kübra Sırsaklar/Yunanistan Turu

    Kappatur ile ilk kez seyahat ettik, tur rehberimiz Mehmet Taylan Bey'in engin bilgisi ve güzel dili ile tarihte yolculuk ettik,nazik ve profesyonellerdi,olumsuz hava şartlarina rağmen çocuklarımızla katılmış olduğumuz turdan rehberimiz ve kaptanlarimiz sayesinde güzel anılar ile döndük, Selanikte konakladığımız otel ve müzik ziyafeti şahaneydi... Tekrar görüşmek dileğiyle..

  • Aylin A./Italya Turu

    Eylül 10-17 tarihleri arasında Napoli, Roma,Floransa ve Venedik'i kapsayan İtalya turuna katıldık. Özellikle bazı yorumlarda gördüğünüz olumsuz otel değerlendirmelerine aldırmayın. Oteller şehir merkezine o kadar uzak değil, tertemiz ve yeterli konnfora sahipler. 8 gün boyunca güneyden kuzeye dolu dolu bir tur programımız vardı ve olağanüstü güzel zaman geçirdik. Burada müthiş rehberimiz Hakan Güngör 'e ayrı bir paragraf açmadan geçemeyiz. Öncelikle iş disiplini, işine saygısı, bir tarihçi gibi İtalya'nın geçmiş ve güncel bilgilerinin tamamına sahip olması ve bunları bize aktarma konusundaki olağanüstü başarısı,turdaki herkese eşit yaklaşımı ve kendimizi gerçekten müşteri değil misafiri olarak hissettirmesi ile tur rehberliği kavramının zirvesinde yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kappa Tur Sn.Hakan Güngör ile kesinlikle fark yaratıyor. Kendisine ve Kappa Tur'a bize böyle harika bir tur deneyimi yaşattığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sonraki turlarda görüşmek üzere..

  • Oguz Akcelik/Ispanya Turu

    Her şey mükemmeldi. Rehberimiz Mehmet Bey'e nezaketi ve değerli bilgileri için özellikle teşekkür ederim. Kappa turunu herkese tavsiye ederim...

  • Iremsu Albay/Italya Turu

    10 eylül italya turuna annemle katıldık, harikaydı mükemmeldi , her şey kusursuzdu ve tabiki rehberimiz Hakan Bey kendisi tam bir bilgi küpü hayran kaldık her şey için teşekkürler

  • Op.Dr. Sertan AKSU/Italya Turu

    10 Eylul 2023 7 gunluk italya turumuzda rehberimiz Hakan Gungor sayesinde italyanin hem bugünü hem de gecmisi hakkinda oldukca bilgilendik, turumuzda olmayan ekstra yerleri de gorduk ucretsiz tadimlar yaptik, bizim icin cok guzel bir deneyim oldu tavsiye ederiz (Aksu Ailesi)

  • Erdinç Murat Aktürk/Balkanlar Turu

    Tur gerçekten her şeyiyle harika idi.Kappa tura ve özellikle Anıl beye çok teşekkür ederim.bir sonraki turda ilk sorum Anıl beyin kafilede olup olmadığı olacaktır.teşekkürler

  • Hüseyin Avcı/Orta Avrupa Turu

    Orta Avrupa turu için Kappatur seçimimiz bizi yanıltmadı. Emrah Meto rehberliğinde dolu dolu bir hafta yaşadık. Şirketin tecrübesine Emrah Beyin tecrübesi, bilgisi ve sıcak yaklaşımı eklenince güzel hatıralarımıza yeni 8 gün eklendi. Başta Emrah Bey olmak üzere emeği olan herkese teşekkürler.

  • Betül Can/Orta Avrupa Turu

    kappatur ile ilk kez yaptığımız yolculuğumuzdan çok memnun kaldık rehperimiz Emrah bey sayesinde harika deneyim ve bilgiler edindik biz çok keyif aldık herkese tavsiye ediyorum bundan sonra geziler Emrah bey ve Kappatur

  • Ayşe T/Orta Avrupa Turu

    5 Yıldız rehberimiz Emrah METO için kendisi aşırı bilgili birisi her gittiğimiz yerde bize tüm ayrıntısı ile anlattı yardımcı oldu eğlendik muhabbetli sohbetli birisi tüm sorduklarımıza keyifle cevap verdi yardımcı oldu .. keyifli geçti gezimiz beklentilerimin üstünde idi grubumuz da keyifli insanlar idi ama Emrah bey gerçekten tarih bilgisi ile şaşırttı yaldızlar ona kappaya böyle başarılı rehberleri olduğu için teşekkür ederim

  • ÇAĞ OTOMASYON/Orta Avrupa Turu

    Meto beye ilgileri için ve kappa tura meto bey gibi bir rehbere bizi denk getirdiği için çok teşekkür ederiz. Sağolsun kendisi herkesle çok igilendi. İlk kappa tur seyahatimizden çok memnun kaldık.

Yorum Yaz
Ad Soyad
Tur Tarihi
Konu
Mesaj
 

Diğer Seçenekler

Kampanyaları Bildir