Anasayfa    AMERİKA    11 GECE THY ile PASİFİK KIYILARI SAN FRANCISCO-SANTA BARBARA-LOS ANGELES-HAWAİİ
 Gidiş  Dönüş  Gece  -  Gün  Kontenjan  Vize Durumu
18.05.2024 29.05.2024 11 Gece - 12 Gün Son 6 Kişi Sorunuz
Paket/Ek Hizmet Fiyat Bilgisi
İki Kişilik Oda Kişi Başı 3.Kişi/İlave Yatak Tek Kişilik Odada Konaklama 0-1 Yaş Çocuk 2-12 Yaş Çocuk
4499 $ 4499 $ 5499 $ 590 $ 4099 $
Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi Paket Adı Fiyat

1.GÜN Ι İSTANBUL - SAN FRANCISCO (Cumartesi, 18 Mayıs)

İstanbul Havalimanında saat 05.30 da buluşma. Pasaport, check-in ve gümrük işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 289 nolu seferi ile saat 08:25’de Amerika’nın teknoloji merkezi San Francisco'ya hareket. Yerel saat ile saat 11:45 ’de varış. Havalimanında sizleri bekleyen rehberiniz ile buluşma ve otelinize transferi olmadan önce bu güzel şehri tanıtan yarım günlük panoramik bir şehir turu yapacağız. Bu turumuz esnasında Civic Center, Golden Gate Bridge, Balıkçı Rıhtımı ve Çin mahallesi , hippi mahallesi diye bilinen Haight and Asbury, San Francisco’yu ayaklarınızın altında hissettiren manzarasıyla Twin Peaks tepesi, önündeki gölete yansıyan aksi ile muhteşem fotoğraflar veren Palace of Fine Arts Binası, bir çok filme konu olan Victoria evlerinin en ünlüleri olan Painted Ladies göreceğimiz yerler. Turdan ve rehberinizin tavsiye edeceği akşam yemeğinden sonra otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra geceleme otelimizde.

2.GÜN Ι SAN FRANCISCO (Pazar, 19 Mayıs)

Sabah kahvaltıdan sonra sizleri San Francisco’nun en sevilen yerlerinden biri olan Sausolito’ya götüreceğiz. Bu turumuzda Golden Gate köprüsünün üzerinden geçerek San Francisco’ya yaklaşık 30 dakika mesafede bulunan çok şirin bir kasaba olan Sausalito’ya gideceğiz. Kordon boyunda yürüyüş yaparken birbirinden güzel evleri göreceksiniz. Ardından tekne ile San Francisco’ya geri dönerken bir zamanlar dünyanın kaçılması imkansız tek hapishanesi olarak bilinen Alkatraz’ı fotoğraflama şansını bulacaksınız. Aynı zamanda San Francisco şehrinin muhteşem manzarasına tanık olacaksınız. Tur bitiminde meşhur San Francisco sokaklarını filmlerden de çok iyi bildiğimiz Cable Car (kırmızı tramvaylar) "Union Square" döneceğiz, rehberiniz akşam yemeği için sizlere önerilerde bulunacak. Yemek sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

3.GÜN Ι SAN FRANCISCO – MONTEREY – CARMEL – SANTA BARBARA (Pazartesi, 20 Mayıs)

