Anasayfa    AMERİKA    THY ile 15 GÜN BAŞTAN BAŞA AMERİKA 3* 4* OTELLER
 Gidiş  Dönüş  Gece  -  Gün  Kontenjan  Vize Durumu
20.07.2024 03.08.2024 14 Gece - 15 Gün Son 6 Kişi Sorunuz
Paket/Ek Hizmet Fiyat Bilgisi
İki Kişilik Oda Kişi Başı 3.Kişi/İlave Yatak Tek Kişilik Odada Konaklama 0-1 Yaş Çocuk 2-12 Yaş Çocuk
4399 $ 4399 $ 5630 $ 590 $ 3999 $
Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi Paket Adı Fiyat

1.GÜN Ι İSTANBUL - SAN FRANCİSCO (Cumartesi, 20 Temmuz)

İstanbul Havalimanında saat 05:30’da buluşma. Pasaport, check-in ve gümrük işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 289 nolu seferi ile saat 08:20’de Amerika’nın teknoloji merkezi San Francisco'ya hareket. Yerel saat ile saat 11:15'de varış. Havalimanında sizleri bekleyen rehberiniz ile buluşmanın ardından otelimize transfer. Odaların alımı saat 15:00'den sonra olacağı için isterseniz Lobby'de dinlenebilir ya da rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ve 2 gün sürecek San Francisco Tanıtım turuna katılabilirsiniz. Turumuzda bu güzel şehri tanıtan bir tur yapacağız. Civic Center, Golden Gate Bridge, Balıkçı Rıhtımı ve Çin mahallesi, Twin Peaks, Hippilerin yerleştiği Haight and Ashbury, güzel sanatlar sarayı, Lombard Street göreceğimiz yerlerden bazılarıdır. Tur sonrası Akşam yemeği için vereceğimiz serbest zamanın ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde. (Grubumuzun yorgunluk durumuna göre şehir turu ayarlanacaktır. Bugün görülmeyen yerler yarına eklenecektir.)

2.GÜN Ι SAN FRANCİSCO (Pazar, 21 Temmuz)

Turumuza katılmayan misafirlerimiz için serbest zaman. Tura katılan misafirlerimiz ile Sausolito-Tekneden Alkatraz – Fisherman’s Wharf – Cable Car – Union Square turuna çıkıyoruz. Mevsimsel duruma göre araç veya tekne ile San Francisco’nun eskiden yüksek rütbeli memurlarının ve şimdi ise en zenginlerinin oturduğu Sausolito’ya gidiyoruz. Kordon boyunda yürüyüş yaparken birbirinden güzel evleri görecek kahvenizi deniz kenarındaki Cafe’lerde San Francisco manzarasına karşı yudumlayacaksınız. Ardından tekne ile San Francisco’ya geri dönerken bir zamanlar dünyanın kaçılması imkansız tek hapishanesi olarak bilinen Alkatraz’ı tekneden fotoğraflama şansını bulacaksınız. Aynı zamanda San Francisco şehrinin muhteşem manzarasına tanık olacaksınız. Teknemiz San Francisco’nun simgelerinden biri olan Pier 39’a yanaşıyor. Burada güneşlenen deniz aslanlarını kısa bir ziyaretten sonra, rehberinizin tavsiyeleri doğrultusunda seçeceğiniz restoranda serbest alacağınız öğle yemeğinden sora meşhur San Francisco sokaklarını filmlerden de çok iyi bildiğimiz Cable Car (kırmızı tramvaylar) ile Union Square'e keyifli bir yolculuk. San Francisco’nun en hareketli bölgesinde Fashion District (moda bölgesi) ve Çin mahallesi sizleri bekliyor. Geceleme otelimizde.

3.GÜN Ι SAN FRANCİSCO - LAS VEGAS (Pazartesi, 22 Temmuz)

Sabah otelimizden ayrılıyor ve San Francisco Havalimanı'na gidiyoruz. Amerikan iç hat uçuşu ile yapacağımız 1,5 saatlik bir uçuştan sonra Nevada eyaletinin en önemli turistik merkezi olan, dünyanın en büyük otellerine de ev sahipliği yapan gecelerin şehri Las Vegas’a varıyoruz. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile otelimize doğru yola çıkıyoruz. Baş döndürücü şehre girer girmez meşhur Las Vegas Bulvarını ve otelleri anlatan bir panoramik tur yapıyoruz. Otele yerleşme ve ardından arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Premium Outlet turuna katılabilirler. Tur sonrası otele transfer. Akşam Las Vegas’ın dünyaca ünlü şovlarını seyretmek ve şansınızı denemek için binlerce masa ve slot sizleri bekliyor. Geceleme otelimizde.

