Anasayfa    ORTA AVRUPA    SÜPER PROMO 4 GUN PGS ILE PRAG 3* OTELLER
 Gidiş  Dönüş  Gece  -  Gün  Kontenjan  Vize Durumu
29.11.2024 02.12.2024 3 Gece - 4 Gün Müsait Sorunuz
Paket/Ek Hizmet Fiyat Bilgisi
İki Kişilik Oda Kişi Başı 3.Kişi/İlave Yatak Tek Kişilik Odada Konaklama 0-2 Yaş Çocuk 3-12 Yaş Çocuk
299 € 299 € 439 € 150 € 299 €
Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi Paket Adı Fiyat

1.GÜN Ι İSTANBUL-PRAG (Cuma, 29 Kasım)

Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Kappatur kontuarlarında 09:30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pehgasus Hava Yolları tarifeli PC301 tarifeli seferi ile saat 12:30'da Prag'a uçuş. Yerel saat ile 13:20'de varışımızın ardından Prag panoramik şehir turu. Prag, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti ve en büyük şehridir. Orta Bohemya'da Vltava Nehri'nin üzerinde yer alır. Prag "Altın Şehir", "Doksanların Sol Bankası", "Masal Şehri", "Şehirlerin Anası" ve "Avrupa'nın Kalbi" gibi isimlerle de anılır. Panaromik Şehir turumuz sırasında Başbakanlık Sarayı, Chehov köprüsü, Paris Caddesi, Yahudi Mahallesi, dünyaca ünlü yazar Kafka'nın evi, Jan Hus'un heykeli, Tyn Kilisesi ve eski Belediye Binası gibi birçok eserin bulunduğu Eski şehir meydanı ve güzelliği benzersiz olsun, bir daha yapılmasın diye Kral'ın Gözlerini kör ettiği mimarın muhteşem eseri, tarihi 15.yy'la dayanan Astronomik Saat kulesi görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer ve yerleşme.
Öğlen dileyen misafirlerimiz için alternatif olarak düzenlenecek Prag'ın ortasında boylu boyunca uzanan, dünyanın en güzel görüntülerinin oluşmasında büyük pay sahibi olan, içindeki sekiz ada ve üzerine kurulu on sekiz köprüyle (en büyüğü 1347 tarihli Charles köprüsü) Dünyanın en estetik, en zarif akan nehirlerinden Vlatava Nehri Tekne turuna katılabilirler.
Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Prag By Night turumuza katılabilirler. Bu turumuzda eşsiz Prag güzelliğini ışıklandırılmış olarak göreceksiniz. St. Vitus Katedrali, Astronomik Saat kulesini, Cumhurbaşlığı sarayı, Prag Kalesini yürüyerek göreceğiz. Sonrasında akşam yemeğimizi alacağımız restaurantımıza gidiyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
Vlatava Nehri tekne turu(Teknede Açık Büfe Yemek Ve İçki Dahil) 40 €
Prag By Night Turu (Yemekli) 55 €