Sabah otelden çıkış. Yolda kahvaltımızı aldıktan sonra İlk durağımız olan California’nın en güzel sahil kentlerinden birisi olan Monterey’e varıyoruz. Monterey rıhtımında bir mola sonrası buradan ayrılıp yolumuza devam ediyoruz. Pacific Grove’dan geçerek San Francisco’nun güneyinde yer alan Pasifik okyanusu kıyısında, California’nın mutlaka görülmesi gereken sahil kasabalarından biri olan; George Clooney, Paul Newman gibi birçok ünlünün de tatillerini geçirmek için tercih ettiği Carmel'e varıyoruz. Bu şirin sahil şehrini gördükten sonra Amerika'nın tüm batı sahilinin en keyifli ve en güzel sürüş yolu unvanına sahip Big Sur sahil şeridine geçiyoruz, muhteşem manzaralar eşliğinde ilerleyeceğimiz Big Sur sahil şeridinde fotoğraf molaları vererek Morro Bay’e varmadan ağırlıkları 2,5 tonu bulan Elephant Seals(Deniz Filleri) fotoğraflama şansı bulacağız. Dev volkanik kaya “Morro Rock” bölgesinde öğlen yemeği molası sonrasında Santa Barbara'ya geçiyoruz. Santa Barbara’ya vardığımızda otelimize yerleşiyoruz. Daha sonra rehberiniz size restoran tavsiyeleri sunacaktır. Akşam yemeğinden sonra otele transfer, geceleme otelimizde.

4.GÜN Ι SANTA BARBARA -SOLVANG-LOS ANGELES (Salı, 21 Mayıs)

Sabah kahvaltının ardından Danimarkalıların gelip yerleştiği çok şirin, tipik bir Danimarka Köyü olan Solvang’e varıyoruz. Aynı zamanda bir şarap vadisi olan Solvang’de şarap tadımları ve peynir dükkanlarına doyamayacaksınız. Daha sonra Calabasas’taki outlette alışverişlerimizi yaptıktan sonra akşam yemeği ve gezinti için Santa Monica’ya geçiyoruz. Santa Monica’da trafiğe kapalı olan 3’uncu caddedeki alışveriş merkezini ziyaret edecek, sokakta gösteri yapan sanatçıları seyrederek oradaki restoranlardan zevkinize göre yemek yedikten sonra otele doğru yola çıkıyoruz. Califonia’nın en meşhur noktalarından biri olan Santa Monica Hollywood filmlerinin en çok kullandığı manzaralara sahiptir. Turdan sonra otele yerleşme geceleme otelimizde.

5.GÜN Ι LOS ANGELES (Çarşamba, 22 Mayıs)

Sabah kahvaltısından sonra otelden ayrılarak Amerika’nın Melekler Şehri olarak tanınan, 2. büyük şehri olan Los Angeles'ı tanıtan bir tur yapacağız. İlk durağımız filmlerden anımsayacağınız Hollywood yazısı olacak. Aracımızla Hollywood tepesine tırmanıp şehrin simgesi olan Dev Harfleri fotoğraflama şansını bulacaksınız. Bir sonraki durak; Hollywood Bulvarı. Burada Oscar törenlerinin yapıldığı Kodak tiyatrosu (Yeni adıyla "Dolby Theater"), ünlü filmlerin galalarının yapıldığı Çin tiyatrosu, sinema ve müzik sanatçılarının el ve ayak izleri, ayrıca Şöhretler Yolu göreceğimiz yerler arasında. Daha sonra ünlü Sunset Strip yolu üzerinden Beverly Hills’e geçiyoruz. Burada Los Angeles’in zenginlerinin evlerinin arasından geçip Beverly Hills’in meşhur sembolünü göreceğiz. Daha sonra ’’Pretty Woman’’ filminin çekildiği, dünyanın en lüks mağazalarının yer aldığı, meşhur Rodeo Drive’da kısa bir yürüyüş yapıp, Elvis Presley ve John Lennon gibi yıldızların senelerce ikamet adresi olan "Beverly Willshire Otel"ini göreceğiz. Rodeo Drive’dan ayrıldıktan sonra Los Angeles şehrinin merkezi olarak bilinen Downtown'a gidiyoruz. Burada göreceğimiz yerler Olvera caddesi, Los Angeles şehrinin siluetini oluşturan gökdelenler ve şehrin ilk kurulduğunda oluşan tarihi merkezler. Turumuzu bitirmeden akşam yemeğimizi yemek ve alışveriş yapmak için The Original Farmer’s Market ve The Grove’a gideceğiz. Daha sonra otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

