Anasayfa    BENELUX-PARİS    8 GÜN PGS ile PARİS(3)-AMSTERDAM(2)-BRÜKSEL(1)-LÜKSEMBURG(1)-KOLN 3-4*
 Gidiş  Dönüş  Gece  -  Gün  Kontenjan  Vize Durumu
22.09.2024 29.09.2024 7 Gece - 8 Gün Müsait Sorunuz
Paket/Ek Hizmet Fiyat Bilgisi
İki Kişilik Oda Kişi Başı 3.Kişi/İlave Yatak Tek Kişilik Odada Konaklama 0-2 Yaş Çocuk 3-12 Yaş Çocuk
649 € 649 € 899 € 150 € 649 €
Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi Paket Adı Fiyat

1.GÜN Ι İSTANBUL-BRÜKSEL-AMSTERDAM (Pazar, 22 Eylül)

Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha Gökçen Dış Hatlar gidiş terminali Kappatur kontuarlarında 06:30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının PC921 tarifeli seferi ile saat 09:45'de Brüksele uçuş. Yerel saat ile 12:20'de varışımızın ardından Amsterdam'a hareket ediyoruz. Amsterdam'a varışımızı takiben panoramik şehir turu yapacağız. Öncelikle tarihi şehir meydanı olan Dam Meydanı ve 2. Dünya savaşı kurbanlarını anmak için dikilen ulusal anıtı, Amsterdam'ın en çarpıcı yapılarından biri olan Kraliyet Sarayı ve 3 yapay ada üzerindeki istasyon binasını görüyoruz. Amsterdam'ın
açık ve hoşgörü kültürünün bir sembolü haline gelmiş olan “coffee shop”ları ile ünlü Kırmızı Fener Sokağını geziyoruz. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Amsterdam Tekne turuna katılabilirler. Bu turumuzda Amsterdam'ın oluşumunu ve ismini almasında rol oynayan Amsterdam'a bir de Amstel nehri üzerinden seyretme fırsatı yakalayabilirsiniz. Turumuzun ardından Amsterdam otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Amsterdam Tekne Turu: 20 €

2.GÜN Ι AMSTERDAM (Pazartesi, 23 Eylül)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Marken - Volendam turuna katılabilirler. Konuklarımızla 200 yıldır hiç değişmemiş lokal ahşap evleriyle ve yaşayan insanlarıyla bir yarımada olan eski balıkçı kasabası Marken'da yürüyüş yapıyoruz. Bu küçük balıkçı kasabalarında etnik Hollanda kültürünü ve geleneklerini keşfettikten sonra Volendam'da Hollanda'nın meşhur Gouda peynirlerinin yapımını görmeye bir peynir fabrikasına gidiyoruz. Ayrıca yine Hollanda'nın simgelerinden olan “Klompen” adı verilen tahta ayakkabıları da burada görebileceğiz. 20.yyda Picasso, Renoir gibi artistleri kendine çeken 14.yy sonrası balıkçıların yerleştiği bu güzel tipik kasabamızı ziyaret ederken Hollanda'nın tüm hediyelik eşyalarını uygun fiyatlarla alabileceksiniz. Ardından dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Grand Holland turuna katılabilirler. Bu turumuzda Hollanda'nın ikinci büyük şehri ve dünyanın en büyük limanı olan Rotterdam'ı göreceğiz. Şehir, II.Dünya savaşındaki bombalama sonrası yeniden inşa edilmiştir. Görkemli, büyüleyici ve çağdaş mimarisiyle göz kamaştıran şehirde Erasmus köprüsünü göreceğiz. Ardından Hollanda'nın siyasi ve idari başkenti olma özelliği taşıyan Lahey kentine yolculuğa çıkacağız ve birçok önemli yapının da kavuştuğu nokta olan Plein Meydanı' ndan şehri panaromik olarak göreceğiz. Turumuz sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Marken-Volendam Turu: 60 € Grand Holland Turu: 80 €