2.GÜN Ι PRAG (Cumartesi, 30 Kasım)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Prag Şaheserleri Turu'muzu gerçekleştiriyoruz. Bu turumuzda eski Krallık Sarayı ve Kale Bölgesi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, yapımının 600 yıl sürdüğü söylenen St.Vitus Katedrali, Matias Kapısı, St.Georg Kilisesi, Oyuncak Müzesi, Kral Yolu,13. Yüzyılda baş mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 30 Aziz heykelinin bulunduğu Dünya'nın en eski köprülerinden olan ve trafiğe kapalı olan Charles Köprüsü, Klementinium Manastırı, Kral Alışveriş Caddesi, Johannes Kepler'in evi, St.Nikolaus Kilisesi, Simetana evi, Jan Hus Heykeli, sosyalizmin 1948 de ilan edildiği Kingsky Sarayı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz alternatif olarak tam gün Karlovy Vary Turuna katılabilirler. 17.ve 18. Yüzyılda Avrupa sosyetesinin ve Devlet adamlarının en uğrak ve en meşhur şehri olan Karlovy Vary'nin eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı, ATATÜRK'ün 1918'de kaldığı oteli, Dovorak`ın, Mozart`ın Goethe`nin, Beethoven`ın, Puşkin`in evlerini görecek, 12 farklı termal suyun çıktığı termal galerileri ziyaret edecek ve kristal, porselen, granat, kehribar taşlarının ve diğer geleneksel Çek hediyelik eşyalarının satıldığı fabrika satış mağazalarında alışveriş yapacağız. Dünyanın en sağlıklı kenti olarak bilinen termal kaplıca ve doğal kaynaklarıyla ünlü Karlovy Vary'de yeraltında binlerce mineral yatağı vardır. Turumuzun ardından otelimize transfer. Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak Orta Çağ Gecesi (yemekli )'ne katılabilirler. Avrupa'nın 14.yüzyıldan kalan en tarihi ve otantik restaurantlarından birinde ortaçağ eğlencesi, müzik ve dansların keyfini çıkartacağız. Turumuzun ardından Prag otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
Karlovy Vary turu 50 €
Orta Çağ Gecesi(Akşam Yemeği Ve Limitli İçki) 60 €
Prag Şaheserleri Turu 25 €

3.GÜN Ι PRAG (Pazar, 1 Aralık)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Dresden Turu'na katılabilirler. Elbe nehrinin kenarına kurulan Barok mimarisi ile muhteşem şehir merkezini, Fraunkirche'yi, Dresden'in en önemli yapılarından biri olan adının anlamı iki sur arasındaki yer olan, içinde havuzlar, geniş galeriler, galerileri birbirine bağlayan köşkler (pavillon) ve dünyanın ikinci büyük porselen müzesi bulunan Zwinger sarayını, Brulshl terası, kral yolu, Elbe nehri, yolda yıldırım çarpma tehlikesiyle karşılaşınca keşiş olmaya karar veren ve defalarca kilise tarafından yargılanmasına sebep olan sayısız eseri bulunan Martin Luther heykeli, Hof kilisesi, II.Dünya Savaşı öncesindeki yıllarda Richard Strauss'un pek çok eserinin prömiyerlerine ev sahipliği yapmış olan Semper Operası ve eski şehir meydanı görülecek yerler arasındadır. Dileyen misafirlerimiz, Dresden'e giderken yol üstünde alternatif olarak Terezin Kamp turumuza katılabilirler. II.Dünya Savasinda Nazi Toplama Kampı olarak kullanılmış, Terezin Kampı misafirlerimizin büyük ilgisini çekecektir. Turumuzun ardından otelimize transfer. Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Çek folkloru eşliğinde yemekli, içkili, müzikli Çek Gecesi (Akşam Yemeği Ve Limitli İçki)'ne katılabilirler. Ardından otele transfer. Geceleme otelimizde.
Dresden Turu 60 €
Terezin Kampı 20 € (Sadece Dresden Turuna katılanlar katılabilir.)
Çek Gecesi(Akşam Yemeği Ve Limitli İçki) 60 €

4.GÜN Ι PRAG - İSTANBUL (Pazartesi, 2 Aralık)

Otelimizden alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Kutna Hora Turu'na katılabilirler. İç dekorasyonu sadece insan kemiklerinden yapılmış, dünyadaki tek kilise Kutna Hora'dadır. Üstelik bu kilisenin en önemli parçasını "Swarzenberg Ailesi"nin arması oluşturuyor ve bu arma "Türk'ün gözünü oyan bir karga iskeletinden" meydana geliyor. Tur sonrası uçuş saatimize bağlı olarak havalimanına transfer. Bilet ve bagaj işlemleri sonrası Pegasus Hava Yolları'nın PC302 nolu seferi ile saat 14:25'de İstanbul'a hareket saat 19:00'da İstanbul'a varış ve Kappatur hizmetlerinin sonu.
Kutna Hora Turu 40 €