6.GÜN Ι LOS ANGELES – SAN DIEGO – LOS ANGELES (Perşembe, 23 Mayıs)

Sabah kahvaltısından sonra her yıl Amerika'nın en güzel şehri olarak seçilen San Diego'ya gidiyoruz. Sabah Pasifik Okyanusu sahilinden güneye doğru Amerika-Meksika sınırında bulunan ve Amerika'nın en güzel şehri lakaplı San Diego’ya yola çıkıyoruz. Varışta ilk durağımız fokları ve plajlarıyla ünlü La Jolla, daha sonra okyanusun kıyısında çok şirin kafelerin ve hediyelik eşyalar satan dükkanların bulunduğu Sea Port Village, Tom Cruise'lu Top Gun filminin çekildiği Midway uçak gemisi, İspanyolların köle ticaretinde kullanmış olduğu Star of India gemisi, Downtown’in kalbi olarak anılan ve San Diego’nun sembolü haline gelmiş GasLamp Quarter görülecek. Daha sonra Amerika’nın en büyük, en düzenli parkı unvanına sahip; içerisinde botanik bahçeleri, tarihi sanat merkezleri ve tiyatroların bulunduğu Balboa Park’ına gidiyoruz. Burada yapacağımız panoramik tur ile Parkı keşfetme şansı bulacaksınız. Bir sonraki durağımız, San Diego’nun zenginlerinin yaşadığı, içinde Marilyn Monroe'nin ünlü "Bazıları Sıcak Sever" filminin de çekildiği ve Amerika'daki en büyük tek parça ahşap yapısı olan Hotel Del Coronado'nun içinde bulunduğu Coronado adası. Sonrasında İtalyanların yaşadığı ve İtalyan mimari özelliklerinin hakim olduğu Little Italy, Kaliforniya'nın doğum yeri olarak bilinen 1800’lü yılların mimarisine sahip, 2005 ve 2006 yıllarında üst üste Amerika’nın en çok ziyaret edilen eyalet parkı olan Old Town’a gidiyoruz. Akşam geç saatte otelimize dönüş.

7.GÜN Ι LOS ANGELES - HAWAII (Cuma, 24 Mayıs)

Sabah kahvaltısından sonra Los Angeles hava alanına transferimiz olacak. Amerikan iç hatları ile Hawaii’ye doğru yola çıkıyoruz. 5,5 saatlik bir uçuştan sonra varacağımız Hawaii’ye varışımızı takiben bizi bekleyen aracımıza binerek Honolulu’daki otelimize geçiyoruz. Rehberimiz eşliğinde Waikiki Beach’i keşfedip akşam yemeğimizi burada aldıktan sonra otelimize geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

8.GÜN Ι HAWAII (Cumartesi, 25 Mayıs)

Sabah kahvaltısından sonra özel aracımızla Hanauma Bay şnorkel turu yapacağız. Bu turumuzda, Hawaii’nin koruma altına alınmış Hanauma koyunda önce bir bilgilendirme filmi seyredecek (zorunludur) ve sonrasında aşağıya koya inerek sizin için kiraladığımız şnorkel ve deniz gözlüğü ile tropik balıkları seyretme imkanı bulacaksınız. Turdan sonra otele dönüş ve dinlenmenin ardından Hawaii’nin ünlü şovu olan Luau Şovu seyretmek için Paradise Cove’a geçiyoruz. Açık büfe yemek ve Hawaii’nin dansları ve aktivitelerinin yer aldığı bu güzel gecenin ardından otelimize dönüş.

