Anasayfa    BALKANLAR (VİZESİZ)    8 Gün PGS ile ÜSKÜP1 OHRID2 ISKODRA1 TREBINJE1 SARAYBOSNA1 BELGRAD1 4*
 Gidiş  Dönüş  Gece  -  Gün  Kontenjan  Vize Durumu
03.11.2024 10.11.2024 7 Gece - 8 Gün Müsait Sorunuz
Paket/Ek Hizmet Fiyat Bilgisi
İki Kişilik Oda Kişi Başı 3.Kişi/İlave Yatak Tek Kişilik Odada Konaklama 0-2 Yaş Çocuk 3-12 Yaş Çocuk
549 € 549 € 729 € 150 € 549 €
Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi Paket Adı Fiyat

1.GÜN Ι İSTANBUL - BELGRAD (Pazar, 3 Kasım)

Siz değerli misafirlerimizle Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Kappatur kontuarında saat 07:30'da buluşma. Pasaport, bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları'nın PC373 tarifeli seferi ile saat 10:25'de Belgrad'a hareket. Yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğun ardından saat 10:25'de Belgrad'a varış. Pasaport, bagaj ve gümrük işlemlerinin ardından özel otobüslerimizle birlikte Belgrad'a hareket ve turumuza başlıyoruz. Panoramik Belgrad şehir turumuz sırasında Kale Meydanı, Askeri Müze, İstanbul Kapısı, Saat Kulesi, Damat Ali Paşa Türbesi, Sokullu Mehmet Paşa Çeşmesi, Stefan Lazerevic Anıtı, Nebojsa Kulesi, Saborna Kilisesi, Cumhuriyet Meydanı, Terazi Meydanı ve Taş Meydan görülecek yerler arasındadır. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan öğle yemekli Zemun , Sava ve Tuna Nehri gemi turuna katılabilirler. Bu turumuzda ilk olarak Zemun'a gidiyoruz. Zemun'da Avusturya-Macaristan dönemine ait köşkler, çarşı, meyhaneler sokağı, eski tiyatro, Zemun parkını görüyoruz. Ziyaretimizin ardından Sava ve Tuna nehri gemi turuna çıkıyoruz. Turumuzun ardından Belgrad otelimize transfer. Geceleme Belgrad otelimizde.

Zemun - Sava - Tuna Gemi Turu (Öğle Yemekli) 55 €

2.GÜN Ι BELGRAD - SARAYBOSNA (Pazartesi, 4 Kasım)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından özel otobüsümüz ile Saraybosna'ya hareket. Varışımızla beraber panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Avrupa'nın en müstesna çarşısı Başçarşı'da gezintimizi yapıyoruz. Osmanlı döneminden beri faaliyete devam eden Kurşunlu Medresesi'ni geziyoruz. Ardından Kanuni Sultan Süleyman'ın akrabası Hüsrev Bey Camii'ni geziyoruz. Turumuzun devamında Saat Kulesi, Saraybosna'da Katolik Katedrali, Ortodoks Kiliseleri ve Musevi Sinagogu'nu görüyoruz. Ardından I.Dünya Savaşı'nın çıktığı Latin Köprüsü'nü gezdikten sonra Osmanlı sebilinden su içiyoruz. Sonrasında otelimize transfer ve odalara yerleşme. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak yemekli müzikli Boşnak Gecesi Turuna katılabilirler. Ardından otelimize transfer ve geceleme Saraybosna otelimizde.

Boşnak Gecesi Turu (Akşam Yemekli) 40 €

3.GÜN Ι SARAYBOSNA - MOSTAR - BLAGAJ - POÇİTEL - TREBİNJE (Salı, 5 Kasım)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Trebinje'ye hareket. İlk durağımız Mostar. Mostar'da yürüyerek yapacağımız turumuzda önce Mostar Köprüsü'nü görüyoruz. Mimar Hayreddin tarafından 1556 yılında inşa edilen köprü Osmanlı mimarisinin bir şaheseridir. Köprü 1992 yılında cereyan eden savaşta Hırvat topçusu tarafından yıkıldı, ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin de büyük katkılarıyla 2004 yılında yeniden hizmete açılmıştır. Daha sonra Koska Mehmet Paşa Camii'ni görüyoruz. İkinci durağımız ise Blagaj. Blagaj Bosna-Hersek'in en değerli kentsel ve kırsal alanlarından biridir. Ardından tarihi dokusuyla korunan ve Türk köyü olarak bilinen Poçitel'i ziyaret ediyoruz. Poçitel ziyaretimizin ardından Trebinje otelimize transfer. Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Dubrovnik turuna katılabilirler. Ardından otelimize transfer ve geceleme Trebinje otelimizde.