ALTERNATİF TURLAR

PAKET 1 - KAYIT ESNASINDA 5 ALTERNATİF TUR
%25 İNDİRİMLİ
215 € yerine, sadece 160 €
1 - Vlatava Nehri tekne turu(Teknede Açık Büfe Yemek Ve İçki Dahil 40 €
2 - Karlovy Vary turu 50 €
3 - Prag Şaheserleri Turu 25 €
4 - Dresden Turu 60 €
5 - Kutna Hora Turu 40 €



PAKET 2 - KAYIT ESNASINDA 3 ALTERNATİF TUR
%25 İNDİRİMLİ
185 € yerine, sadece 139 €
1 - Prag By Night Turu (Yemekli) 55 €
2 - Orta Çağ Gecesi (Akşam Yemeği Ve Limitli İçki) 60 €
3 - Çek Gecesi(Akşam Yemeği Ve Limitli İçki) 70 €

PAKET TUR BROŞÜRÜ NOTLAR

PAKET TUR BROŞÜR NOTLARI

1. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
2. Kappatur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
3. Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappatur sorumlu değildir.
4. Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.
5. Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappatur sorumlu tutulamaz.
6. Kappatur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
7. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün / günler gerçekleştirilebilir.
8. Kappatur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
9. Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
10. Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
11. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
12. Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu takdirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
13. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün / günler dışında başka bir gün yapılabilir.
14. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Kappatur sorumlu tutulamaz.
15. Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dahil değildir.
16. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave açılan-kapanan ek yataktır.
17. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
18. Kappatur konsoloslukla misafirlerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin herhangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappatur'dan tazminat hakkı yoktur.
19. Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Kappatur kesinlikle sorumlu değildir.
20. Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı, reçel, kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.
21. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden en az 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

ÜCRETE DAHİL SERVİSLER

-SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDAN PEGASUS HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERLERİ İLE İSTANBUL - PRAG - İSTANBUL UÇAK BİLETİ
-HAVALİMANI VERGİLERİ (150 €)
-ZORUNLU SİGORTA (15 €) (İPTAL VEYA DEĞİŞİKLİKTE, İPTAL İADESİ YOKTUR.)
-4* OTELLER DE 3 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMA
-ALAN/OTEL/ALAN TRANSFERLERİ VE ŞEHİRLERARASI TRANSFERLER
-PRAG PANORAMİK ŞEHİR TURLARI
-PROFESYONEL KAPPATUR REHBERLİK HİZMETLERİ

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN SERVİSLER

-ÇEK SCHENGEN VİZE ÜCRETİ VE HİZMET BEDELİ (160 € )
-YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (SADECE BANKAYA YA DA
-HAVALİMANI VERGİ OFİSİNE ÖDENİR) ( 150 TL )
-PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF TURLAR
-KİŞİSEL HARCAMALAR
-ŞÖFÖR BAHŞİŞLERİ (KİŞİ BAŞI 5 € )
-YEREL OTERİTELER TARAFINDAN ALINAN KONAKLAMA VERGİLERİ GECELİK 3-4 EURO (SADECE GEREKLİ OLAN OTELLERDE PASAPORT İBRAZI İLE ŞAHSİ VERGİ MAKBUZU ALINARAK DİREKT OTELE ÖDENİR)
-MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞLERİ
-İÇ HAT BAĞLANTI ANKARA, İZMİR VE ANTALYA 70-100 €. / DİĞER ŞEHİRLER 100€ / KIBRIS 100 € KİŞİ BAŞIDIR.(TÜM ŞEHİRLERDE MÜSAİTLİĞE GÖRE FİYAT DEĞİŞEBİLİR.)
-ERİS GARANTİSİ (ERKEN REZERVASYON İPTAL SİGORTASI)
(30 €) (İSTEĞE BAĞLI)(KAPPA TUR GÜVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 15 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKÂNI SUNAR. VİZE ÜCRETİ ZORUNLU SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ)
-30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (15 €)
-COVİD-19 SİGORTASI (15 €)

4* Oteller
4* HOTEL PANSKA ZAHRADA VB.

