8 GÜN PGS ile PARİS(3)-AMSTERDAM(2)-BRÜKSEL(1)-LÜKSEMBURG(1)-KOLN 3-4*
Gidiş | Dönüş | Gece - Gün | Kontenjan | Vize Durumu |
---|---|---|---|---|
11.11.2023 | 18.11.2023 | 7 Gece - 8 Gün | Müsait | Sorunuz |
İki Kişilik Oda Kişi Başı | 3.Kişi/İlave Yatak | Tek Kişilik Odada Konaklama | 0-2 Yaş Çocuk | 3-12 Yaş Çocuk |
---|---|---|---|---|
549 € | 549 € | 799 € | 150 € | 549 € |
Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha Gökçen Dış Hatlar gidiş terminali Kappatur kontuarlarında 05:00da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının PC801 tarifeli seferi ile saat 08:50'de Brüksel'e uçuş. Yerel saat ile 10:30'da varışımızın ardından bizleri bekleyen özel otobüslerimiz ve rehberimiz eşliğinde Brüksel şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Brüksel, AB'nin ve NATO'nun başkenti olmasıyla Avrupa'da önemli bir yer tutmaktadır. Turumuzda Belçika kralının Çin ve Japonya'yı ilk ziyaret eden Avrupa kralı olmasından ötürü Çinlilerin Belçikalılara hediye ettiği Çin ve Japon evleri, bir atom çekirdeğinin 165 milyon kere büyütülmüş hali olan, 102 metre uzunluğunda iç içe geçmiş 9 küreden oluşan ünlü Atomium heykeli ve 29 Mayıs 1985'de oynanacak Juventus - Liverpool Avrupa Şampiyon Kulüpler final maçı öncesi Liverpool taraftarlarının İtalyanlara saldırması sonucu bir duvar çökmesiyle 38 İtalyan ve 1 Liverpool taraftarının hayatını kaybetmesiyle acı bir üne sahip Heysel Stadyumu görülerek şehir merkezine inilip Grand Place, çevresindeki kraliyet ve belediye sarayı, alışveriş merkezleri görülecektir. Ardından Paris'e hareket ediyoruz. Paris'e varışımızı takiben panoramik şehir turu. Fransa'nın en önemli sembolü Eiffel Kulesi ilk görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Dünyaca ünlü Louvre Müzesi, şarkılara konu olmuş, en şık mağazaları ve kafeleriyle ünlü alışveriş caddesi Champ Elysse ve burada meydan olarak adlandırılan Zafer Meydanı'nı ve 224 basamakla tepesine varıldığında Paris şehir manzarasını izleyebileceğiniz Zafer Tak'ı görülecek yerler arasındadır. Panoramik turumuzun ardından Paris otelimize transfer ve geceleme otelimizde.
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek Paris Şaheserleri, Montmartre, Eiffel ve Seine Nehri turuna katılabilirler. İlk durağımız Parisin simgesi Eiffel kulesi olacaktır. Eiffel kulesinin 2.katına çıkarak eşsiz Paris manzarasını seyredeceğiz. Ardından şehri ortadan ayıran ve Fransanın en önemli suyolu Seine Nehrinde tekne gezimizi yapacağız. Tekne gezimizin ardından filmlere konu, şarkılara ilham olmuş Notre Dame Katedrali görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Picasso, Salvador Dali ve Van Goghun da tablolarını yaparken ilham aldığı, kendi portrenizi de sokak ressamlarına çizdirebileceğiniz Montmartre ressamlar tepesi ve içinde Fransanın en büyük mozaiğini barındıran Sacre Coeur kilisesi görülecek yerler arasındadır. Ardından Paris gezisinde mutlaka görülmesi gereken yerlerden olan Fragonard Parfüm Müzesini ziyaret ediyoruz. Antik dönemden günümüze parfümlerin üretim sırlarını ve tarihini ortaya çıkartan bu müze hem parfüm severleri hem de parfüm uzmanlarını ağırlıyor. Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak Paris by Night turuna katılabilirler. Işıklandırılmış gizemli caddelerinde değişik bir yüzünü keşfedeceğiniz. Özel olarak ışıklandırılmış görkemli yapı ve meydanları ziyaret ettikten sonra, Eiffel Kulesi nin ışık gösterisini izleyeceğiz. Turumuzun ardından Paris otelimize transfer ve geceleme otelimizde.