Dubrovnik Turu 60 € (Not: Yeşil Pasaportu ve Vizesi Olan Misafirlerimiz İçin)

4.GÜN Ι TREBINJE - KOTOR - BUDVA - ST. STEFAN - BAR - İŞKODRA (Çarşamba, 6 Kasım)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından İşkodra'ya hareket. İlk olarak Adriyatik Denizi'nin incisi dünyanın en genç ülkelerinden biri olan Karadağ'a giriş yapıyoruz. Daha sonra önemli tarih ve doğa cenneti ve turistik cazibe merkezi durumunda bulunan Kotor'a hareket ediyoruz. Ardından muhteşem sahilleri, çok renkli gece hayatı ile Balkanlar'ın en ünlü tatil merkezlerinden Budva'ya gidiyoruz. Burada yapacağımız yürüyüş turunda Stari Grad (eski şehir merkezi) ve kaleyi gezeceğiz ve balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapur'lu bir multi milyardere satılması ile günümüzde yenileme çalışmaları ile turizme kazandırılma aşamasında olan muhteşem St. Stefan'ı panoramik olarak tepeden görebileceğiniz bir mola sonrasında Bar üzerinden İşkodra yolumuza devam ediyoruz. Geceleme İşkodra otelimizde.

5.GÜN Ι İŞKODRA - TİRAN - OHRİD (Perşembe, 7 Kasım)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Ohrid'e hareket. İşkodra yoluna ilk durağımız Arnavutluk'un başkenti Tiran. Ethem Bey Camii, tarihi Saat Kulesi, Ulusal Müze, Opera ve Bale Binası, Parlamento ve Başbakanlık Binası, Cumhurbaşkanlığı Köşkü ve İskender Bey Meydanı görelecek yerler arasındadır. Ohrid'e hareket ve varışta panoramik olarak Struga gezimize başlıyoruz. Otele varışımızla birlikte odalara yerleşme. Geceleme Ohrid otelimizde.

6.GÜN Ι OHRİD (Cuma, 8 Kasım)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan St. Naum - Resne - Manastır turuna katılabilirler. Bu turumuzda Makedonya'nın en önemli azizlerinden biri olan St. Naum Manastırı ve Sarı Saltuk Türbesi'ni ziyaret ediyoruz. Ardından Resne'ye gidiyoruz. Burada İttihat ve Terakki'nin en ünlü 3 simasından biri ve Türk-Yunan savaşındaki faydaları nedeni ile üne kavuşmuş olan Resne'li Niyazi'nin Sarayı'nı ziyaret ediyoruz. Ardından Manastır (Bitola) kent gezimiz sırasında; Türk Çarşısı'nı, Bedesten'i, Yeni Camii'yi, Haydar Kadı Camii'ni ve gezimizin en duygusal anlarını yaşayacağınız Atatürk'ün mezun olduğu Askeri İdadi'yi ve Atatürk Müzesi'ni ziyaret ediyoruz. Turumuzun ardından Ohrid şehir turumuzu yapıyoruz. Yürüyerek yapacağımız panoramik şehir turumuzda, Bizans döneminin Ohrid'deki en önemli kilisesi St. Panteleymon, günümüzde hala konserler için kullanılan Aya Sofya Kilisesi ve Roma döneminden kalma anfi tiyatro, Car Samuel Kalesi, St. Bogorodica Perivlerta, yüzyıl kiliseleri Keşanlı İmareti, Kuloğlu ve Emin Mahmut Camileri, Çınar Meydanı, Ohrid Halveti Tekkesi'ni görüyoruz. Turumuzun ardından Ohrid'deki otelimize transfer. Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak yemekli müzikli Makedon Gecesi turuna katılabilirler. Yerel müzikler eşliğinde, Balkan mutfağının tadına bakıp, unutulmaz bir gece yaşayacaksınız. Gecenin sonunda otelimize transfer. Geceleme Ohrid otelimizde.