4.GÜN Ι LAS VEGAS (Salı, 23 Temmuz)

Sabah serbest vakit. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Grand Canyon turuna katılabilirler. Bu turumuz için, sabah Las Vegas’tan Arizona Eyaletinde bulunan Grand Canyon’a doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuktan sonra Grand Canyon’a varıyoruz. Varışımızı takiben helikopterleri organize eden görevliler bizleri helikopterlere götürüyor. 5-6 kişilik helikopterler Canyon'un en altında bulunan Colorado Nehrine doğru inerken muhteşem Canyon manzarasıyla büyüleneceksiniz. Aşağıda ise bizi bekleyen teknelerle nehir üzerinde bir tur yapıyoruz. Daha Sonra Helikopterler bizleri yukarıya çıkarırken yine muhteşem manzaralara tanık oluyoruz. Dönüşte bizlere çevreyi gezdirecek otobüslere biniyoruz. Son nokta olan Eagle Point'te (Kartal Noktası) Canyon'un muhteşem fotoğraflarını 800 metrelik uçurumun hemen yanından çekme imkanı buluyoruz. Yine burada Hualapai Kızılderililerin çadırlarını fotoğraflama imkanımız oluyor. Buradan tekrar otobüse binerek Guano Point’e gidiyoruz. Hualapai Kızılderililerin hazırladığı yemekleri yerken yine başka bir muhteşem manzaraya tanık oluyoruz. Yemekten sonra Terminale geri dönüp aracımıza binerek Las Vegas’a doğru yola çıkıyoruz. Hayatta bir kez mutlaka görülmesi gereken ve Dünya'nın 7 doğal harikasından biri olan bu muhteşem Canyon'un sahibi olan Hualapai Kızılderilileriyle tanışma fırsatı olan bu turu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Geceleme otelimizde.
Not: Yaz aylarında tur başlangıç saati Grand Canyon’un öğle saatlerinde çok sıcak olmasından dolayı erken saatte olacaktır.

5.GÜN Ι LAS VEGAS - LOS ANGELES (Çarşamba, 24 Temmuz)

Sabah otelimizi terk ediyor ve Los Angeles’e doğru yola çıkıyoruz. Yolda vereceğimiz kahvaltı molasından sonra Los Angeles‘e varış. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Los Angeles Şehir Turu’na katılabilirler. İlk durağımız Los Angeles şehrinin merkezi olarak bilinen Downtown. Burada göreceğimiz yerler Olvera caddesi, Los Angeles şehrinin siluetini oluşturan gökdelenler ve şehrin ilk kurulduğunda oluşan tarihi merkezler. Daha sonra, filmlerden anımsayacağınız Hollywood Bulvarı. Burada Oscar törenlerinin yapıldığı Kodak tiyatrosu (Yeni adıyla "Dolby Theater"), ünlü filmlerin galalarının yapıldığı Çin tiyatrosu, sinema ve müzik sanatçılarının el ve ayak izleri, ayrıca Şöhretler Yolu göreceğimiz yerler arasında. Ayrıca bu bölgeden şehrin simgesi olan Dev Harflerle yazılı ünlü Hollywood yazısını fotoğraflama şansını bulacaksınız. Daha sonra ünlü Sunset Strip bulvarından Santa Monica bulvarına geçerek Beverly Hills’e ulaşıyoruz. Burada Beverly Hills’in meşhur sembolünü göreceğiz. Daha sonra’’Pretty Woman’’ filminin çekildiği, dünyanın en lüks mağazalarının yer aldığı, meşhur Rodeo Drive’da kısa bir yürüyüş yapıp, Elvis Presley ve John Lennon gibi yıldızların senelerce ikamet adresi olan "Beverly Wilshire Otel"ini göreceğiz. Rodeo Drive’dan ayrıldıktan sonra yemek yemek ve alışveriş yapmak için rehberiniz sizi meşhur Farmers Market ve The Grove'a götürecek. Tur sonrası otelimize geri dönüş.

6.GÜN Ι LOS ANGELES (Perşembe, 25 Temmuz)

Sabah serbest vakit. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Universal Studios turuna katılabilirler. Dünya'nın en büyük parklarından biri olan bu parkta Amerikan rüyasının oluşmasında etkili olan filmlerin nasıl çekildiğini ve kahramanlarını yakından görme imkânı bulacaksınız. Dünyaca ünlü yönetmen Steven Spielberg’in yaratıcı danışmanlığını yaptığı Universal Studios’un neden dünyanın 1 numaralı stüdyosu ve eğlence parkı olduğunu çok daha iyi anlayacaksınız. Fakat bu park sadece bir eğlence değil dünya sinema tarihinin ve teknolojisinin yüzyıla varan deneyiminin de bir ürünüdür. 40’ın üzerinde şov, film seti ve eğlence sizleri kendi içine çekip eğlendirmekle kalmayıp, nefeslerinizi keserek filmlerin içinde hissi yaşatacaktır. Turdan sonra akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Santa Monica turuna katılabilirler. Sokak sanatçılarının gösterileriyle dolu ışıl ışıl Santa Monica’da bulunan şık kafelerde bir şeyler içerek yorgunluğunuzu atabilir, akşam yemeğinizi bu güzel yerde bulunan restoranlardan birinde alabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

7.GÜN Ι LOS ANGELES (Cuma, 26 Temmuz)