3.GÜN Ι AMSTERDAM-LÜKSEMBURG (Salı, 24 Eylül)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve Lüksemburg'a hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üzerinde Cochem-Köln turumuza katılabilir. Cochem turumuzda Ortaçağdan kalma kaleleri, masallara konu olan şatoları, olağanüstü doğa manzarası ile hafızalarınızdan çıkmayacak bir zaman geçireceksiniz. Turumuzun ardından Köln'e hareket. Köln şehir turumuzda inşaatına 1248'de başlanmış ve inşaatı tam 632 yıl sürdüğünden bitirilemeyen katedral olarak olarak ün yapmış ve 157 metre uzunluğunda iki kuleye sahip olduğu için Almanya'nın ikinci, dünyanın üçüncü büyük katedrali
olarak kabul edilen Köln Katedrali, Ortaçağın ünlü gotik tarzında inşa edilmiş bir Katolik kilisesi,1230 km uzunluğuyla Batı Avrupa'nın en önemli nehirlerinden Rhein Nehri görülecek yerler arasındadır. Ardından Lüksemburg'a hareket ediyoruz. Lüksemburg'a varışımızı takiben panoramik şehir turu ve otele transfer geceleme otelimizde.

Cochem-Köln Turu: 50 €

4.GÜN Ι LÜKSEMBURG-PARİS (Çarşamba, 25 Eylül)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve Paris'e hareket. Yol üzerinde dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Almanya, Fransa ve Luxemburg sınırlarının birleştiği bölgede üzüm bağlarının arasında bulunan Champagne ve Schengen turuna katılabilirler. Bu turumuzda Champagne'da Fransa'nın kraliyet şehri Reims'e gidilir. Ülkenin dini merkezi Reims Katedrali görülecek yerler arasındadır. Schengen turumuzda ise anlaşmasının bu bölgede imzalanmasından ortaya çıkan Schengen vizesine adını vererek Dünyada ün kazanmış bu topraklarda yerel halkın yaptığı çok özel şarapların tadına bakabilir ayrıca bu doğa harikası köyün ve az sayıdaki yaşayanlarının yaşam tarzlarına tanık olabilirsiniz. Turumuzun ardından Paris'e hareket. Paris'e varışımızı takiben panoramik şehir turu. Fransa'nın en önemli sembolü Eiffel Kulesi ilk görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Dünyaca ünlü Louvre Müzesi, şarkılara konu olmuş, en şık mağazaları ve kafeleriyle ünlü alışveriş caddesi Champ Elysse ve burada meydan olarak adlandırılan Zafer Meydanı'nı ve 224 basamakla tepesine varıldığında Paris şehir manzarasını izleyebileceğiniz Zafer Tak'ı görülecek yerler arasındadır. Panoramik turumuzun ardından Paris otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Champagne ve Schengen Turu: 70 €

5.GÜN Ι PARİS (Perşembe, 26 Eylül)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek Paris Şaheserleri, Montmartre, Eiffel ve Seine Nehri turuna katılabilirler. İlk durağımız Paris'in simgesi Eiffel kulesi olacaktır. Eiffel kulesinin 2.katına çıkarak eşsiz Paris manzarasını seyredeceğiz. Ardından şehri ortadan ayıran ve Fransa'nın en önemli suyolu Seine Nehrinde tekne gezimizi yapacağız. Tekne gezimizin ardından filmlere konu, şarkılara ilham olmuş Notre Dame Katedrali görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Picasso, Salvador Dali ve Van Gogh'un da tablolarını yaparken ilham aldığı, kendi portrenizi de sokak ressamlarına çizdirebileceğiniz Montmartre ressamlar tepesi ve içinde Fransa'nın en büyük mozaiğini barındıran Sacre Coeur Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak Paris by Night turuna katılabilirler. Işıklandırılmış gizemli caddelerinde değişik bir yüzünü keşfedeceğiniz. Özel olarak ışıklandırılmış görkemli yapı ve meydanları ziyaret ettikten sonra, Eiffel Kulesi' nin ışık gösterisini izleyeceğiz. Turumuzun ardından Paris otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Paris Şaheserleri, Montmartre, Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi Turu: 80 €
Paris By Night Turu: 30 €

6.GÜN Ι PARİS (Cuma, 27 Eylül)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek 7'den 77'ye herkese hayallerin son noktasını sunan Disneyland turuna katılabilirler. Bu turumuzda, hayaletler evi, Mark Twain'in Gemisi, çılgın maden treni, Indiana Jones, Robinson'un evi, Karayip korsanları mağarası, bebekler dünyası, yıldızlar turu, 3 boyutlu sinema, uzaya yolculuk, denizaltı macerası, araba yarış pisti gibi aktivitelerle büyükler de en az küçükler kadar eğlenecek ve Disney karakterleriyle beraber gün boyunca çok keyifli anlar yaşayacağız. Ayrıca dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek La Vallée Outlet Center turuna katılabilirler. Bu turumuzda misafirlerimiz dünyaca ünlü markaları barındıran birbiriyle uyumlu pek çok binanın yan yana dizilmesiyle oluşturulmuş alışveriş köyünde alışverişlerini yapabilirler. Tur sonrası geceleme otelimizde.

