Anasayfa    FAS (VİZESİZ)    ÖZEL HAVA YOLLARI İLE TÜM TURLAR DAHİL 4 GECE KAZABLANKA(1)-MARAKES(3) 4*OTELLER
 Gidiş  Dönüş  Gece  -  Gün  Kontenjan  Vize Durumu
21.09.2024 25.09.2024 4 Gece - 5 Gün Son 6 Kişi Sorunuz
Paket/Ek Hizmet Fiyat Bilgisi
İki Kişilik Oda Kişi Başı 3.Kişi/İlave Yatak Tek Kişilik Odada Konaklama 0-2 Yaş Çocuk 3-12 Yaş Çocuk
699 € 699 € 839 € 150 € 699 €
Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi Paket Adı Fiyat

1.GÜN Ι İSTANBUL-CASABLANCA-MARRAKECH (Cumartesi, 21 Eylül)

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Özel Havayolları kontuarında pasaport ve gümrük işlemlerini tamamladıktan sonra Özel Havayollarının 3O438 tarifeli seferi ile saat 00.20'de Casablancaya hareket. Yerel saat ile 03.25'de Casablancaya varışımızın ardından alanda bekleyen aracımız ile Marrakech'e hareket. Marrakech'e varışımızın ardından şehir turumuz başlıyoruz. Görülecek yerler arasında; Dar sokakları ile size yüzyıllar öncesine götürecek olan Marrakech'i keşfetmeye başlıyoruz. Ba Ahmed'in Bhia Sarayı, Moresk Mimari'sinin 800 yıllık örneklerinden Koutoubia Minaresi, Majorella bahçeleri, Souklar ve Mucizeler Avlusu olarak adlandırılan Jma El Fna şehir meydanı göreceğimiz yerler arasında. Gezimizin ardından otelimize transfer ve serbest zaman. Akşam Chez Ali Turu'na katılıyoruz. (Chez Ali Turu, tur ücretine dâhildir) Dünyaca ünlü ve sadece Fas'a özgü Chez Ali'de binbir gece masallarını andıran müzisyenler ve folklör gösterileri eşliğinde alacağımız içeceğimizin ardından atlı süvarilerin yapacağı muhteşem gösterinin sonrasında otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

2.GÜN Ι MARRAKECH (Pazar, 22 Eylül)

Sabah kahvaltısının ardından Bir Dünya Mirası Essaouira Turu'na katılıyoruz. (Essaouira Turu, tur ücretine dâhildir) Atlas okyanusu kıyısında yer alan, ilk bakışta bize eski Bodrum'u anımsatan bu şehir dünyaca ünlü eski Portekiz şehirlerinden biridir. Unesco tarafından ''Dünya Mirası'' listesinde yer alan bu şehir, Atlas okyanusu kıyısında bir balıkçı limanı olup sanat ve kültürün iç içe geçtiği bir sahil kasabasıdır. Şehrin kalesi, balıkçı limanı ve eski Roma kentlerinden uyarlanarak inşa edilen Medina gezilecek yerler arasındadır. Gezmeye doyamayacağınız daracık dolambaç sokakları arasında şehri keşfedebilir ve keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Tur sonrası Marrakech'e dönüş. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

3.GÜN Ι MARRAKECH (Pazartesi, 23 Eylül)

Sabah kahvaltısının ardından Atlas Dağları Turu'na katılıyoruz. (Atlas Dağları Turu, tur ücretine dâhildir.) Muhteşem manzaralı pistleri, berberi köyleri, coğrafi yapıları keşfedeceğimiz bu turun ardından Ourika Vadisi'nde mola veriyoruz. Gezimizden sonra Marrakech e dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

4.GÜN Ι MARRAKECH-RABAT-CASABLANCA (Salı, 24 Eylül)

Sabah kahvaltısının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayarak Rabat'a hareket ediyoruz. (Rabat Turu, tur ücretine dâhildir.) Varışımızı istinaden yapacağımız panoramik şehir turunda Hassan Kulesi, Muhammed V Anıt mezarı, Kraliyet sarayı göreceğimiz yerler arasında. Daha sonra rehberimizin belirleyeceği saatte Casablanca'ya hareket ediyoruz. Casablanca'ya varışımızın ardından şehir turumuz başlıyor. Görülecek yerler arasında; Dünyanın 3. büyük Camii'si Hassan II Camii, Medina, Muhammed V meydanı, Birleşmiş Milletler meydanı, Hobus semti, Atlas okyanusu kenarında yer alan Ain Diab bölgesi ve Corniche göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

5.GÜN Ι CASABLANCA-İSTANBUL (Çarşamba, 25 Eylül)

Sabah kahvaltısın ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Daha sonra rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Özel Havayollarının 3O347 sefer sayılı uçuşu ile 16.50'de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 23.30'da varış ve turumuzun sonu.