Benzer bir tarihi, sosyal ve kültürel kimliği taşıyan ülkelerin oluşturduğu Orta Avrupa, 19. yüzyıldan bu yana kullanılmakta olan bir coğrafi bölge terimidir. Orta Avrupa’ya dahil edilen ülkeler zaman zaman değişse de herkes tarafından kabul edilen sabit Orta Avrupa ülkeleri Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Lihtenştayn, Polonya, Slovakya, Slovenya ve İsviçre’dir. Etnik olarak farklı kökenlere sahip olsalar da ortak bir tarihi ve kültürel geçmişi paylaşan bu ülkelerin birçoğu geçmişte Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu’nun bir parçası olmuştur. Dolayısıyla zengin bir mirasa ev sahipliği yapan bu ülkeler, Avrupa’nın en çok ilgi çeken turizm destinasyonlarının da başında gelmektedir. Yaklaşık 155 milyonluk bir nüfusa sahip olan Orta Avrupa, keşfedilmeyi bekleyen eşsiz güzellikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Orta Avrupa'yı seyahat etmeyi planlayan misafirlerimizin; Umuma Mahsus (Bordo) pasaporta sahip Türk Vatandaşları vizeye tabiken, Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip tüm Türk vatandaşları Orta Avrupa'ya gerçekleştirecekleri ziyaretlerde 180 gün içerisinde 90 gün süre ile vizeden muaftırlar. Vize ücreti ve vize hizmet bedeli 160 EURO'dur.

Toplam: 299 EUR Kalan Ödemeler
Valdeler Peşinat 1. Taksit 2. Taksit 3. Taksit 4. Taksit 5. Taksit 6. Taksit
1 Taksit 99,00 EUR 200,00 EUR
27.05.2024
2 Taksit 99,00 EUR 100,00 EUR
27.05.2024
100,00 EUR
26.06.2024
3 Taksit 99,00 EUR 66,67 EUR
27.05.2024
66,67 EUR
26.06.2024
66,67 EUR
26.07.2024
4 Taksit 99,00 EUR 50,00 EUR
27.05.2024
50,00 EUR
26.06.2024
50,00 EUR
26.07.2024
50,00 EUR
25.08.2024
5 Taksit 99,00 EUR 40,00 EUR
27.05.2024
40,00 EUR
26.06.2024
40,00 EUR
26.07.2024
40,00 EUR
25.08.2024
40,00 EUR
24.09.2024
6 Taksit 99,00 EUR 33,33 EUR
27.05.2024
33,33 EUR
26.06.2024
33,33 EUR
26.07.2024
33,33 EUR
25.08.2024
33,33 EUR
24.09.2024
33,33 EUR
24.10.2024
Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
  • Kübra Sırsaklar/Yunanistan Turu

    Kappatur ile ilk kez seyahat ettik, tur rehberimiz Mehmet Taylan Bey'in engin bilgisi ve güzel dili ile tarihte yolculuk ettik,nazik ve profesyonellerdi,olumsuz hava şartlarina rağmen çocuklarımızla katılmış olduğumuz turdan rehberimiz ve kaptanlarimiz sayesinde güzel anılar ile döndük, Selanikte konakladığımız otel ve müzik ziyafeti şahaneydi... Tekrar görüşmek dileğiyle..