9.GÜN Ι HAWAII (Pazar, 26 Mayıs)

Bugün büyük Honolulu turu yapacağız. Bu turumuzda, Diamond Head, Kahala Gold Coast, Halona Blowhole, Nuuanu Pali Lookout, Downtown Honolulu, King Kamehameha Statue göreceğimiz yerler arasında. Tur sırasında beachlerde deniz molası vereceğiz. Turdan sonra otele dönüş. Rehberiniz aksam yemeği tavsiyelerinde bulunacaktır. Geceleme otelimizde.

10.GÜN Ι HAWAII - LOS ANGELES (Pazartesi, 27 Mayıs)

Sabah deniz ve güneşten yaralanmak için serbest zaman. Öğleden sonra otelden check out yaparak aracımızla Pearl Harbour gezisi yapacağız. Bu turumuzda Aralık 1941 de Japonların 2 ayrı hava saldırısı gerçekleştirdiği ve 2403 asker ve sivil personelin öldüğü Pearl Harbor’da, Pearl Harbour Memorial, müzeler ve sergiler, o saldırıda batan ve suyun altında görülebilen ve hala denize yakıt sızdıran USS Arizona gemisi göreceğiniz yerler. Turdan sonra, hava alanına giderek check-in işlemlerinden sonra Los Angeles’a uçuyoruz. Geceleme uçakta.

11.GÜN Ι LOS ANGELES - ISTANBUL (Salı, 28 Mayıs)

Sabah erken saatlerde Los Angeles’a varış. Hava Alanından çıkarak sabah kahvaltımız yerel bir restoranda alıyoruz. Daha sonra California’nın meşhur sahil kentlerini gezeceğiz. İlk durağımız Laguna Beach yaklaşık 1 saat sonra vardığımız Laguna Beach’te sahilde yürüyüş yapacak, okyanusun keyfini çıkararak bir kahve molası vereceğiz. Daha sonra sahil şeridini takip ederek Corona del Mar’da bir fotoğraf molası vereceğiz. Öğle yemeğinizi Huntington Beach Main Streette almanızı tavsiye ediyorum. Sörf yarışmaları ve sörfçüleriyle ünlü Huntington Beach’te gezip vakit geçirdikten sonra sahil şeridini takip ederek Long Beach’e varıyoruz. Burada Marinanın içine kurulu Shore Line Village’de kahvemizi içip Titanic’ten biraz daha büyük olan ve Otel ve restaurant olarak kullanılan Queen Mary gemisinin önünde fotograf çektirdikten sonra, her yıl Nisan ayında yapılan Long Beach Grand Prix pistinden geçerek hava alanına gidiyoruz. Pasaport ve check in işlemlerinden sonra Türk Hava Yollarının TK 10 numaralı uçuşuyla saat 18:25'de İstanbul’a hareket. Geceleme uçakta.

12.GÜN Ι ISTANBUL (Çarşamba, 29 Mayıs)

Yerel saat 17:45 te Istanbul’a varış ve turumuzun sonu.

PAKET TUR BROŞÜR NOTLARI

1. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
2. Kappatur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
3. Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappatur sorumlu değildir.
4. Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.
5. Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappatur sorumlu tutulamaz.
6. Kappatur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
7. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün / günler gerçekleştirilebilir.
8. Kappatur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
9. Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
10. Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
11. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
12. Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu takdirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
13. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün / günler dışında başka bir gün yapılabilir.
14. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Kappatur sorumlu tutulamaz.
15. Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dahil değildir.
16. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave açılan-kapanan ek yataktır.
17. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
18. Kappatur konsoloslukla misafirlerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin herhangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappatur'dan tazminat hakkı yoktur.
19. Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Kappatur kesinlikle sorumlu değildir.
20. Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı, reçel, kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.
21. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden en az 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