PAKET TUR BROŞÜR NOTLARI

1. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
2. Kappatur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
3. Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappatur sorumlu değildir.
4. Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.
5. Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappatur sorumlu tutulamaz.
6. Kappatur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
7. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün / günler gerçekleştirilebilir.
8. Kappatur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
9. Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
10. Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
11. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
12. Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu takdirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
13. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir.
14. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Kappatur sorumlu tutulamaz.
15. Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dahil değildir.
16. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave açılan-kapanan ek yataktır.
17. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
18. Kappatur konsoloslukla misafirlerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin herhangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappatur'dan tazminat hakkı yoktur.
19. Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Kappatur kesinlikle sorumlu değildir.
20. Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı, reçel, kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.
21. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden en az 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

TUR BROŞÜRÜNÜ ŞAHSIM VE BERABERİMDEKİ TÜM KATILIMCILAR ADINA OKUDUM, ANLADIM, TESLİM ALDIM.
İSİM, SOYİSİM: İMZA:

ÜCRETE DAHİL SERVİSLER

-ÖZEL HAVAYOLLARI İLE İSTANBUL (SAW) - CASABLANCA - İSTANBUL (SAW) ARASI UÇAK BİLETİ
-HAVALİMANI VERGİLERİ(150€)
-ZORUNLU SİGORTA(15€) (İPTAL VEYA DEĞİŞİKLİKTE İPTAL İADESİ YOKTUR.)
-ALAN - OTEL - ALAN TRANSFERLERİ VE ŞEHİRLERARASI TRANSFERLER
-4* OTELLERDE 4 GECE - 5 GÜN KONAKLAMA
-OTELLERDE ALINACAK 4 SABAH KAHVALTISI VE 4 AKŞAM YEMEĞİ
MARRAKECH, ESSAOUİRA,RABAT VE CASABLANCA ŞEHİR TURLARI
-ATLAS DAĞLARI TURU
-CHEZ ALİ TURU
-PROFESYONEL TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETİ

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN SERVİSLER

-YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (150 TL)
-SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (15 EURO)
-PAKET FİYATINA DÂHİL OLDUĞU AÇIKÇA BELİRTİLMEMİŞ HER TÜRLÜ HİZMET
-MÜZE VE ÖREN YERİ GİRİŞLERİ + OTEL VERGİLERİ (MAJORELLE -BAHÇESİ GİRİŞİ + BAHİA SARAYI GİRİŞİ + YEREL REHBERLİKLER + OTEL VERGİLERİ: KİŞİ BAŞI 60 EURO (TUR ESNASINDA DİREKT REHBERE ÖDENİR.)
-İSTEĞE BAĞLI ŞOFÖR VE REHBER BAHŞİŞLERİ

MARRAKECH: 4* AYOUB HOTEL & SPA VB.
CASABLANCA: 4* KENZİ BASMA VB.

Kültürlerin, dinlerin, inançların birleşip bütünleştiği yer Fas...

Fas, Kazablanka, Marakeş, Rabat, Fez şehirleri başta olmak üzere her kentiyle büyük bir turizm potansiyeline sahip.

Fas denilince akla gelen iki şehirden birisi olan Kazablanka mistik güzelliği, sahil şeridi, tarihi mahalleleri ve Kraliyet Saray'ı ile ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Kazablanka'nın iç kesimlerinde bulunan Marakeş ise eski yıllarda Fas'a başkentlik yapmış ve tarihte yer almış bir şehirdir. Marakeş'in canlılık ve renkliliğini yansıtan Djemaa El Fna meydanı ve dar sokaklarında, sayısız yemek tezgahı, yılan oynatıcıları, hokkabazlar, sihirbazlar ve kına dövmecileri ile eski zaman panayırlarının zevkini yaşamak mümkün.

Kuzey'de bulunan Rabat ve Cebelitarık’a yakın olan Tanca da Fas’ın büyüsünü tamamlayan şehirlerdir.

 

Fas; diplomatik, hususi, hizmet ve umuma mahsus pasaportu bulunan T.C. vatandaşlarından vize istememektedir. Vizesiz girilen Fas’ta kalış süresi ise 180 gün içerisinde 90 ile sınırlıdır.

Toplam: 699 EUR Kalan Ödemeler
Valdeler Peşinat 1. Taksit 2. Taksit 3. Taksit
1 Taksit 99,00 EUR 600,00 EUR
27.05.2024
2 Taksit 99,00 EUR 300,00 EUR
27.05.2024
300,00 EUR
26.06.2024
3 Taksit 99,00 EUR 200,00 EUR
27.05.2024
200,00 EUR
26.06.2024
200,00 EUR
26.07.2024
Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
  • Kübra Sırsaklar/Yunanistan Turu

    Kappatur ile ilk kez seyahat ettik, tur rehberimiz Mehmet Taylan Bey'in engin bilgisi ve güzel dili ile tarihte yolculuk ettik,nazik ve profesyonellerdi,olumsuz hava şartlarina rağmen çocuklarımızla katılmış olduğumuz turdan rehberimiz ve kaptanlarimiz sayesinde güzel anılar ile döndük, Selanikte konakladığımız otel ve müzik ziyafeti şahaneydi... Tekrar görüşmek dileğiyle..