St. Naum - Resne - Manastır Turu (Öğle Yemekli) 70 €
Makedon Gecesi 40 €

7.GÜN Ι OHRİD - GOSTİVAR - KALKANDELEN - ÜSKÜP (Cumartesi, 9 Kasım)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından özel otobüslerimizle Üsküp'e hareket. İlk olarak Gostivar üzerinden Kalkandelen'e doğru gidiyoruz. Kalkandelen, Makedonya'nın kuzeybatısında, Polog bölgesi sınırları içinde yer alır. Şar Dağı eteklerine kurulu ve Pena Nehri kenarındadır. Başkent Üsküp ve manastırdan sonra ülkenin üçüncü büyük şehridir. 14.yüzyılda Kalkandelen bölgedeki birçok şehir gibi Osmanlı İmparatorluğu topraklarına katılmıştır. Türk egemenliğiyle beraber şehirde birçok açıdan değişiklikler, yenilikler görülmüştür. Ticaret açısından gelişmeye başlayan şehirde yeni binalar, hamam gibi yapılar kurulmuştur. Bu dönem ayrıca, Kalkandelen'deki Müslüman nüfusun da artıp baskın nüfus hâline gelmesini sağlamıştır. Söz konusu durumla bağlantılı olarak şehirde birçok cami, mescit, dinî yapı kurulmuştur. Bunlar içinde 1438 yılında yapılan Alaca Cami birçok yönüyle önemlidir.Osmanlı İmparatorluğu döneminde Kalkandelen, önemli bir ticaret merkezi olduğu gibi, tarım, zanaat açısından da ön plana çıkmıştır. Bunların yanında şehir, askerî üs özelliği de taşımıştır. 1991 yılında Makedonya'nın Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti'nden bağımsızlığını ilan etmesiyle Kalkandelen, bağımsız Kuzey Makedonya Cumhuriyeti içinde bugününe gelmiştir. Pena Nehri'nin süslediği Kalkandelen ve çevresinde görülecek yerlerin arasında eski kale olan Leşok Manastırı, tarihi taş köprü,1400'lü yıllarda yapılan, renkli süslemeleriyle özgün bir mimari eser olan Alaca Camii bulunmaktadır. Ardından Üsküp'e hareket ve Üsküp şehir turuyla gezimize devam ediyoruz. Ünlü şairimiz Yahya Kemal Beyatlı'nın doğum yeri olan Üsküp'te göreceğimiz yerler arasında Saat Kulesi, Türk Çarşısı, İsa Bey Camii, Mustafa Paşa Camii, Murat Paşa Camii, Kapan Hanı, Sulu Han, Davut Paşa Hamamı, Taş Köprü bulunmaktadır. Vardar nehrinin kıyısından ve nehrin öteki tarafında bulunan Türk ve Yahudi mahallelerini seyrederek yürüyoruz. Bu yürüyüşümüzde Makedonya Meydanı'nı, Osmanlı Köprüsü'nü ve Davut Paşa Hamamı'nı dışarıdan göreceğiz. Ardından Türk Çarşısı'na gidiyor ve Türk Çarşısı'ndaki tarihi eserleri görmeye başlıyoruz. Göreceğimiz bir diğer yapı olan ve eski Türk Çarşısı içinde yer alan, 1550 tarihli Sulu Han günümüzde Güzel Sanatlar Akademisi olarak kullanılıyor. Osmanlı döneminde 17 Han binası inşa edilmiş olan Üsküp'te günümüzde 3 han binası kalmıştır. 15.yy'ın 2. yarısında inşa edilmiş Kurşunlu Han ve Kapan Hanı'nı gördükten sonra Üsküp'ün sembol eserlerinden biri olan ve 16. yüzyılda inşa edilmiş saat kulesi'ni, 14. yüzyılda yapılmış erken dönem camilerimizden Sultan Murat Camii'ni görüyoruz. Ziyaretlerimizin ardından Türk Çarşısı'nda alışveriş için serbest zaman. Turumuzun bitimi ile birlikte otelimize transfer ve odalara yerleşme. Geceleme Üsküp otelimizde.

8.GÜN Ι ÜSKÜP - İSTANBUL (Pazar, 10 Kasım)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Dileyen misafirler alternatif olarak düzenlenecek olan Prizren turuna katılabilirler. Kosova'nın kuzeyinde yer alan hatırı sayılır Türk azınlığına sahip, daracık sokakları, tarihi evleri, doğal ve tarihi güzelliğini bugüne kadar saklamayı başarmış bu şehri gezeceğiz. Turumuzun ardından Üsküp'e hareket. Varışızı takiben rehberinizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC354 tarifeli seferi ile saat 16:40'da İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 20:15'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na varış ve Kappatur hizmetlerinin sonu.