Sabah serbest vakit. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği San Diego Turuna katılabilirler. Yıllardır Amerika’nın en güzel şehri seçilen San Diego da ilk durağımız La Jolla. Fok plajı ve sahilleriyle ünlü La Jolla’ da doğanın ve lüks evlerin uyumunu görecek ve bol bol fotoğraf çekeceksiniz. La Jolla dan ayrılıp 2. durağımız olan Old Town’a gidiyoruz. California’nın doğum yeri olan Old Town da kendinizi adeta Meksika’da hissedeceğiniz bir atmosfer sizleri bekliyor. Old Town sonrasında; Sea Port Village, Midway uçak gemisi, II. Dünya Savaşının simgesel görseli olan Unconditional Surrender Statue heykeli, Amerikan Deniz kuvvetlerini üssünün bulunduğu ve aynı zamanda Amerika'nın en büyük ahşap binası olan ve “Bazıları Sıcak Sever” filminin de çekildiği tarihi Hotel Del Coronado’nun da bulunduğu Coronado adası ziyaret edeceğimiz yerler arasındadır. Turdan sonra otele dönüş ve geceleme otelimizde.
NOT: Midway uçak gemisi ziyareti sadece dışarıdan fotoğraflama olarak yapılacaktır.

8.GÜN Ι LOS ANGELES - MİAMİ (Cumartesi, 27 Temmuz)

Sabah serbest vakit. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Sahil Kentleri turu yapabilir. Amerika turları içerisinde kesinlikle kaçırılmaması gereken olan bu programda Amerika’nın en yoğun ikinci limanı olan Long Beach’de, ünlü Queen Mary gemisini, Formula 1 yarışlarının yapıldığı pisti göreceğiz (Grand Prix of Long Beach). Pasifik Okyanusu kıyısından güneye doğru inerek; Seal Beach, Huntington Beach, Newport Beach, Corona del Mar, Laguna Beach görülecek diğer yerler arasındadır. Turdan sonra hava alanına transfer ve Amerikan iç hatları ile gece Miami’ye hareket. Geceleme uçakta.

9.GÜN Ι MİAMİ (Pazar, 28 Temmuz)

Sabah erken saatte Miami’ye varıyoruz. Odalarımız saat 15:00’den önce alamayacağımız için arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Miami şehrini tanıtan tam günlük Miami turu’na katılabilirler. Bu tur esnasında ilk olarak Miami Beach’e gidiyor ve orada sabah yürüyüşü yapıyoruz. Açlık durumunuza göre sabah kahvaltısı veya kahve için kısa bir mola verdikten sonra aracımız ile turumuza başlıyoruz. Miami Beach, Lincoln road, önünde fotoğraf çekeceğimiz Miami Beach'in sembollerinden biri olan Versace'nin malikanesi, zenginlerin mahallesi, Kübalı göçmenlerin oturduğu büyük bir mahalle olan Little Havana, şehrin eski harabe bölgelerinden olan ve şu an tüm dünyadan ünlü sokak boyama sanatçılarıyla beraber dev bir projeyle devasa sanat eserine çevrilen Wynwood bölgesi, Coconut Grove, günümüzde belediye binası olarak kullanılan eski Pan-Amerikan havayollarının deniz uçağı terminalini gördükten sonra Marina da fotoğraf molası vereceğiz. Birbirinden güzel evlerden oluşan Coral Gables, eskiden Mercan madeni olan ve şu an halka açık havuza dönüştürülen meşhur Mercan havuzu ve Tarihi Biltmore Oteli göreceğimiz yerler arasında. Öğlen yemeği için Bay Side’da mola veriyoruz. Mola sonrası tekne ile Yıldızlar Adası turunu yapacağız. Miami Şehrinin en elit kısmında yer alan yıldızlar adasına gidiyoruz. Sinema ve müzik dünyasının en meşhur kişilerinin evlerini yakından görme fırsatını bulacaksınız. Gloria Estefan, Julio Igleases, Madonna, Frank Sinatra ve daha birçok ünlünün evi bu adada yer alıyor. Tur sonrası otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

10.GÜN Ι MİAMİ (Pazartesi, 29 Temmuz)

Sabah kahvaltıdan sonra alışveriş yapmak, dinlenmek, denize girmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Key West turuna katılabilirler. ABD’nin doğu kıyısındaki en güney kasabası olan Key West’e yapacağımız bu tam günlük turda özel aracımızla sabah erken saatlerde Miami’den ayrılacağız. Sol tarafımızda Atlantik okyanusu,sağ tarafımızda Meksika körfezi manzaraları eşliğinde yapacağımız keyifli yolculuğumuz esnasında Florida Keys olarak adlandırılan irili ufaklı birçok adacıktan geçecek, bunları birbirine bağlayan kilometrelerce uzunluktaki köprülerden okyanusun muhteşem rengini fotoğraflama şansına sahip olacaksınız. Key West’e varışımızda burayı tanıtan kısa bir panoramik şehir turu yapacağız. Bu turumuz esnasında Southernmost point, ünlü yazar Ernest Hemingway’in evi, eski başkanlardan Harry S. Truman’ın kışlık evi, Key West marinası üzerinde birçok bar ve restoranın bulunduğu Duval caddesi göreceğimiz yerler arasında. Akşam gün batımını seyretmek üzere Isla Morada'ya yola çıkıyoruz. Meşaleler ve canlı müzik eşliğinde gün batımını seyrediyoruz. Bu muhteşem molanın ardından otele dönüş. Geceleme otelimizde.