  • Aylin A./Italya Turu

    Eylül 10-17 tarihleri arasında Napoli, Roma,Floransa ve Venedik'i kapsayan İtalya turuna katıldık. Özellikle bazı yorumlarda gördüğünüz olumsuz otel değerlendirmelerine aldırmayın. Oteller şehir merkezine o kadar uzak değil, tertemiz ve yeterli konnfora sahipler. 8 gün boyunca güneyden kuzeye dolu dolu bir tur programımız vardı ve olağanüstü güzel zaman geçirdik. Burada müthiş rehberimiz Hakan Güngör 'e ayrı bir paragraf açmadan geçemeyiz. Öncelikle iş disiplini, işine saygısı, bir tarihçi gibi İtalya'nın geçmiş ve güncel bilgilerinin tamamına sahip olması ve bunları bize aktarma konusundaki olağanüstü başarısı,turdaki herkese eşit yaklaşımı ve kendimizi gerçekten müşteri değil misafiri olarak hissettirmesi ile tur rehberliği kavramının zirvesinde yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kappa Tur Sn.Hakan Güngör ile kesinlikle fark yaratıyor. Kendisine ve Kappa Tur'a bize böyle harika bir tur deneyimi yaşattığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sonraki turlarda görüşmek üzere..

  • Oguz Akcelik/Ispanya Turu

    Her şey mükemmeldi. Rehberimiz Mehmet Bey'e nezaketi ve değerli bilgileri için özellikle teşekkür ederim. Kappa turunu herkese tavsiye ederim...

  • Iremsu Albay/Italya Turu

    10 eylül italya turuna annemle katıldık, harikaydı mükemmeldi , her şey kusursuzdu ve tabiki rehberimiz Hakan Bey kendisi tam bir bilgi küpü hayran kaldık her şey için teşekkürler

  • Op.Dr. Sertan AKSU/Italya Turu

    10 Eylul 2023 7 gunluk italya turumuzda rehberimiz Hakan Gungor sayesinde italyanin hem bugünü hem de gecmisi hakkinda oldukca bilgilendik, turumuzda olmayan ekstra yerleri de gorduk ucretsiz tadimlar yaptik, bizim icin cok guzel bir deneyim oldu tavsiye ederiz (Aksu Ailesi)

  • Erdinç Murat Aktürk/Balkanlar Turu

    Tur gerçekten her şeyiyle harika idi.Kappa tura ve özellikle Anıl beye çok teşekkür ederim.bir sonraki turda ilk sorum Anıl beyin kafilede olup olmadığı olacaktır.teşekkürler

  • Hüseyin Avcı/Orta Avrupa Turu

    Orta Avrupa turu için Kappatur seçimimiz bizi yanıltmadı. Emrah Meto rehberliğinde dolu dolu bir hafta yaşadık. Şirketin tecrübesine Emrah Beyin tecrübesi, bilgisi ve sıcak yaklaşımı eklenince güzel hatıralarımıza yeni 8 gün eklendi. Başta Emrah Bey olmak üzere emeği olan herkese teşekkürler.

  • Betül Can/Orta Avrupa Turu

    kappatur ile ilk kez yaptığımız yolculuğumuzdan çok memnun kaldık rehperimiz Emrah bey sayesinde harika deneyim ve bilgiler edindik biz çok keyif aldık herkese tavsiye ediyorum bundan sonra geziler Emrah bey ve Kappatur

  • Ayşe T/Orta Avrupa Turu

    5 Yıldız rehberimiz Emrah METO için kendisi aşırı bilgili birisi her gittiğimiz yerde bize tüm ayrıntısı ile anlattı yardımcı oldu eğlendik muhabbetli sohbetli birisi tüm sorduklarımıza keyifle cevap verdi yardımcı oldu .. keyifli geçti gezimiz beklentilerimin üstünde idi grubumuz da keyifli insanlar idi ama Emrah bey gerçekten tarih bilgisi ile şaşırttı yaldızlar ona kappaya böyle başarılı rehberleri olduğu için teşekkür ederim

  • ÇAĞ OTOMASYON/Orta Avrupa Turu

    Meto beye ilgileri için ve kappa tura meto bey gibi bir rehbere bizi denk getirdiği için çok teşekkür ederiz. Sağolsun kendisi herkesle çok igilendi. İlk kappa tur seyahatimizden çok memnun kaldık.

Yorum Yaz
Ad Soyad
Tur Tarihi
Konu
Mesaj
 

Diğer Seçenekler

Kampanyaları Bildir