Prizren Turu 35 €

ALTERNATİF TURLAR

KAYIT ESNASINDA 3 ALTERNATİF TUR %28 İNDİRİMLİ
160 € yerine, sadece 115

1- St. Naum-Resne-Manastır Turu (öğle yemekli) 70 €
2- Zemun - Sava - Tuna (öğle yemekli) gemi Turu 55 €
3- Prizren Turu 35 €

** Dubrovnik Turu, Makedon gecesi ile Boşnak gecesi alternatif tur paketine dahil değildir.

Tur öncesi kayıt esnasında bu paket dışında turlar seçilerek alınamaz.

İNDİRİM FIRSATI

İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN !
2. turunu alana + % 5 indirim, 3. Turunu alana + % 10 indirim

(2023 yılı içerisinde 2. ve 3. turu alan misafirlerimize sadece paket tur fiyatı üzerinden + indirim sağlar)
Arkadaşını getirene + % 5 indirim
(2023 yılı içerisinde arkadaşını getirerek aynı tura kayıt yaptıran misafirlere aynı yıl içerisinde katılacakları 2. Turda sadece paket tur fiyatı üzerinden + %5 indirim sağlar) ***indirimler alan vergisi hariç fiyattan hesaplanır.***

PAKET TUR BROŞÜR NOTLARI

1. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
2. Kappatur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
3. Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappatur sorumlu değildir.
4. Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.
5. Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappatur sorumlu tutulamaz.
6. Kappatur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
7. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün / günler gerçekleştirilebilir.
8. Kappatur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
9. Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
10. Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
11. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
12. Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
13. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün / günler dışında başka bir gün yapılabilir.
14. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Kappatur sorumlu tutulamaz.
15. Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dahil değildir.
16. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave açılan-kapanan ek yataktır.
17. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
18. Kappatur konsoloslukla misafirlerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin herhangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappatur'dan tazminat hakkı yoktur.
19. Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Kappatur kesinlikle sorumlu değildir.
20. Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı, reçel, kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.
21. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden en az 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

TUR BROŞÜRÜNÜ ŞAHSIM VE BERABERİMDEKİ TÜM KATILIMCILAR ADINA OKUDUM, ANLADIM, TESLİM ALDIM.
İSİM, SOYİSİM: İMZA :

ÜCRETE DAHİL SERVİSLER

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDAN PEGASUS HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERLERİ İLE İSTANBUL - BELGRAD / ÜSKÜP - İSTANBUL UÇAK BİLETİ
4* OTELLERDE 7 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMASI
HAVALİMANI VERGİLERİ (150 €)
ZORUNLU SİGORTA (15€) (İPTAL VE DEĞİŞİKLİKTE
İPTAL İADESİ YOKTUR.)
ALAN / OTEL / ALAN TRANSFERLERİ
BELGRAD, SARAYBOSNA, TREBİNJE, İŞKODRA, OHRİD, ÜSKÜP, BUDVA, KOTOR, BLAGAJ, POÇİTEL, MOSTAR, GOSTİVAR, KALKANDELEN TURLARI
PROFESYONEL KAPPATUR REHBERLİK HİZMETLERİ

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN SERVİSLER

YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (SADECE BANKAYA YA DA
HAVALİMANI VERGİ OFİSİNE ÖDENİR) ( 150 TL )
PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF TURLAR
KİŞİSEL HARCAMALAR
ŞÖFÖR BAHŞİŞLERİ (KİŞİ BAŞI 5€)
YEREL OTERİTELER TARAFINDAN ALINAN KONAKLAMA VERGİLERİ GECELİK 4-8 EURO (SADECE GEREKLİ OLAN OTELLERDE PASAPORT İBRAZI İLE ŞAHSİ VERGİ MAKBUZU ALINARAK DİREKT OTELE ÖDENİR)
*BOSNA HERSEK SINIR GEÇİŞ VERGİSİ (KİŞİ BAŞI 3-5€)
*KOTOR ŞEHİR VERGİSİ KİŞİ BAŞI 2-3€
*BUDVA ŞEHİR VERGİSİ KİŞİ BAŞI 2-3€
MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞLERİ
İÇ HAT BAĞLANTI ANKARA, İZMİR VE ANTALYA 70-100 €. / DİĞER ŞEHİRLER 100€ / KIBRIS 100 € KİŞİ BAŞIDIR.(TÜM ŞEHİRLERDE MÜSAİTLİĞE GÖRE FİYAT DEĞİŞEBİLİR.)
ERİS GARANTİSİ (ERKEN REZERVASYON İPTAL SİGORTASI)
(30 €) (İSTEĞE BAĞLI ve TUR HAREKET TARİHİNDEN 60 GÜN ÖNCESİNE KADAR ALINABİLİR.) (KAPPA TUR GÜVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 15 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKÂNI SUNAR. VİZE ÜCRETİ ZORUNLU SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ.)
30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (15 €)
COVİD-19 SİGORTASI (15 €)