11.GÜN Ι MİAMİ-NEW YORK (Salı, 30 Temmuz)

Sabah kahvaltıdan sonra Miami Havalimanına geçiyoruz. Gerekli işlemlerin ardından Amerikan Havayolları ile New York’a hareket. Varışa istinaden havalimanında bizleri bekleyen rehberimiz tarafından karşılanma ve özel aracımız ile otelimize transfer. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği New York Tanıtım Turuna katılabilirler. İki gün sürecek bu turumuzda New York’un her yerini dolu dolu gezeceksiniz. İlk gün;
New York şehrinin en popüler ve en önemli bölgesi olan Manhattan adasına varıp İsmini Hollanda’daki Bir şehirden alan Uptown bölgesindeki Harlem’le Turumuza başlıyoruz.

James Brown, Aretha Franklin, The Jackson 5 gibi Dünya yıldızlarının kariyerlerine başladığı Apollo Theater’ı gördükten sonra tipik yüksek merdivenli İngiliz mimarisi binaların bulunduğu Sokak aralarından geçerek Central parka ulaşıyoruz. Meşhur beşinci cadde üzerinden geçerken bir yanımızda Central Park diğer yanımızda New York şehrinin en pahalı apartman daireleri göreceğiz. New York’un ve dünyanın en önemli müze ve galerilerinin yan yana bulunduğu Museums Mile’dan geçerken Metropolitan müzesini de göreceğiz. Şehrin batı yakasına geçip Central park yanındaki Dakota binasına bir bakış atıp Central park içerisinde Starwberry Field ve göl kenarında kısa bir hava alma molası vereceğiz.

Midtown bölgesinden geçerken Columbus Circle, Trump Hotel, The Plaza Hotel, ikonik Apple Store, Trump Tower, st. Patrick katedrali, Rockefeller Center, New York halk kütüphanesi, Flatiron binası, Madison Square park ve Eataly görülecektir. Turumuz devam ettikçe şehrin en canlı bölgelerinden bir başkası olan Greenwich Village’de meşhur Washington Square Park ve New York Üniversitesi’ni göreceğiz. Turumuz un ilerleyen bölümlerinde ise SoHo’dan geçerek Civic Center ve finans bölgesine ulaşacağız. Finans dünyasının merkezi olan Wall street ve Dünya ticaret merkezi bölgelerinden geçeceğiz. Hudson nehri boyunca ilerleyip tekrar şehir merkezine ulaşacağız. Burada LED Bilboardlardan saçılan ışıkların geceyi gündüze çevirdiği times meydanı göreceğiz. Turumuz un sonunda otelimize geçip odaların dağılımından sonra arzu eden misafirlerimiz şehrin sokaklarında veya Central Park’ta yürüyüşe çıkabilirler. Geceleme otelimizde.

12.GÜN Ι NEW YORK (Çarşamba, 31 Temmuz)

Turumuza katılmayan misafirlerimiz için serbest zaman. Tura katılan misafirlerimiz ile New York Simgeleri turuna çıkıyoruz. İlk olarak New York’un en önemli simgesi olan Empire States Binasına gidiyoruz. 1931 senesinde açılan İnşaatı sadece 14 ay süren anten yüksekliği 443 metre olan bu binanın 86. katındaki açık hava gözlem terasından New York’un dört bir yanını kuşbakışı izleyebileceğiz. King Kong başta olmak üzere sayısız filme sahne olmuş bu binada kendinizi o filmlerin içinde hissedeceksiniz. Daha sonra günde 2.4 milyon kişinin kullandığı 36 hattı bulunan New York metrosunu kullanarak şehrin Downtown bölgesine ulaşıyoruz. Burada New York un ve Amerika’nın en önemli simgesi sayılan özgürlük anıtını yakından görmek için bir tekne gezisi yapıyoruz. Bu tekne gezisi sırasında hem Özgürlük adasının önüne kadar geliyoruz ve heykelle fotoğraflarımızı çekiyoruz hem de şehrin doğusundan veya batısından geçerek muhteşem Manhattan Skyline manzaralarına tanık oluyoruz. Bir başka önemli noktamız ise dünya ticaret merkezi burayı da detaylı gezdikten sonra dünya para piyasalarına yön veren New York borsasının bulunduğu wall Streete gidiyoruz. Daha sonra New yok gezimizi taçlandırmak için DUMBO bölgesine metroyla geçip Manhattan’a bir de Brooklyn’den bakıyoruz. Amerika’nın en eski asma köprüsü olan Brooklyn köprüsünün hikayesini dumbo plajında kartpostalvari fotoğraflar çekerken dinliyoruz. En sonunda ise Washington Street üzerinde New York un en ikonik turist fotoğrafımızı çektirip otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.
Not: Philadelphia turu bir gün önce de yapılabilir.