Disneyland Turu : Tek Park 100 € / Çift Park 120 €
DİSNEYLAND BİLET FİYATLARI MÜSAİTLİK VE SEZONA GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.
La Vallee Outlet Center Turu : 30 €

7.GÜN Ι PARİS-BRÜKSEL (Cumartesi, 28 Eylül)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Brüksel'e hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üzerinde alternatif olarak düzenlenecek Gent turuna katılabilirler. Bu turumuz sırasında 13.yyda ipek merkezi olan ve 16.yy da Kraliçe Elizabeth'in dünyaya değerli taşlarıyla lanse ettiği Belçika'nın kaleleri, şatoları, kuleleriyle tarihin en güzel çizgisini taşıyan şehri göreceğiz. Gent turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz yol üzerinde alternatif olarak düzenlenecek Brugge turuna katılabilirler. Brugge Belçika'nın Batı Flandre bölgesinin başkentidir. Farklı tatlarda çikolataları, dantelleri, birası ve kanallarıyla ünlü tipik bir Orta Çağ kentinde hediyelik eşya alışverişi, çikolataları tadıp biranızı yudumlayabileceğiniz bir tur olacak. Brüksel'e varışımızın ardından özel otobüslerimiz ve rehberimiz eşliğinde Brüksel şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Brüksel, AB'nin ve NATO'nun başkenti olmasıyla Avrupa'da önemli bir yer tutmaktadır. Turumuzda Belçika kralının Çin ve Japonya'yı ilk ziyaret eden Avrupa kralı olmasından ötürü Çinlilerin Belçikalılara hediye ettiği Çin ve Japon evleri, bir atom çekirdeğinin 165 milyon kere büyütülmüş hali olan, 102 metre uzunluğunda iç içe geçmiş 9 küreden oluşan ünlü Atomium heykeli ve 29 Mayıs 1985'de oynanacak Juventus - Liverpool Avrupa Şampiyon Kulüpler final maçı öncesi Liverpool taraftarlarının İtalyanlara saldırması sonucu bir duvar çökmesiyle 38 İtalyan ve 1 Liverpool taraftarının hayatını kaybetmesiyle acı bir üne sahip Heysel Stadyumu görülerek şehir merkezine inilip Grand Place, çevresindeki kraliyet ve belediye sarayı, alışveriş merkezleri görülecektir. Tur sonrası geceleme otelimizde.

Gent Turu: 30 € Brugge Turu: 40 €

8.GÜN Ι BRÜKSEL-İSTANBUL (Pazar, 29 Eylül)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve Brüksel havalimanı için otelden çıkış. Varışımızın ardından Pegasus Havayollarının PC922 tarifeli seferi ile saat 13:15'da İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 17:30'da Sabiha Gökçen Havalimanına varış ve Kappatur hizmetlerinin sonu.

ALTERNATİF TURLAR

KAYIT ESNASINDA 9 ALTERNATİF TUR
%30 İNDİRİMLİ

1.PAKET
460 € YERİNE, SADECE 320 €

1.Gant Turu 30€
2.Brugge Turu 40€
3.Paris Şaheserleri, Montmartre, Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi Turu 80€
4.Paris By Night Turu 30€
5.Champagne ve Schengen Turu 70 €
6.Cochem-Köln Turu 50 €
7.Marken-Volendam Turu 60 €
8.Grand Holland Turu 80 €
9.Amsterdam Tekne Turu 20€



2.PAKET
210 € YERİNE, SADECE 150 €

1.Paris Şaheserleri, Montmartre,Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi Turu 80 €
2.Champagne ve Schengen Turu 70 €
3.Marken-Volendam Turu 60 €

İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN !

2. turunu alana + % 5 indirim, 3. Turunu alana + % 10 indirim
(2024 yılı içerisinde 2. ve 3. turu alan misafirlerimize sadece paket tur fiyatı üzerinden + indirim sağlar)
Arkadaşını getirene + % 5 indirim
(2024 yılı içerisinde arkadaşını getirerek aynı tura kayıt yaptıran misafirlere aynı yıl içerisinde katılacakları 2. Turda sadece paket tur fiyatı üzerinden+ %5 indirim sağlar) ***indirimler alan vergisi hariç fiyattan hesaplanır.***

PAKET TUR BROŞÜR NOTLAR

PAKET TUR BROŞÜR NOTLARI

1. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
2. Kappatur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
3. Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappatur sorumlu değildir.
4. Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.
5. Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappatur sorumlu tutulamaz.
6. Kappatur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
7. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün / günler gerçekleştirilebilir.
8. Kappatur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
9. Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
10. Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
11. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
12. Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
13. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün / günler dışında başka bir gün yapılabilir.
14. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Kappatur sorumlu tutulamaz.
15. Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dahil değildir.
16. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave açılan-kapanan ek yataktır.
17. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
18. Kappatur konsoloslukla misafirlerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin herhangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappatur dan tazminat hakkı yoktur.
19. Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Kappatur kesinlikle sorumlu değildir.
20. Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı, reçel, kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.
21. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden en az 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

TUR BROŞÜRÜNÜ ŞAHSIM VE BERABERİMDEKİ TÜM KATILIMCILAR ADINA OKUDUM, ANLADIM, TESLİM ALDIM.
İSİM, SOYİSİM, İMZA :

ÜCRETE DAHİL SERVİSLER

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANINDAN PEGASUS HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERLERİ İLE İSTANBUL - BRÜKSEL - İSTANBUL UÇAK BİLETİ
HAVALİMANI VERGİLERİ (150 €) ZORUNLU SİGORTA (15 €) (İPTAL VEYA DEĞİŞİKLİKTE, İPTAL İADESİ YOKTUR)
SEÇİLEN KATEGORİDEKİ OTELLERDE 7 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMASI
ALAN/OTEL/ALAN TRANSFERLERİ VE ŞEHİRLERARASI TRANSFERLER
PARİS, LÜKSEMBURG, AMSTERDAM, BRÜKSEL PANAROMİK ŞEHİR TURLARI
PROFESYONEL KAPPATUR REHBERLİK HİZMETLERİ

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN SERVİSLER

SCHENGEN VİZE ÜCRETİ VE HİZMET BEDELİ (160 €)
YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (SADECE BANKAYA YA DA
HAVALİMANI VERGİ OFİSİNE ÖDENİR)(150 TL)
PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF
TURLAR KİŞİSEL HARCAMALAR
ŞÖFÖR BAHŞİŞLERİ (KİŞİ BAŞI 5 €) (İSTEĞE BAĞLI)
YEREL OTERİTELER TARAFINDAN ALINAN
KONAKLAMA VERGİLERİ GECELİK 3-8 EURO (SADECE
GEREKLİ OLAN OTELLERDE PASAPORT İBRAZI İLE
ŞAHSİ VERGİ MAKBUZU ALINARAK DİREKT OTELE ÖDENİR)
MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞLERİ
İÇ HAT BAĞLANTI ÜCRETİ TÜM ŞEHİRLER İÇİN GİDİŞ-DÖNÜŞ
100€'DAN İTİBAREN / KIBRIS İÇİN GİDİŞ-DÖNÜŞ 150
€'DAN İTİBARENDİR VE FİYATLAR MÜSAİTLİĞE GÖRE
DEĞİŞEBİLİR.
ERİS GARANTİSİ (ERKEN REZERVASYON İPTAL
SİGORTASI) (30 €) (İSTEĞE BAĞLI)(KAPPA TUR GUVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 15 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKÂNI SUNAR. VİZE ÜCRETİ ZORUNLU
SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ)
30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (15€)

3* & 4 * Oteller
·PARIS : 3* CAMPANILE CERGY PONTOISE vb.
·BRUKSEL : 4* HORIZON ATH-LESSİNES HOTEL vb.
·AMSTERDAM : 3* CAMPANILE AMERSFOORT HOTEL vb.
·LUKSEMBURG : 3* TULIP INN THIONVILLE HOTEL vb.

PARIS KONAKLAMASI: NOISEL, CERGY, GONESSE, ANTONY, BOURGET, BOBINGNY, NANTERRE, SAINT- DENİS, GONESSE, MARNE-LA-VALLEE, ARGENTEUİL, LE MESNIL AMELOT, DES GATINES BÖLGELERİNDE YAPILMAKTADIR.
BRUKSEL KONAKLAMASI: BRUKSEL, WATERLOO, ANTWERPEN, AALST, CHARLEROI, NAMUR, WAVRE, LEUVEN, MONS, ST. NIKLAUS BÖLGELERİNDE YAPILMAKTADIR.
AMSTERDAM KONAKLAMASI: NAARDEN, LEIDEN, HAARLEM, ROTTERDAM, UTRECHT, DEN HAAG, ZAANDAM, AMERSFOORT, ZEIST, ALMERE BÖLGELERİNDE YAPILMAKTADIR.
LUKSEMBURG KONAKLAMASI: LUKSEMBURG, BELVAL, LEIWENG, THIONVILLE, METZ BÖLGELERİNDE YAPILMAKTADIR.