Paris Şaheserleri, Fragonard Parfüm Müzesi, Montmartre, Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi Turu : 80 €
Paris By Night Turu : 30 €
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek 7den 77ye herkese hayallerin son noktasını sunan Disneyland turuna katılabilirler. Bu turumuzda, hayaletler evi, Mark Twainin Gemisi, çılgın maden treni, Indiana Jones, Robinsonun evi, Karayip korsanları mağarası, bebekler dünyası, yıldızlar turu, 3 boyutlu sinema, uzaya yolculuk, denizaltı macerası, araba yarış pisti gibi aktivitelerle büyükler de en az küçükler kadar eğlenecek ve Disney karakterleriyle beraber gün boyunca çok keyifli anlar yaşayacağız. Ayrıca dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek La Vallée Outlet Center turuna katılabilirler. Bu turumuzda misafirlerimiz dünyaca ünlü markaları barındıran birbiriyle uyumlu pek çok binanın yan yana dizilmesiyle oluşturulmuş alışveriş köyünde alışverişlerini yapabilirler (Disneyland turunun gerçekleşmemesi durumunda dileyen misafirler alternatif olarak Versailles Sarayı turumuza katılabilirler. Versailles Sarayı Avrupa nın en büyük sarayı olmakla beraber uçsuz bucaksız bahçesiyle dillere destan olmuştur.) Tur sonrası geceleme otelinizde.
Disneyland Turu : Tek Park 100 € / Çift Park 120 €
DİSNEYLAND BİLET FİYATLARI MÜSAİTLİK VE SEZONA GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.
La Vallee Outlet Center Turu : 30 €
Versailles Sarayı Bahçeleri Turu : 60 €
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve Lüksemburg'a hareket. Yol üzerinde dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Almanya, Fransa ve Luxemburg sınırlarının birleştiği bölgede üzüm bağlarının arasında bulunan Champagne ve Schengen turuna katılabilirler. Bu turumuzda Champagneda Fransanın kraliyet şehri Reimse gidilir. Ülkenin dini merkezi Reims Katedrali görülecek yerler arasındadır. Schengen turumuzda ise anlaşmasının bu bölgede imzalanmasından ortaya çıkan Schengen vizesine adını vererek Dünyada ün kazanmış bu topraklarda yerel halkın yaptığı çok özel şarapların tadına bakabilir ayrıca bu doğa harikası köyün ve az sayıdaki yaşayanlarının yaşam tarzlarına tanık olabilirsiniz. Turumuzun ardından Lüksemburg a hareket. Lüksemburg panaromik şehir turunun ardından otele transfer geceleme otelimizde.
Champagne ve Schengen Turu: 70 €
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve Amsterdam'a hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üzerinde Köln şehir turumuza katılabilir. Köln şehir turumuzda inşaatına 1248'de başlanmış ve inşaatı tam 632 yıl sürdüğünden bitirilemeyen katedral olarak ün yapmış ve 157 metre uzunluğunda iki kuleye sahip olduğu için Almanya'nın ikinci, dünyanın üçüncü büyük katedrali olarak kabul edilen Köln Katedrali, Orta Çağ'ın ünlü gotik tarzında inşa edilmiş bir Katolik kilisesi,1230 km uzunluğuyla Batı Avrupa'nın en önemli nehirlerinden Rhein Nehri görülecek yerler arasındadır. Ardından Amsterdam'a hareket ediyoruz. Amsterdam'a varışımızı takiben panoramik şehir turu. Öncelikle tarihi şehir meydanı olan Dam Meydanı ve 2. Dünya savaşı kurbanlarını anmak için dikilen ulusal anıtı, Amsterdam'ın en çarpıcı yapılarından biri olan Kraliyet Sarayı ve 3 yapay ada üzerindeki istasyon binasını görüyoruz. Amsterdam'ın açık ve hoşgörü kültürünün bir sembolü haline gelmiş olan coffee shopları ile ünlü Kırmızı Fener Sokağını geziyoruz. Turumuzun ardından Amsterdam otelimize transfer ve geceleme otelimizde.