ÜCRETE DAHİL SERVİSLER

-Istanbul - San Francisco/ Los Angeles - Istanbul arası ekonomi sınıfı uçak bileti
-Los Angeles - Honolulu - Los Angeles arası ekonomi sınıfı uçak bileti
-Havalimanı vergileri ve uçuş sigortaları
-San Francisco’da 4* Galleria Park vb otelde 2 gece oda bazında konaklama
-Santa Barbara bölgesinde Solvang'de 3* Corque vb Otelde 1 gece oda bazında konaklama
-Los Angeles’ta Doubletree Hilton Downtown vb otelde 3 gece oda bazında konaklama
-Honolulu’da 4* Hyatt Centric Waikiki Beach vb otelde 3 gece oda bazında konaklama
-Otelde veya dışarıda alınacak sabah kahvaltıları
-Tüm transferler
-Tecrübeli Türkçe rehberlik
-Programda belirtilen turlar
-Resort Fee ve şehir ayak bastı ücretleri

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN SERVİSLER

-Yurt dışı çıkış harcı (İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznesine yatırabilirsiniz)
-Öğle ve akşam yemekleri
-Kişisel Harcamalar
-Rehber ve şoför bahşişleri (Amerika'da günlük kişi başı 5$ önerilir)
-Amerika iç hat bagaj ücretleri. (Kişi başı 1. bagaj için 35 Usd, 2. bagaj için 45 Usd) Ayrıca kilo sınırlaması bulunmaktadır.

Amerika Kıtası’nın göz bebeği Amerika Birleşik Devletleri, New York’ta Özgürlük Anıtı’nın gölgesinden Las Vegas’taki casinolara kadar heyecanlı bir keşif serüveni meraklısı için. Ayrıca teknolojiden sanata dünyanın öncü cesareti olan ABD, geniş yüzölçümü üzerinde yüzlerce farklı kültürü ağırlıyor.Yeni Dünya Amerika gezilecek yerler açısından ziyaretçilerine pek çok zengin seçenek sunuyor. Doğa severlerden macera tutkunlarına, alışverişsiz yaşayamayanlardan gece yaşantısına  seyahatlerini kültürel bir deneyime dönüştürmek isteyenlerden sanat meraklılarına kadar herkesin zevklerine hitap ediyor Amerika… 

Yeni Dünya Amerika gezilecek yerler açısından ziyaretçilerine pek çok zengin seçenek sunuyor. Doğa severlerden macera tutkunlarına, alışverişsiz yaşayamayanlardan gece yaşamına ve seyahatlerini kültürel bir deneyime dönüştürmek isteyenlerden sanat meraklılarına kadar herkesin zevklerine hitap ediyor Amerika… 