13.GÜN Ι NEW YORK (Perşembe, 1 Ağustos)

Bugün New York’ta serbest gün. İsteyen New York’un muhteşem müzelerini gezebilir isteyen alışveriş yapabilir isteyen New York’ta gönlünce kaybolabilir. Geceleme otelimizde.

14.GÜN Ι NEW YORK-İSTANBUL (Cuma, 2 Ağustos)

Sabah kahvaltıdan sonra odaları boşaltıyoruz ve uçak saatine kadar serbest vaktimiz olacak. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Pennsylvania Eyaletinin en önemli şehri Philadelphia & Mall turuna katılabilirsiniz. Bu turumuzda Pennsylvania Eyaletinin en önemli şehri Philadelphia şehrini ziyaret ediyoruz. Amerika Birleşik Devletleri'nin bağımsızlık bildirgesinin imzalanıp ABD Anayasasının yürürlüğe sokulduğu bağımsızlık binası ziyaret ediyoruz. Tur sırasında ayrıca Benjamin Franklin köprüsü, Özgürlük çanı, Benjamin Franklin’in mezarı, Philadelphia'nın en güzel binası olan belediye binası, Güzel sanatlar akademisi, Kütüphane, Rodin Müzesi, Tarihi eyalet hapishanesi, Rocky filmine sahne olan merdivenleriyle meşhur Philadelphia sanat müzesi ve Delaware nehri görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zamanda çok ilginizi çekeceğini düşündüğümüz içinde 100'den fazla restoran ve şarküteri bulunan tarihi Reading Terminal Markette vakit geçirip Meşhur Phili's Cheesesteak'lerin tadına bakabilirsiniz. Tur sonrası New York'a dönerken uğrayacağımız Mall'da son eksikleri tamamlıyoruz. Akşam New York havalimanına transfer ve Türk Hava Yollarının TK 012 sefer sayılı uçuşu ile saat 23:40’da İstanbul’a hareket. Geceleme uçakta.

15.GÜN Ι İSTANBUL (Cumartesi, 3 Ağustos)

Yerel saat ile 17:25'de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN!

2. turunu alana + % 5 indirim, 3. Turunu alana + % 10 indirim
(2022 yılı içerisinde 2. ve 3. turu alan misafirlerimize sadece paket tur fiyatı üzerinden + indirim sağlar)
Arkadaşını getirene + % 5 indirim
(2022 yılı içerisinde arkadaşını getirerek aynı tura kayıt yaptıran misafirlere aynı yıl içerisinde katılacakları 2. turda sadece paket tur fiyatı üzerinden + %5 indirim sağlar)
***indirimler alan vergisi hariç fiyattan hesaplanır.***

PAKET TUR BROŞÜR NOTLARI

1. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
2. Kappatur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
3. Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappatur sorumlu değildir.
4. Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.
5. Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappatur sorumlu tutulamaz.
6. Kappatur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
7. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün / günler gerçekleştirilebilir.
8. Kappatur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
9. Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
10. Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
11. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
12. Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu takdirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
13. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir.
14. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Kappatur sorumlu tutulamaz.
15. Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dahil değildir.
16. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave açılan-kapanan ek yataktır.
17. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
18. Kappatur konsoloslukla misafirlerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin herhangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappatur'dan tazminat hakkı yoktur.
19. Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Kappatur kesinlikle sorumlu değildir.
20. Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı, reçel, kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.
21. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden en az 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

ÜCRETE DAHİL SERVİSLER

-TÜRK HAVA YOLLARI İLE İSTANBUL - SAN FRANCİSCO / NEW YORK - İSTANBUL ARASI EKONOMİ SINIF UÇAK BİLETİ
-SAN FRANCİSCO - LAS VEGAS / LOS ANGELES - MİAMİ - NEW YORK ARASI EKONOMİ SINIF UÇAK BİLETLERİ
SAN FRANCİSCO - LAS VEGAS UÇUŞUNDAKİ BAGAJ ÜCRETİ 1 ADET.
HAVALİMANI VERGİLERİ VE UÇUŞ SİGORTALARI
-SAN FRANCİSCO'DA 4* GALERİA PARK UNİON SQUARE OTELDE 2 GECE ODA BAZINDA KONAKLAMA
-LAS VEGAS'TA 4* TRESURE ISLAND OTELDE 2 GECE ODA BAZINDA KONAKLAMA
-LOS ANGELES'DA 4* DOUBLE TREE BY HİLTON LA DOWNTOWN OTELDE 3 GECE ODA BAZINDA KONAKLAMA
-MİAMİ'DE 3* HİLTON GARDEN INN MİAMİ BRİCKEL OTELDE 2 GECE ODA KAHVALTI BAZINDA KONAKLAMA
-NEW YORK'TA 4* SHERATON TİMES SQUARE VEYA BENZERİ OTELDE 3 -GECE ODA BAZINDA KONAKLAMA
-RESORT FEE VE ŞEHİR AYAK BASTI ÜCRETLERİ
-TÜM TRANSFERLER
-TECRÜBELİ TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETİ.