Köln Turu : 40 €
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Marken - Volendam turuna katılabilirler. Konuklarımızla 200 yıldır hiç değişmemiş lokal ahşap evleriyle ve yaşayan insanlarıyla bir yarımada olan eski balıkçı kasabası Markenda yürüyüş yapıyoruz. Bu küçük balıkçı kasabalarında etnik Hollanda kültürünü ve geleneklerini keşfettikten sonra Volendamda Hollandanın meşhur Gouda peynirlerinin yapımını görmeye bir peynir fabrikasına gidiyoruz. Ayrıca yine Hollandanın simgelerinden olan Klompen adı verilen tahta ayakkabıları da burada görebileceğiz. 20.yyda Picasso, Renoir gibi artistleri kendine çeken 14.yy sonrası balıkçıların yerleştiği bu güzel tipik kasabamızı ziyaret ederken Hollandanın tüm hediyelik eşyalarını uygun fiyatlarla alabileceksiniz. Ardından dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Grand Holland turuna katılabilirler. Bu turumuzda Hollandanın ikinci büyük şehri ve dünyanın en büyük limanı olan Rotterdamı göreceğiz. Şehir, II.Dünya savaşındaki bombalama sonrası yeniden inşa edilmiştir. Görkemli, büyüleyici ve çağdaş mimarisiyle göz kamaştıran şehirde Erasmus köprüsünü göreceğiz. Ardından Hollandanın siyasi ve idari başkenti olma özelliği taşıyan Lahey kentine yolculuğa çıkacağız ve birçok önemli yapının da kavuştuğu nokta olan Plein Meydanı ndan şehri panaromik olarak göreceğiz. Turumuz sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.
Marken-Volendam Turu : 60 €
Grand Holland Turu : 80 €
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Amsterdam Tekne turuna katılabilirler. Bu turumuzda Amsterdam'ın oluşumunu ve ismini almasında rol oynayan Amsterdam'a bir de Amstel nehri üzerinden seyretme fırsatı yakalayabilirsiniz. Turumuz sonrasında Brüksel'e hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üzerinde alternatif olarak düzenlenecek Gant turuna katılabilirler. Bu turumuz sırasında 13.yyda ipek merkezi olan ve 16.yy da Kraliçe Elizabeth'in dünyaya değerli taşlarıyla lanse ettiği Belçika'nın kaleleri, şatoları, kuleleriyle tarihin en güzel çizgisini taşıyan şehri göreceğiz. Gant turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz yol üzerinde alternatif olarak düzenlenecek Brugge turuna katılabilirler. Brugge Belçika'nın Batı Flandra bölgesinin başkentidir. Farklı tatlarda çikolataları, dantelleri, birası ve kanallarıyla ünlü tipik bir Orta Çağ kentinde hediyelik eşya alışverişi, çikolataları tadıp biranızı yudumlayabileceğiniz bir tur olacak. Turumuzun ardından otelinize transfer ve geceleme otelinizde.
Amsterdam Tekne Turu: 20 € Gant Turu: 30 € Brugge Turu: 40 €
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve Brüksel havalimanı için otelden çıkış. Varışımızın ardından Pegasus Havayollarının PC804 tarifeli seferi ile saat 15:20'de İstanbula hareket. Yerel saat ile 20:35'de Sabiha Gökçen Havalimanına varış ve Kappatur hizmetlerinin sonu.