Özgürlük Heykeli, Empire State Binası, meşhur Hollywoodtabelası, Las Vegas‘ın ihtişamlı binaları; gökdelenler, uçsuz bucaksız kanyonlar, okyanus kıyılarında eğlenen insanlar, Amerika’yla birlikte zihinlere doluşan imgeler oluyor hemen. Dizilerden ve filmlerden bilindiği kadarıyla büyük gülüşlü insanları, büyük porsiyonları, büyük binaları, büyük eğlenceleriyle tanınan Amerika’yı keşfetmek isteyenler,  Dünyanın en kalabalık metropolitan şehirlerinden birisi olan New York; resim, sanat, müzik gibi farklı alanlarda olan başarısı sayesinde kültür başkenti olma özelliği gösteriyor. Şehir, t​a​rihi müzeleriyle, ihtişamlı gökdelenleriyle, modern caddeleriyle ve eşsiz mimari yapıtlarıyla size benzersiz bir gezi olanağı sunuyor. Doğal bir liman üzerine kurulu olan şehre geldiğiniz zaman daha güzel ve unutamayacağınız bir gezi yaşamak adına benzersiz bir tatil deneyimi sizleri bekliyor. ABD’nin 1886 yılından günümüze değin simgesi haline gelmiş olan Özgürlük Heykeli, dünyanın en görkemli yapıtlarının başında geliyor. ABD’nin kuruluşunun 100. yılı sebebiyetiyle Fransa tarafından hediye edilmiş olan yapıt, Liberty Adası‘nın olduğu bölgede yer alıyor. Kaidesi ile birlikte 93 metreye yükselen bakır heykelin sağ elinde bir meşale, sol elinde de bir hitabe bulunuyor. Gelen turistlere açık olan mimari yapıtı ziyaret edebilrisiniz. Manhattan bölgesinde yer alan Times Meydanı, şehrin adeta kalbinin attığı en hareketli kesimleri arasında dikkati çekiyor. Göz alıcı olan bölge; ışıklı reklam panoları, dünyaca ünlü seçkin mağazaları ve yoğun turist popülasyonu sayesinde hem gündüz hem de gece boyunca canlılığını sürdürüyor. Ayrıca meydanda, New York Times’in bölgedeki yeni binalara taşındığı günden beri her yıl havai fişek kutlamaları yapılıyor. 1857 yılında Frederick Law Olmsted tarafından insanların daha rahat nefes alabileceği yer haline dönüştürülen Central Park, özellikle huzur verici ortamlarda vakit geçirmek isteyenlerce tercih ediliyor. ABD’nin Manhattan ilçesinde konuşlanmış olan parkta; fayton-bisiklet turu, buz pistinde kayma, göl kıyısı boyunca dinlenme ve Belvedere Kalesi‘ni gezme gibi daha pek çok aktivite yapılabiliyor. New York’un Manhattan ve Brooklyn ilçelerini birbirine bağlayan köprü, göz alıcı tasarımıyla ziyaretçilerini büyülemeyi başarıyor.  John A. Roebling tarafından düşünülen ve 24 Mayıs 1883’te hizmete açılan yapıtın üst tarafı arabaların geçişi, alt tarafı da yayaların geçişi için kullanılıyor. Şehrin silüet görüntüsünü izlemek için Brooklyn köprüsü’ne çıkmalısınız. Bağımsızlık hareketinin başladığı kentte, yeme-içme ve sosyalleşme amaçlı olarak Quincy Market ve Faneuil Hall‘un yanı sıra “Küçük İtalya” olarak bilinen North End tercih ediliyor. 1969 yılından bu yana hizmet veren New England Aquarium, sadece deniz canlılarını tanıma fırsatı vermiyor; Balina İzleme Gezileri de düzenliyor. Kent Merkezinde yer alan Özgürlük Yolu ise 16 tarihi yapıyı görme fırsatı sunuyor.  