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN SERVİSLER

-AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ VİZESİ (210 $)
-YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI BEDELİ 150 TL (SADECE BANKAYA VEYA HAVALİMANI VERGİ OFİSİNE ÖDENİR)
-BELİRTİLMEYEN SABAH KAHVALTILARI
-ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ
-KİŞİSEL HARCAMALAR
-REHBER VE ŞOFÖR BAHŞİŞLERİ (AMERİKA'DA GÜNLÜK KİŞİ BAŞI 5$ ÖNERİLİR)
-EKSTRA OLARAK BELİRTİLEN TURLAR
-AMERİKA İÇ HAT BAGAJ ÜCRETLERİ (23 KİLO SINIRI İLE BAGAJ BAŞINA 1. BAGAJ 35 USD, 2. BAGAJ 45 USD'DAN BAŞLAYAN ÜCRETLER ALINIR. KİLO SINIRI ÜZERİNDEKİ HER BAGAJ İÇİN EKSTRA ÜCRET ALINIR.)
-50.000 $ TEMİNATLI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (30 $) (İSTEĞE BAĞLI)

Amerika Kıtası’nın göz bebeği Amerika Birleşik Devletleri, New York’ta Özgürlük Anıtı’nın gölgesinden Las Vegas’taki casinolara kadar heyecanlı bir keşif serüveni meraklısı için. Ayrıca teknolojiden sanata dünyanın öncü cesareti olan ABD, geniş yüzölçümü üzerinde yüzlerce farklı kültürü ağırlıyor.Yeni Dünya Amerika gezilecek yerler açısından ziyaretçilerine pek çok zengin seçenek sunuyor. Doğa severlerden macera tutkunlarına, alışverişsiz yaşayamayanlardan gece yaşantısına  seyahatlerini kültürel bir deneyime dönüştürmek isteyenlerden sanat meraklılarına kadar herkesin zevklerine hitap ediyor Amerika… 

Yeni Dünya Amerika gezilecek yerler açısından ziyaretçilerine pek çok zengin seçenek sunuyor. Doğa severlerden macera tutkunlarına, alışverişsiz yaşayamayanlardan gece yaşamına ve seyahatlerini kültürel bir deneyime dönüştürmek isteyenlerden sanat meraklılarına kadar herkesin zevklerine hitap ediyor Amerika… 