KAYIT ESNASINDA 9 ALTERNATİF TUR %30 İNDİRİMLİ 1.PAKET 450 € YERİNE, SADECE 315 € 1.Gant Turu 30€ 2.Brugge Turu 40€ 3.Paris Şaheserleri, Montmartre, Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi Turu 80€ 4.Paris By Night Turu 30€ 5.Champagne ve Schengen Turu 70 € 6.Köln Turu 40 € 7.Marken-Volendam Turu 60 € 8.Grand Holland Turu 80 € 9.Amsterdam Tekne Turu 20€ 2.PAKET 210 € YERİNE, SADECE 150 € 1.Paris Şaheserleri, Montmartre,Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi Turu 80 € 2.Champagne ve Schengen Turu 70 € 3.Marken-Volendam Turu 60 €
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANINDAN PEGASUS HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERLERİ İLE İSTANBUL - BRÜKSEL - İSTANBUL UÇAK BİLETİ HAVALİMANI VERGİLERİ (150 €) ZORUNLU SİGORTA (15 €) (İPTAL VEYA DEĞİŞİKLİKTE, İPTAL İADESİ YOKTUR) SEÇİLEN KATEGORİDEKİ OTELLERDE 7 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMASI ALAN/OTEL/ALAN TRANSFERLERİ VE ŞEHİRLERARASI TRANSFERLER PARİS, LÜKSEMBURG, AMSTERDAM, BRÜKSEL PANAROMİK ŞEHİR TURLARI PROFESYONEL KAPPATUR REHBERLİK HİZMETLERİ
SCHENGEN VİZE ÜCRETİ VE HİZMET BEDELİ (140 €) YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (SADECE BANKAYA YA DA HAVALİMANI VERGİ OFİSİNE ÖDENİR) (150 TL) PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF TURLAR KİŞİSEL HARCAMALAR ŞÖFÖR BAHŞİŞLERİ (KİŞİ BAŞI 5 €) YEREL OTERİTELER TARAFINDAN ALINAN KONAKLAMA VERGİLERİ GECELİK 3-4 EURO (SADECE GEREKLİ OLAN OTELLERDE PASAPORT İBRAZI İLE ŞAHSİ VERGİ MAKBUZU ALINARAK DİREKT OTELE ÖDENİR) MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞLERİ İÇ HAT BAĞLANTI ANKARA, İZMİR VE ANTALYA 70 € / DİĞER ŞEHİRLER 100€ / KIBRIS 100 € KİŞİ FİYATLAR MÜSAİTLİĞE GÖRE DEĞİŞEBİLİR. ERİS GARANTİSİ (ERKEN REZERVASYON İPTAL SİGORTASI) (30 €) (İSTEĞE BAĞLI)(KAPPA TUR GUVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 15 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKÂNI SUNAR. VİZE ÜCRETİ ZORUNLU SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ) 30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (15 €) COVİD-19 SİGORTASI (15 €)
3* & 4 * Oteller ·PARIS : 3* CAMPANILE CERGY PONTOISE vb. ·BRUKSEL : 4* HORIZON ATH-LESSİNES HOTEL vb. ·AMSTERDAM : 3* CAMPANILE AMERSFOORT HOTEL vb. ·LUKSEMBURG : 3* TULIP INN THIONVILLE HOTEL vb. PARIS KONAKLAMASI: NOISEL, CERGY, GONESSE, ANTONY, BOURGET, BOBINGNY, NANTERRE, SAINT- DENİS, GONESSE, MARNE-LA-VALLEE, ARGENTEUİL, LE MESNIL AMELOT BÖLGELERİNDE YAPILMAKTADIR. BRUKSEL KONAKLAMASI: BRUKSEL, WATERLOO, ANTWERPEN, AALST, CHARLEROI, NAMUR, WAVRE, LEUVEN, MONS, ST. NIKLAUS BÖLGELERİNDE YAPILMAKTADIR. AMSTERDAM KONAKLAMASI: NAARDEN, LEIDEN, HAARLEM, ROTTERDAM, UTRECHT, DEN HAAG, ZAANDAM, AMERSFOORT, ZEIST, ALMERE BÖLGELERİNDE YAPILMAKTADIR. LUKSEMBURG KONAKLAMASI: LUKSEMBURG, BELVAL, LEIWENG, THIONVILLE, METZ BÖLGELERİNDE YAPILMAKTADIR.