Yine A.B.D tarihini tanımak isteyenler, Boston Çay Partisi Müzesi ve Donanma Müzesi‘ni görebiliyorlar. Dünyanın en ünlü ve prestijli okullarının başında gelen Harvard Üniversitesi de Boston‘da bulunuyor.  Amerikan film endüstrisinin kalbinin attığı Los Angeles‘ta Hollywood‘u gezip; Disneyland ve Universal Stüdyoları gibi eğlence parklarında harika zaman geçirebilirsiniz. Beverly Hills ise Hollywood’un lüks ve ihtişamlı yaşantısına tanık olmak isteyenleri kendisine çekiyor. Dünya yıldızlarının tercihi olan Malibu‘da ve meşhur Venice Beach‘te okyanusun tadını çıkarıp kafe, bar ve restoranlarda zaman geçirebilir; Long Beach‘te sahil boyunca keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz. Santa Calina Island‘ın beyaz kumlarla kaplı plajlarından denize girebilir; muhteşem gün batımı eşliğinde deniz ürünlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Eğlenceli gece hayatıyla bilinen Miami‘de kilometrelerce uzanan Miami Beach ve South Beach‘ten denize girebilir; plajlar boyunca devam eden Ocean Drive‘ın lüks ve şık restoran, kafe ve barlarında günün her saatinde okyanusa karşı keyifli zaman geçirebilirsiniz. Alışveriş için Ocean Drive’ın biraz üst kısmında yer alan Lincoln Road‘da ünlü markaların mağazalarını gezebilirsiniz. Eski marinanın içinde yer alan Bayside‘da yer alan şık barlarda güneşi batırırken alışveriş keyfi de yapabilirsiniz.  Dünyanın en ünlü asma köprülerinden biri olan Golden Gate Köprüsü,  Alamo Meydanı, San Fransisco‘nun en çok ziyaretçi çeken noktaları oluyor. Hippi felsefesini yansıtan Haight Ashbury de San Fransico’nun kendine özgü bir yaşamı yansıtan bir başka bölgesi oluyor. Büyüleyici güzellikteki Lombard Street ve peyzaj harikası Golden Gate Park da ziyaretçileri kendine çekiyor. San Fransisco Güzel Sanatlar Sarayı, mimari ve doğal güzellikleriyle öne çıkarken San Fransisco Asya Sanatları Müzesi, M.Ö. 4000’e kadar uzanan tarihe sahip 2400 kadar objeye ev sahipliği yapıyor. 457 metre yüksekliğindeki John Hancock Merkezi‘nin 94. katında yer alan 360 Chicago gözlem noktası ve Wills Kuleleri‘ndeki Skydeck gözlem bölümü, Chicago‘yu yukarıdan izleme fırsatı sunuyor. Kentin buluşma noktası olarak değerlendirilen ve konserlere de ev sahipliği yapan Millenium Park, bünyesinde bulunan dünyaca ünlü çelik fasulye Cloud Gate ile de tanınıyor. Millenium Park’ın da bir parçası olduğu Grant Park, binalarla çevrili kentte bir vaha görevi görüyor ve Maggie Daley, Chicago Sanat Enstitüsü, Buckingham Çeşmesi ve Botanik Bahçesi gibi güzellikleri de saklıyor. Kumarhaneleri ve lüks otelleriyle ünlü Las Vegas‘ın kalbini, dünyanın en büyük 14 otelinin yer aldığı  Las Vegas Strip oluşturuyor. Las Vegas Strip’teki 167,6 metre yüksekliğindeki dönme dolap High Roller da ilgi çekiyor. Luxor, Venetian, The Mirage ve Hollywood filmlerinden de yakından tanıdığınız meşhur Bellagio gibi otelleriyle bile yeterince ilgi çekici olan Las Vegas’taki Fremont Caddesi‘nde hareketli bir gece geçirerek kentin Orijinal halini deneyimleyebiliyorsunuz. 

Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahip tüm vatandaşları Amerika vizesi prosedürüne tabi tutmaktadır. Dileyen misafirlerimiz 300$ karşılığında tarafımızdan vize danışmanlık hizmeti alarak vize başvurusunu gerçekleştirebilirler.

Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
  • Kübra Sırsaklar/Yunanistan Turu

    Kappatur ile ilk kez seyahat ettik, tur rehberimiz Mehmet Taylan Bey'in engin bilgisi ve güzel dili ile tarihte yolculuk ettik,nazik ve profesyonellerdi,olumsuz hava şartlarina rağmen çocuklarımızla katılmış olduğumuz turdan rehberimiz ve kaptanlarimiz sayesinde güzel anılar ile döndük, Selanikte konakladığımız otel ve müzik ziyafeti şahaneydi... Tekrar görüşmek dileğiyle..

  • Aylin A./Italya Turu

    Eylül 10-17 tarihleri arasında Napoli, Roma,Floransa ve Venedik'i kapsayan İtalya turuna katıldık. Özellikle bazı yorumlarda gördüğünüz olumsuz otel değerlendirmelerine aldırmayın. Oteller şehir merkezine o kadar uzak değil, tertemiz ve yeterli konnfora sahipler. 8 gün boyunca güneyden kuzeye dolu dolu bir tur programımız vardı ve olağanüstü güzel zaman geçirdik. Burada müthiş rehberimiz Hakan Güngör 'e ayrı bir paragraf açmadan geçemeyiz. Öncelikle iş disiplini, işine saygısı, bir tarihçi gibi İtalya'nın geçmiş ve güncel bilgilerinin tamamına sahip olması ve bunları bize aktarma konusundaki olağanüstü başarısı,turdaki herkese eşit yaklaşımı ve kendimizi gerçekten müşteri değil misafiri olarak hissettirmesi ile tur rehberliği kavramının zirvesinde yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kappa Tur Sn.Hakan Güngör ile kesinlikle fark yaratıyor. Kendisine ve Kappa Tur'a bize böyle harika bir tur deneyimi yaşattığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sonraki turlarda görüşmek üzere..

  • Oguz Akcelik/Ispanya Turu

    Her şey mükemmeldi. Rehberimiz Mehmet Bey'e nezaketi ve değerli bilgileri için özellikle teşekkür ederim. Kappa turunu herkese tavsiye ederim...

  • Iremsu Albay/Italya Turu

    10 eylül italya turuna annemle katıldık, harikaydı mükemmeldi , her şey kusursuzdu ve tabiki rehberimiz Hakan Bey kendisi tam bir bilgi küpü hayran kaldık her şey için teşekkürler

  • Op.Dr. Sertan AKSU/Italya Turu

    10 Eylul 2023 7 gunluk italya turumuzda rehberimiz Hakan Gungor sayesinde italyanin hem bugünü hem de gecmisi hakkinda oldukca bilgilendik, turumuzda olmayan ekstra yerleri de gorduk ucretsiz tadimlar yaptik, bizim icin cok guzel bir deneyim oldu tavsiye ederiz (Aksu Ailesi)

  • Erdinç Murat Aktürk/Balkanlar Turu

    Tur gerçekten her şeyiyle harika idi.Kappa tura ve özellikle Anıl beye çok teşekkür ederim.bir sonraki turda ilk sorum Anıl beyin kafilede olup olmadığı olacaktır.teşekkürler

  • Hüseyin Avcı/Orta Avrupa Turu

    Orta Avrupa turu için Kappatur seçimimiz bizi yanıltmadı. Emrah Meto rehberliğinde dolu dolu bir hafta yaşadık. Şirketin tecrübesine Emrah Beyin tecrübesi, bilgisi ve sıcak yaklaşımı eklenince güzel hatıralarımıza yeni 8 gün eklendi. Başta Emrah Bey olmak üzere emeği olan herkese teşekkürler.

  • Betül Can/Orta Avrupa Turu

    kappatur ile ilk kez yaptığımız yolculuğumuzdan çok memnun kaldık rehperimiz Emrah bey sayesinde harika deneyim ve bilgiler edindik biz çok keyif aldık herkese tavsiye ediyorum bundan sonra geziler Emrah bey ve Kappatur

  • Ayşe T/Orta Avrupa Turu

    5 Yıldız rehberimiz Emrah METO için kendisi aşırı bilgili birisi her gittiğimiz yerde bize tüm ayrıntısı ile anlattı yardımcı oldu eğlendik muhabbetli sohbetli birisi tüm sorduklarımıza keyifle cevap verdi yardımcı oldu .. keyifli geçti gezimiz beklentilerimin üstünde idi grubumuz da keyifli insanlar idi ama Emrah bey gerçekten tarih bilgisi ile şaşırttı yaldızlar ona kappaya böyle başarılı rehberleri olduğu için teşekkür ederim

  • ÇAĞ OTOMASYON/Orta Avrupa Turu

    Meto beye ilgileri için ve kappa tura meto bey gibi bir rehbere bizi denk getirdiği için çok teşekkür ederiz. Sağolsun kendisi herkesle çok igilendi. İlk kappa tur seyahatimizden çok memnun kaldık.

Yorum Yaz
Ad Soyad
Tur Tarihi
Konu
Mesaj
 

Diğer Seçenekler

Kampanyaları Bildir