Özgürlük Heykeli, Empire State Binası, meşhur Hollywoodtabelası, Las Vegas‘ın ihtişamlı binaları; gökdelenler, uçsuz bucaksız kanyonlar, okyanus kıyılarında eğlenen insanlar, Amerika’yla birlikte zihinlere doluşan imgeler oluyor hemen. Dizilerden ve filmlerden bilindiği kadarıyla büyük gülüşlü insanları, büyük porsiyonları, büyük binaları, büyük eğlenceleriyle tanınan Amerika’yı keşfetmek isteyenler,  Dünyanın en kalabalık metropolitan şehirlerinden birisi olan New York; resim, sanat, müzik gibi farklı alanlarda olan başarısı sayesinde kültür başkenti olma özelliği gösteriyor. Şehir, t​a​rihi müzeleriyle, ihtişamlı gökdelenleriyle, modern caddeleriyle ve eşsiz mimari yapıtlarıyla size benzersiz bir gezi olanağı sunuyor. Doğal bir liman üzerine kurulu olan şehre geldiğiniz zaman daha güzel ve unutamayacağınız bir gezi yaşamak adına benzersiz bir tatil deneyimi sizleri bekliyor. ABD’nin 1886 yılından günümüze değin simgesi haline gelmiş olan Özgürlük Heykeli, dünyanın en görkemli yapıtlarının başında geliyor. ABD’nin kuruluşunun 100. yılı sebebiyetiyle Fransa tarafından hediye edilmiş olan yapıt, Liberty Adası‘nın olduğu bölgede yer alıyor. Kaidesi ile birlikte 93 metreye yükselen bakır heykelin sağ elinde bir meşale, sol elinde de bir hitabe bulunuyor. Gelen turistlere açık olan mimari yapıtı ziyaret edebilrisiniz. Manhattan bölgesinde yer alan Times Meydanı, şehrin adeta kalbinin attığı en hareketli kesimleri arasında dikkati çekiyor. Göz alıcı olan bölge; ışıklı reklam panoları, dünyaca ünlü seçkin mağazaları ve yoğun turist popülasyonu sayesinde hem gündüz hem de gece boyunca canlılığını sürdürüyor. Ayrıca meydanda, New York Times’in bölgedeki yeni binalara taşındığı günden beri her yıl havai fişek kutlamaları yapılıyor. 1857 yılında Frederick Law Olmsted tarafından insanların daha rahat nefes alabileceği yer haline dönüştürülen Central Park, özellikle huzur verici ortamlarda vakit geçirmek isteyenlerce tercih ediliyor. ABD’nin Manhattan ilçesinde konuşlanmış olan parkta; fayton-bisiklet turu, buz pistinde kayma, göl kıyısı boyunca dinlenme ve Belvedere Kalesi‘ni gezme gibi daha pek çok aktivite yapılabiliyor. New York’un Manhattan ve Brooklyn ilçelerini birbirine bağlayan köprü, göz alıcı tasarımıyla ziyaretçilerini büyülemeyi başarıyor.  John A. Roebling tarafından düşünülen ve 24 Mayıs 1883’te hizmete açılan yapıtın üst tarafı arabaların geçişi, alt tarafı da yayaların geçişi için kullanılıyor. Şehrin silüet görüntüsünü izlemek için Brooklyn köprüsü’ne çıkmalısınız. Bağımsızlık hareketinin başladığı kentte, yeme-içme ve sosyalleşme amaçlı olarak Quincy Market ve Faneuil Hall‘un yanı sıra “Küçük İtalya” olarak bilinen North End tercih ediliyor. 1969 yılından bu yana hizmet veren New England Aquarium, sadece deniz canlılarını tanıma fırsatı vermiyor; Balina İzleme Gezileri de düzenliyor. Kent Merkezinde yer alan Özgürlük Yolu ise 16 tarihi yapıyı görme fırsatı sunuyor.  Yine A.B.D tarihini tanımak isteyenler, Boston Çay Partisi Müzesi ve Donanma Müzesi‘ni görebiliyorlar. Dünyanın en ünlü ve prestijli okullarının başında gelen Harvard Üniversitesi de Boston‘da bulunuyor.  Amerikan film endüstrisinin kalbinin attığı Los Angeles‘ta Hollywood‘u gezip; Disneyland ve Universal Stüdyoları gibi eğlence parklarında harika zaman geçirebilirsiniz. Beverly Hills ise Hollywood’un lüks ve ihtişamlı yaşantısına tanık olmak isteyenleri kendisine çekiyor. Dünya yıldızlarının tercihi olan Malibu‘da ve meşhur Venice Beach‘te okyanusun tadını çıkarıp kafe, bar ve restoranlarda zaman geçirebilir; Long Beach‘te sahil boyunca keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz. Santa Calina Island‘ın beyaz kumlarla kaplı plajlarından denize girebilir; muhteşem gün batımı eşliğinde deniz ürünlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Eğlenceli gece hayatıyla bilinen Miami‘de kilometrelerce uzanan Miami Beach ve South Beach‘ten denize girebilir; plajlar boyunca devam eden Ocean Drive‘ın lüks ve şık restoran, kafe ve barlarında günün her saatinde okyanusa karşı keyifli zaman geçirebilirsiniz. Alışveriş için Ocean Drive’ın biraz üst kısmında yer alan Lincoln Road‘da ünlü markaların mağazalarını gezebilirsiniz. Eski marinanın içinde yer alan Bayside‘da yer alan şık barlarda güneşi batırırken alışveriş keyfi de yapabilirsiniz.  Dünyanın en ünlü asma köprülerinden biri olan Golden Gate Köprüsü,  Alamo Meydanı, San Fransisco‘nun en çok ziyaretçi çeken noktaları oluyor. Hippi felsefesini yansıtan Haight Ashbury de San Fransico’nun kendine özgü bir yaşamı yansıtan bir başka bölgesi oluyor. Büyüleyici güzellikteki Lombard Street ve peyzaj harikası Golden Gate Park da ziyaretçileri kendine çekiyor. San Fransisco Güzel Sanatlar Sarayı, mimari ve doğal güzellikleriyle öne çıkarken San Fransisco Asya Sanatları Müzesi, M.Ö. 4000’e kadar uzanan tarihe sahip 2400 kadar objeye ev sahipliği yapıyor. 457 metre yüksekliğindeki John Hancock Merkezi‘nin 94. katında yer alan 360 Chicago gözlem noktası ve Wills Kuleleri‘ndeki Skydeck gözlem bölümü, Chicago‘yu yukarıdan izleme fırsatı sunuyor. Kentin buluşma noktası olarak değerlendirilen ve konserlere de ev sahipliği yapan Millenium Park, bünyesinde bulunan dünyaca ünlü çelik fasulye Cloud Gate ile de tanınıyor. Millenium Park’ın da bir parçası olduğu Grant Park, binalarla çevrili kentte bir vaha görevi görüyor ve Maggie Daley, Chicago Sanat Enstitüsü, Buckingham Çeşmesi ve Botanik Bahçesi gibi güzellikleri de saklıyor. Kumarhaneleri ve lüks otelleriyle ünlü Las Vegas‘ın kalbini, dünyanın en büyük 14 otelinin yer aldığı  Las Vegas Strip oluşturuyor. Las Vegas Strip’teki 167,6 metre yüksekliğindeki dönme dolap High Roller da ilgi çekiyor. Luxor, Venetian, The Mirage ve Hollywood filmlerinden de yakından tanıdığınız meşhur Bellagio gibi otelleriyle bile yeterince ilgi çekici olan Las Vegas’taki Fremont Caddesi‘nde hareketli bir gece geçirerek kentin Orijinal halini deneyimleyebiliyorsunuz. 

Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahip tüm vatandaşları Amerika vizesi prosedürüne tabi tutmaktadır. Dileyen misafirlerimiz 300$ karşılığında tarafımızdan vize danışmanlık hizmeti alarak vize başvurusunu gerçekleştirebilirler.