4 * Oteller
BELGRAD : 4* VİLA DİJANA HOTEL VB.
SARAYBOSNA : 4* BM INTERNATIONAL HOTEL VB.
TREBİNJE : 4* SL INDUSTRY HOTEL VB.
İŞKODRA : 4* LUANİ ARTE HOTEL VB.
OHRİD : 4* MİZO HOTEL VB.
ÜSKÜP : 4* KONTINANTEL HOTEL VB.

Balkanlar, hem kültürel hem coğrafi yakınlığı sebebiyle her mevsim Türkiye’den çok fazla gezginin tercih ettiği rotalardan biridir.

Balkanlar veya Balkan Yarımadası, Avrupa kıtasının güneydoğu kesiminde, İtalya Yarımadası'nın doğusu, Anadolu'nun batısı ve kuzeybatısında yer alan coğrafi ve kültürel bölgedir. 

Bu bölge ; Hırvatistan, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Slovenya, Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Macaristan, Yunanistan ve Trakya'yı içine alır.

Strateji açısından, Balkanlar, Dünya'nın en önemli yerlerinden birisidir. Batı ile Doğu Avrupa arasındaki kara, hava ve deniz yollarının önemli bir kısmının üzerindedir. Ayrıca, Avrupa'dan Ortadoğu'ya, Kafkaslara ve Asya'ya giden yollar da Balkanlar'dan geçer.

Balkanlar’da muhitlerin coğrafi yapısına bağlı olarak iklimde değişiklikler görülür.

Balkanlardaki Türk yapıları plan, hacim biçimlenişi, kullanılan malzeme ve teknik, cephe düzeni ve süsleme bakımından Osmanlı Türk mimarisinin bir parçasını oluşturmaktadır. Balkan ülkelerindeki Türk eserleri, çoğunlukla Erken ve Klasik Dönem Osmanlı Mimarisinin özelliklerini taşırken, Anadolu’daki çağdaşı olan yapılarla birçok bakımdan ortak ve benzer özelliklere sahiplerdir.

 

Balkan ülkelerinden olan; Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Karadağ, Sırbistan, Bosna-Hersek diplomatik, hususi, hizmet ve umuma mahsus pasaport sahipleri her altı ay içinde ilk giriş tarihinden itibaren doksan (90) günü aşmayan bir süre için veya transit geçiş maksadıyla vize almadan geçiş yapabilmektedirler.

Toplam: 549 EUR Kalan Ödemeler
Valdeler Peşinat 1. Taksit 2. Taksit 3. Taksit 4. Taksit 5. Taksit
1 Taksit 99,00 EUR 450,00 EUR
28.05.2024
2 Taksit 99,00 EUR 225,00 EUR
28.05.2024
225,00 EUR
27.06.2024
3 Taksit 99,00 EUR 150,00 EUR
28.05.2024
150,00 EUR
27.06.2024
150,00 EUR
27.07.2024
4 Taksit 99,00 EUR 112,50 EUR
28.05.2024
112,50 EUR
27.06.2024
112,50 EUR
27.07.2024
112,50 EUR
26.08.2024
5 Taksit 99,00 EUR 90,00 EUR
28.05.2024
90,00 EUR
27.06.2024
90,00 EUR
27.07.2024
90,00 EUR
26.08.2024
90,00 EUR
25.09.2024
Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
  • Kübra Sırsaklar/Yunanistan Turu

    Kappatur ile ilk kez seyahat ettik, tur rehberimiz Mehmet Taylan Bey'in engin bilgisi ve güzel dili ile tarihte yolculuk ettik,nazik ve profesyonellerdi,olumsuz hava şartlarina rağmen çocuklarımızla katılmış olduğumuz turdan rehberimiz ve kaptanlarimiz sayesinde güzel anılar ile döndük, Selanikte konakladığımız otel ve müzik ziyafeti şahaneydi... Tekrar görüşmek dileğiyle..