  • Aylin A./Italya Turu

    Eylül 10-17 tarihleri arasında Napoli, Roma,Floransa ve Venedik'i kapsayan İtalya turuna katıldık. Özellikle bazı yorumlarda gördüğünüz olumsuz otel değerlendirmelerine aldırmayın. Oteller şehir merkezine o kadar uzak değil, tertemiz ve yeterli konnfora sahipler. 8 gün boyunca güneyden kuzeye dolu dolu bir tur programımız vardı ve olağanüstü güzel zaman geçirdik. Burada müthiş rehberimiz Hakan Güngör 'e ayrı bir paragraf açmadan geçemeyiz. Öncelikle iş disiplini, işine saygısı, bir tarihçi gibi İtalya'nın geçmiş ve güncel bilgilerinin tamamına sahip olması ve bunları bize aktarma konusundaki olağanüstü başarısı,turdaki herkese eşit yaklaşımı ve kendimizi gerçekten müşteri değil misafiri olarak hissettirmesi ile tur rehberliği kavramının zirvesinde yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kappa Tur Sn.Hakan Güngör ile kesinlikle fark yaratıyor. Kendisine ve Kappa Tur'a bize böyle harika bir tur deneyimi yaşattığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sonraki turlarda görüşmek üzere..

  • Oguz Akcelik/Ispanya Turu

    Her şey mükemmeldi. Rehberimiz Mehmet Bey'e nezaketi ve değerli bilgileri için özellikle teşekkür ederim. Kappa turunu herkese tavsiye ederim...

  • Iremsu Albay/Italya Turu

    10 eylül italya turuna annemle katıldık, harikaydı mükemmeldi , her şey kusursuzdu ve tabiki rehberimiz Hakan Bey kendisi tam bir bilgi küpü hayran kaldık her şey için teşekkürler

  • Op.Dr. Sertan AKSU/Italya Turu

    10 Eylul 2023 7 gunluk italya turumuzda rehberimiz Hakan Gungor sayesinde italyanin hem bugünü hem de gecmisi hakkinda oldukca bilgilendik, turumuzda olmayan ekstra yerleri de gorduk ucretsiz tadimlar yaptik, bizim icin cok guzel bir deneyim oldu tavsiye ederiz (Aksu Ailesi)

  • Erdinç Murat Aktürk/Balkanlar Turu

    Tur gerçekten her şeyiyle harika idi.Kappa tura ve özellikle Anıl beye çok teşekkür ederim.bir sonraki turda ilk sorum Anıl beyin kafilede olup olmadığı olacaktır.teşekkürler

  • Hüseyin Avcı/Orta Avrupa Turu

    Orta Avrupa turu için Kappatur seçimimiz bizi yanıltmadı. Emrah Meto rehberliğinde dolu dolu bir hafta yaşadık. Şirketin tecrübesine Emrah Beyin tecrübesi, bilgisi ve sıcak yaklaşımı eklenince güzel hatıralarımıza yeni 8 gün eklendi. Başta Emrah Bey olmak üzere emeği olan herkese teşekkürler.

  • Betül Can/Orta Avrupa Turu

    kappatur ile ilk kez yaptığımız yolculuğumuzdan çok memnun kaldık rehperimiz Emrah bey sayesinde harika deneyim ve bilgiler edindik biz çok keyif aldık herkese tavsiye ediyorum bundan sonra geziler Emrah bey ve Kappatur

  • Ayşe T/Orta Avrupa Turu

    5 Yıldız rehberimiz Emrah METO için kendisi aşırı bilgili birisi her gittiğimiz yerde bize tüm ayrıntısı ile anlattı yardımcı oldu eğlendik muhabbetli sohbetli birisi tüm sorduklarımıza keyifle cevap verdi yardımcı oldu .. keyifli geçti gezimiz beklentilerimin üstünde idi grubumuz da keyifli insanlar idi ama Emrah bey gerçekten tarih bilgisi ile şaşırttı yaldızlar ona kappaya böyle başarılı rehberleri olduğu için teşekkür ederim

  • ÇAĞ OTOMASYON/Orta Avrupa Turu

    Meto beye ilgileri için ve kappa tura meto bey gibi bir rehbere bizi denk getirdiği için çok teşekkür ederiz. Sağolsun kendisi herkesle çok igilendi. İlk kappa tur seyahatimizden çok memnun kaldık.

Yorum Yaz
Ad Soyad
Tur Tarihi
Konu
Mesaj
 

Diğer Seçenekler

Kampanyaları Bildir