Benelux ülkeleri, Belçika, Hollanda ve Lüksemburg'dan oluşan bir ekonomik birlikteliktir. Bu ülkeler, Avrupa'nın batısında yer almaktadır ve her biri kendine özgü kültürü, tarihi, doğal güzellikleri ve turistik yerleri ile tanınmaktadır.

Fransa, Batı Avrupa'da bulunan bir ülkedir. Başkenti Paris'tir. Fransa, tarihi ve kültürel mirası, moda, sanat, gastronomi, şarapları, turistik yerleri ve doğal güzellikleri ile ünlüdür. Fransa, Akdeniz'e, Atlantik Okyanusu'na ve Kuzey Denizi'ne kıyısı olan bir ülkedir. Ayrıca Alpler, Pireneler ve Massif Central gibi dağlık bölgelere sahiptir. Ülke ayrıca, dünyaca ünlü Eiffel Kulesi, Louvre Müzesi, Notre-Dame Katedrali, Mont Saint-Michel, Fransız Rivierası, Normandiya sahili, Akdeniz sahilleri ve üzüm bağlarıyla ünlü şarap bölgeleri gibi birçok turistik yere ev sahipliği yapar.

Hollanda, renkli lale tarlaları, kanalları, rüzgar değirmenleri, çiçek pazarları ve Amsterdam'ın ünlü gece hayatı ile tanınır. Amsterdam'da Van Gogh Müzesi, Rijksmuseum ve Anne Frank Evi gibi ünlü müzeler bulunmaktadır.

Belçika, tarihi kentleri, müzeleri, ünlü çikolataları ve bira kültürü ile ünlüdür. Brüksel, Gent, Antwerp ve Brugge gibi tarihi şehirleri, Manneken Pis heykeli ve Grand Place meydanı ile ünlüdür.

Lüksemburg, Avrupa'nın en küçük ülkelerinden biridir ve turistik yerleri arasında tarihi Lüksemburg Şehri, Vianden Şatosu ve Mullerthal Bölgesi yer almaktadır. Ayrıca Lüksemburg, modern mimarisi, alışveriş olanakları ve lüks otelleri ile de bilinmektedir.

Benelux ülkeleri ve Paris, Avrupa'da popüler bir turistik destinasyondur ve her yıl milyonlarca turist tarafından ziyaret edilmektedir. 

Siz de Kappatur ile 1 hafta boyunca inanılmaz fiyatlara unutulmaz bir Benelux & Paris tatili yapmaya hazır mısınız?

 

 

Benelux & Paris turumuza seyahat etmeyi planlayan misafirlerimizin; Umuma Mahsus (Bordo) pasaporta sahip Türk Vatandaşları vizeye tabiken, Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip tüm Türk vatandaşları Benelux & Paris turumuza gerçekleştirecekleri ziyaretlerde 180 gün içerisinde 90 gün süre ile vizeden muaftırlar. Vize ücreti ve vize hizmet bedeli 160 EURO'dur.

Toplam: 649 EUR Kalan Ödemeler
Valdeler Peşinat 1. Taksit 2. Taksit 3. Taksit
1 Taksit 99,00 EUR 550,00 EUR
27.05.2024
2 Taksit 99,00 EUR 275,00 EUR
27.05.2024
275,00 EUR
26.06.2024
3 Taksit 99,00 EUR 183,33 EUR
27.05.2024
183,33 EUR
26.06.2024
183,33 EUR
26.07.2024
Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
  • Kübra Sırsaklar/Yunanistan Turu

    Kappatur ile ilk kez seyahat ettik, tur rehberimiz Mehmet Taylan Bey'in engin bilgisi ve güzel dili ile tarihte yolculuk ettik,nazik ve profesyonellerdi,olumsuz hava şartlarina rağmen çocuklarımızla katılmış olduğumuz turdan rehberimiz ve kaptanlarimiz sayesinde güzel anılar ile döndük, Selanikte konakladığımız otel ve müzik ziyafeti şahaneydi... Tekrar görüşmek dileğiyle..