Toplam: 4399 USD Kalan Ödemeler
Valdeler Peşinat 1. Taksit
1 Taksit 99,00 USD 4.300,00 USD
27.05.2024
Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
  • Kübra Sırsaklar/Yunanistan Turu

    Kappatur ile ilk kez seyahat ettik, tur rehberimiz Mehmet Taylan Bey'in engin bilgisi ve güzel dili ile tarihte yolculuk ettik,nazik ve profesyonellerdi,olumsuz hava şartlarina rağmen çocuklarımızla katılmış olduğumuz turdan rehberimiz ve kaptanlarimiz sayesinde güzel anılar ile döndük, Selanikte konakladığımız otel ve müzik ziyafeti şahaneydi... Tekrar görüşmek dileğiyle..

  • Aylin A./Italya Turu

    Eylül 10-17 tarihleri arasında Napoli, Roma,Floransa ve Venedik'i kapsayan İtalya turuna katıldık. Özellikle bazı yorumlarda gördüğünüz olumsuz otel değerlendirmelerine aldırmayın. Oteller şehir merkezine o kadar uzak değil, tertemiz ve yeterli konnfora sahipler. 8 gün boyunca güneyden kuzeye dolu dolu bir tur programımız vardı ve olağanüstü güzel zaman geçirdik. Burada müthiş rehberimiz Hakan Güngör 'e ayrı bir paragraf açmadan geçemeyiz. Öncelikle iş disiplini, işine saygısı, bir tarihçi gibi İtalya'nın geçmiş ve güncel bilgilerinin tamamına sahip olması ve bunları bize aktarma konusundaki olağanüstü başarısı,turdaki herkese eşit yaklaşımı ve kendimizi gerçekten müşteri değil misafiri olarak hissettirmesi ile tur rehberliği kavramının zirvesinde yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kappa Tur Sn.Hakan Güngör ile kesinlikle fark yaratıyor. Kendisine ve Kappa Tur'a bize böyle harika bir tur deneyimi yaşattığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sonraki turlarda görüşmek üzere..

  • Oguz Akcelik/Ispanya Turu

    Her şey mükemmeldi. Rehberimiz Mehmet Bey'e nezaketi ve değerli bilgileri için özellikle teşekkür ederim. Kappa turunu herkese tavsiye ederim...

  • Iremsu Albay/Italya Turu

    10 eylül italya turuna annemle katıldık, harikaydı mükemmeldi , her şey kusursuzdu ve tabiki rehberimiz Hakan Bey kendisi tam bir bilgi küpü hayran kaldık her şey için teşekkürler

  • Op.Dr. Sertan AKSU/Italya Turu

    10 Eylul 2023 7 gunluk italya turumuzda rehberimiz Hakan Gungor sayesinde italyanin hem bugünü hem de gecmisi hakkinda oldukca bilgilendik, turumuzda olmayan ekstra yerleri de gorduk ucretsiz tadimlar yaptik, bizim icin cok guzel bir deneyim oldu tavsiye ederiz (Aksu Ailesi)

  • Erdinç Murat Aktürk/Balkanlar Turu

    Tur gerçekten her şeyiyle harika idi.Kappa tura ve özellikle Anıl beye çok teşekkür ederim.bir sonraki turda ilk sorum Anıl beyin kafilede olup olmadığı olacaktır.teşekkürler

  • Hüseyin Avcı/Orta Avrupa Turu

    Orta Avrupa turu için Kappatur seçimimiz bizi yanıltmadı. Emrah Meto rehberliğinde dolu dolu bir hafta yaşadık. Şirketin tecrübesine Emrah Beyin tecrübesi, bilgisi ve sıcak yaklaşımı eklenince güzel hatıralarımıza yeni 8 gün eklendi. Başta Emrah Bey olmak üzere emeği olan herkese teşekkürler.

  • Betül Can/Orta Avrupa Turu

    kappatur ile ilk kez yaptığımız yolculuğumuzdan çok memnun kaldık rehperimiz Emrah bey sayesinde harika deneyim ve bilgiler edindik biz çok keyif aldık herkese tavsiye ediyorum bundan sonra geziler Emrah bey ve Kappatur

  • Ayşe T/Orta Avrupa Turu

    5 Yıldız rehberimiz Emrah METO için kendisi aşırı bilgili birisi her gittiğimiz yerde bize tüm ayrıntısı ile anlattı yardımcı oldu eğlendik muhabbetli sohbetli birisi tüm sorduklarımıza keyifle cevap verdi yardımcı oldu .. keyifli geçti gezimiz beklentilerimin üstünde idi grubumuz da keyifli insanlar idi ama Emrah bey gerçekten tarih bilgisi ile şaşırttı yaldızlar ona kappaya böyle başarılı rehberleri olduğu için teşekkür ederim

  • ÇAĞ OTOMASYON/Orta Avrupa Turu

    Meto beye ilgileri için ve kappa tura meto bey gibi bir rehbere bizi denk getirdiği için çok teşekkür ederiz. Sağolsun kendisi herkesle çok igilendi. İlk kappa tur seyahatimizden çok memnun kaldık.

Yorum Yaz
Ad Soyad
Tur Tarihi
Konu
Mesaj
 

Diğer Seçenekler

Kampanyaları Bildir