  • Aylin A./Italya Turu

    Eylül 10-17 tarihleri arasında Napoli, Roma,Floransa ve Venedik'i kapsayan İtalya turuna katıldık. Özellikle bazı yorumlarda gördüğünüz olumsuz otel değerlendirmelerine aldırmayın. Oteller şehir merkezine o kadar uzak değil, tertemiz ve yeterli konnfora sahipler. 8 gün boyunca güneyden kuzeye dolu dolu bir tur programımız vardı ve olağanüstü güzel zaman geçirdik. Burada müthiş rehberimiz Hakan Güngör 'e ayrı bir paragraf açmadan geçemeyiz. Öncelikle iş disiplini, işine saygısı, bir tarihçi gibi İtalya'nın geçmiş ve güncel bilgilerinin tamamına sahip olması ve bunları bize aktarma konusundaki olağanüstü başarısı,turdaki herkese eşit yaklaşımı ve kendimizi gerçekten müşteri değil misafiri olarak hissettirmesi ile tur rehberliği kavramının zirvesinde yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kappa Tur Sn.Hakan Güngör ile kesinlikle fark yaratıyor. Kendisine ve Kappa Tur'a bize böyle harika bir tur deneyimi yaşattığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sonraki turlarda görüşmek üzere..

  • Oguz Akcelik/Ispanya Turu

    Her şey mükemmeldi. Rehberimiz Mehmet Bey'e nezaketi ve değerli bilgileri için özellikle teşekkür ederim. Kappa turunu herkese tavsiye ederim...

  • Iremsu Albay/Italya Turu

    10 eylül italya turuna annemle katıldık, harikaydı mükemmeldi , her şey kusursuzdu ve tabiki rehberimiz Hakan Bey kendisi tam bir bilgi küpü hayran kaldık her şey için teşekkürler

  • Op.Dr. Sertan AKSU/Italya Turu

    10 Eylul 2023 7 gunluk italya turumuzda rehberimiz Hakan Gungor sayesinde italyanin hem bugünü hem de gecmisi hakkinda oldukca bilgilendik, turumuzda olmayan ekstra yerleri de gorduk ucretsiz tadimlar yaptik, bizim icin cok guzel bir deneyim oldu tavsiye ederiz (Aksu Ailesi)

  • Erdinç Murat Aktürk/Balkanlar Turu

    Tur gerçekten her şeyiyle harika idi.Kappa tura ve özellikle Anıl beye çok teşekkür ederim.bir sonraki turda ilk sorum Anıl beyin kafilede olup olmadığı olacaktır.teşekkürler

  • Hüseyin Avcı/Orta Avrupa Turu

    Orta Avrupa turu için Kappatur seçimimiz bizi yanıltmadı. Emrah Meto rehberliğinde dolu dolu bir hafta yaşadık. Şirketin tecrübesine Emrah Beyin tecrübesi, bilgisi ve sıcak yaklaşımı eklenince güzel hatıralarımıza yeni 8 gün eklendi. Başta Emrah Bey olmak üzere emeği olan herkese teşekkürler.

  • Betül Can/Orta Avrupa Turu

    kappatur ile ilk kez yaptığımız yolculuğumuzdan çok memnun kaldık rehperimiz Emrah bey sayesinde harika deneyim ve bilgiler edindik biz çok keyif aldık herkese tavsiye ediyorum bundan sonra geziler Emrah bey ve Kappatur

  • Ayşe T/Orta Avrupa Turu

    5 Yıldız rehberimiz Emrah METO için kendisi aşırı bilgili birisi her gittiğimiz yerde bize tüm ayrıntısı ile anlattı yardımcı oldu eğlendik muhabbetli sohbetli birisi tüm sorduklarımıza keyifle cevap verdi yardımcı oldu .. keyifli geçti gezimiz beklentilerimin üstünde idi grubumuz da keyifli insanlar idi ama Emrah bey gerçekten tarih bilgisi ile şaşırttı yaldızlar ona kappaya böyle başarılı rehberleri olduğu için teşekkür ederim

  • ÇAĞ OTOMASYON/Orta Avrupa Turu

    Meto beye ilgileri için ve kappa tura meto bey gibi bir rehbere bizi denk getirdiği için çok teşekkür ederiz. Sağolsun kendisi herkesle çok igilendi. İlk kappa tur seyahatimizden çok memnun kaldık.

Yorum Yaz
Ad Soyad
Tur Tarihi
Konu
Mesaj
 

Diğer Seçenekler

Kampanyaları Bildir