  • Aylin A./Italya Turu

    Eylül 10-17 tarihleri arasında Napoli, Roma,Floransa ve Venedik'i kapsayan İtalya turuna katıldık. Özellikle bazı yorumlarda gördüğünüz olumsuz otel değerlendirmelerine aldırmayın. Oteller şehir merkezine o kadar uzak değil, tertemiz ve yeterli konnfora sahipler. 8 gün boyunca güneyden kuzeye dolu dolu bir tur programımız vardı ve olağanüstü güzel zaman geçirdik. Burada müthiş rehberimiz Hakan Güngör 'e ayrı bir paragraf açmadan geçemeyiz. Öncelikle iş disiplini, işine saygısı, bir tarihçi gibi İtalya'nın geçmiş ve güncel bilgilerinin tamamına sahip olması ve bunları bize aktarma konusundaki olağanüstü başarısı,turdaki herkese eşit yaklaşımı ve kendimizi gerçekten müşteri değil misafiri olarak hissettirmesi ile tur rehberliği kavramının zirvesinde yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kappa Tur Sn.Hakan Güngör ile kesinlikle fark yaratıyor. Kendisine ve Kappa Tur'a bize böyle harika bir tur deneyimi yaşattığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sonraki turlarda görüşmek üzere..

  • Oguz Akcelik/Ispanya Turu

    Her şey mükemmeldi. Rehberimiz Mehmet Bey'e nezaketi ve değerli bilgileri için özellikle teşekkür ederim. Kappa turunu herkese tavsiye ederim...

  • Iremsu Albay/Italya Turu

    10 eylül italya turuna annemle katıldık, harikaydı mükemmeldi , her şey kusursuzdu ve tabiki rehberimiz Hakan Bey kendisi tam bir bilgi küpü hayran kaldık her şey için teşekkürler

  • Op.Dr. Sertan AKSU/Italya Turu

    10 Eylul 2023 7 gunluk italya turumuzda rehberimiz Hakan Gungor sayesinde italyanin hem bugünü hem de gecmisi hakkinda oldukca bilgilendik, turumuzda olmayan ekstra yerleri de gorduk ucretsiz tadimlar yaptik, bizim icin cok guzel bir deneyim oldu tavsiye ederiz (Aksu Ailesi)

  • Erdinç Murat Aktürk/Balkanlar Turu

    Tur gerçekten her şeyiyle harika idi.Kappa tura ve özellikle Anıl beye çok teşekkür ederim.bir sonraki turda ilk sorum Anıl beyin kafilede olup olmadığı olacaktır.teşekkürler

  • Hüseyin Avcı/Orta Avrupa Turu

    Orta Avrupa turu için Kappatur seçimimiz bizi yanıltmadı. Emrah Meto rehberliğinde dolu dolu bir hafta yaşadık. Şirketin tecrübesine Emrah Beyin tecrübesi, bilgisi ve sıcak yaklaşımı eklenince güzel hatıralarımıza yeni 8 gün eklendi. Başta Emrah Bey olmak üzere emeği olan herkese teşekkürler.

  • Betül Can/Orta Avrupa Turu

    kappatur ile ilk kez yaptığımız yolculuğumuzdan çok memnun kaldık rehperimiz Emrah bey sayesinde harika deneyim ve bilgiler edindik biz çok keyif aldık herkese tavsiye ediyorum bundan sonra geziler Emrah bey ve Kappatur

  • Ayşe T/Orta Avrupa Turu

    5 Yıldız rehberimiz Emrah METO için kendisi aşırı bilgili birisi her gittiğimiz yerde bize tüm ayrıntısı ile anlattı yardımcı oldu eğlendik muhabbetli sohbetli birisi tüm sorduklarımıza keyifle cevap verdi yardımcı oldu .. keyifli geçti gezimiz beklentilerimin üstünde idi grubumuz da keyifli insanlar idi ama Emrah bey gerçekten tarih bilgisi ile şaşırttı yaldızlar ona kappaya böyle başarılı rehberleri olduğu için teşekkür ederim

  • ÇAĞ OTOMASYON/Orta Avrupa Turu

    Meto beye ilgileri için ve kappa tura meto bey gibi bir rehbere bizi denk getirdiği için çok teşekkür ederiz. Sağolsun kendisi herkesle çok igilendi. İlk kappa tur seyahatimizden çok memnun kaldık.

Yorum Yaz
Ad Soyad
Tur Tarihi
Konu
Mesaj
 

Diğer Seçenekler

Kampanyaları Bildir