![]() |
||
2 Taksit | 3 Taksit | |
---|---|---|
Taksit Tutarı : | 5.931,78 | 3.992,91 |
Toplam Tutar : | 11.863,56 | 11.978,74 |
![]() |
||
2 Taksit | 3 Taksit | |
---|---|---|
Taksit Tutarı : | 5.931,78 | 3.992,91 |
Toplam Tutar : | 11.863,56 | 11.978,74 |
![]() |
||
2 Taksit | 3 Taksit | |
---|---|---|
Taksit Tutarı : | 5.931,78 | 3.992,91 |
Toplam Tutar : | 11.863,56 | 11.978,74 |
![]() |
||
2 Taksit | 3 Taksit | |
---|---|---|
Taksit Tutarı : | 5.931,78 | 3.992,91 |
Toplam Tutar : | 11.863,56 | 11.978,74 |
Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
Mehmet Yavuz Canalp/Yunanistan Turu
Atina, Selanik turu TÜRKİYE'nin en değerli organizasyonu. düşünmeden çok kolay katılarak keyif yapmak demek. Gelmeyen bilmediği için pişman olmayabilir. Ama bir neden ile katılınca neden daha önce gitmedim diye düşünecektir.
Nadir YILMAZSOY/Yunanistan Turu
22/26 Şubat Yunanistan turunu esimle birlikte Kappa tur ile deneyimledik her açıdan çok memnun kaldık rehberimiz Mehmet Taylan ile gittiğimiz ülkeyi herseyiyle yaşadık emeğine sağlık teşekkürler.
Melek Dal/Benelux & Paris Turları
Harika dolu dolu bir tur geçirdik. Rehberimiz Serap Ergünlü Hanımefendi, gerçekten çok donanımlı ve işini layıkıyla yaptı. Tekrar başka turlarda görüşmek umuduyla teşekkür ederiz.
Ebru Dinç/Porto-Lizbon Turu
Kappa Tur ile 26 - 30 Ocak 2023 tarihlerinde Porto - Lizbon turuna 4 kişi katıldık. Çok güzel bir tur geçirdik. Otellerimiz şehir merkezinde ve yeterli konfora sahipti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Sonraki turlarda görüşmek üzere
Şenay Aydemir/İtalya Turu
Sevgili Hakan beyin İtalya gezisindeki müthiş bilgisi ve anlatımı inanılmaz keyif aldık arkadaşımla birlikte , çok yardım sever ve her konuda inanılmaz bizleri aydınlattı ,. Tüm tur süreci için kendisine ve Kappa tur a çok teşekkür ediyorum
Semra Yıldız/Orta Avrupa
Kappa ile orta avrupa turuna katıldım. Gerçekten çok başarılıydı çok keyifli bir geziydi. Başta rehberimiz levent bey olmak üzere tüm kappatur ailesine teşekkür ederim
Sedat Algönül/Portekiz Turu
26- 30 Ocak 2023 tarihinde Kappa tur ile Portekiz ‘e yaptığımız seyahatten çok memnun kaldık . Tşk ederim.
Traveller/Benelux & Paris Turu
Serap Hanımla Benelüks Paris turuna katıldık. Çok ilgiliydi, bilgiliydi ve sayesinde çok detaylı şekilde gezebildik. Resmen şehirlerin altını üstüne getirdik. Paramızın karşılığını kesinlikle aldığımızı düşünüyorum. Şoförler ve oteller de gayet iyiydi. Temizlik kahvaltı olsun. Teşekkürler.
Yasemin Yal,ın/Italya Turu
Aldığımız hizmetten fazlasıyla memnun kaldım . Sonraki seyahatlerim de yine sizi tercih ederim . Özellikle rehbermiz Sayın Hakan ben alanında 1 numara ayrıca tüm seyahat boyunca tura katılan arkadaşlara teşekkür etmek isterim hepsi bir birinden pırlantaydı . Sevgiler
Şükrü Korkut/Prag Turu
KAPPA TOUR’la ikinci defa Prag seyahati yaptım. İyi bir organizasyonda ve profesyonel bir rehberde gezmek çok mükemmeldi. İlerideki turları da katılmayı planlıyorum umarım güzel seyahatler yaparız sevgili KAPPA TOUR size çok çok teşekkürler.