OZEL HAVAYOLU ile 3 Gece 4 Gün DUBAİ 3* ECOS DUBAI HOTEL AL FURJAN VB.
Gidiş | Dönüş | Gece - Gün | Kontenjan | Vize Durumu |
---|---|---|---|---|
21.03.2023 | 25.03.2023 | 4 Gece - 5 Gün | Müsait | Sorunuz |
İki Kişilik Oda Kişi Başı | 3.Kişi/İlave Yatak | Tek Kişilik Odada Konaklama | 0-2 Yaş Çocuk | 3-12 Yaş Çocuk |
---|---|---|---|---|
469 $ | -50 $ | 619 $ | 100 $ | 449 $ |
İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde Özel Hava Yolları kontuarı önünde SAAT 19:30'da buluşma. Havaalanında çıkış işlemlerini bitirdikten sonra Özel Hava Yolları tarifeli uçuşu G9 288 ile saat 23:25'te Sharjah'a hareket.
Yerel saat 04:55'te varışımızın ardından tur rehberimiz ile buluşma ve Dubai'ye transfer. Dubai'ye varışımız sonrası panoramik şehir turumuz öncesinde Extra Olarak Türk Restoranın'da serbest kahvaltı molası veriyoruz. Kahvaltımızın ardından çölün ortasındaki vaha Dubai Şehir turumuza başlıyoruz. Bu turumuzda, ilk olarak Dubai Emiri Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum'un kışlık sarayı Zabeel Palace görülecek ve burada serbestçe gezen tavus kuşları ile fotoğraf çekme imkanına sahip olacağız. Buradaki fotoğraf molamızın ardından Dubai'nin en işlek ve görkemli caddesi Sheikh Zayed yolundan ilerleyerek Emirates Kulelerini, gökdelenleri ve alış veriş merkezlerini panoramik olarak göreceğiz. Bir sonraki fotoğraf molamız Jumeirah Sahilinde yer alan dünyaca ünlü Burj Al Arab oteli olacaktır. Turumuza yaklaşık 7 KM'lik bir yürüyüş yoluna sahipi restoranlar ve cafeler ile çevrili Dubai Marina ile devam ediyoruz. Burada verilecek kısa bir serbest zamanın ardından, son durağımız 2018 yılında denize dolgu yapılarak yaratılmış, Blue Waters adasına olacaktır. Burada dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai'yi yakından görme fırsatımız ve çok güzel fotoğraflar çekme imkanımız olacak. Dubai şehir turumuzun sonrasında konaklama yapacağımız otellere doğru hareket ediyoruz. *** Önemli Not : Otellerde odalara giriş saati 15:00 - 15:30 arasında olmaktadır. *** Odalara yerleşme ve sonrasında dinlenmemiz için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak organize edilecek Souk Madinat Jumeirah - Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu ve Dubai Mall Gezisi'ne katılabilirler. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.
Ekstra Tur : Souk Madinat Jumeirah - Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu ve Dubai Mall Gezisi - Kişi Başı : 80,00 USD
Not : Dubai Mall Turu Esnasında Burj Khalifa'yı Ziyaret Etmek İsteyen Misafirlerimiz İçin Bilet Ücreti - Kişi Başı : 50,00 USD
Turumuza ilk olarak 1950'ler Arabistan Çarsısı gibi tasarlanmış dünyaca meşhur Dubai'nin sembolü Burj Al Arab otelini en güzel noktadan görebileceğimiz, içinde dükkanlar, restoranlar, gece kulüpleri 5 yıldızlı oteller, kanallar, gondollara benzeyen teknelerin olduğu Dubai'nin Venediği diye adlandırılan Medinat Jumeirah kompleksinin çarşısı Souk Madinat Jumeirah'dan başlıyoruz.
Ardından akşam yemeğini alacağımız Marinadaki Dhow teknesine geçiyoruz. Teknemiz marina içinde seyir ederken açık büfe olarak aksam yemeğimizi alıp, muhteşem Dubai Marina ve Dubai Eye manzarasını izliyoruz.
Tekne turumuz bittiğinde, dünyanın en büyük Gökdeleni Burj Khalifa'nın gölgesinde ki Dünyanın en büyük alışveriş merkezi Dubai Mall'da yine Dünya'nın en büyük gösteri havuzunda yapılan su, ses ve ışık gösterisini izliyoruz. Dileyen misafirlerimiz serbest olarak diledikleri gibi alışveriş yapabilir , cafe ve restoranlarda keyifli zaman geçirebilirler. Yine arzu eden misafirlerimiz, ekstra olarak Dünyanın En Yüksek Kulesi Olan Burj Khalifa'nın 124. & 125. Veya 148. Katlarına Çıkarak Bir İnsanın Uçaktan Sonra En Rahat Çıkabileceği En Yüksek Noktaya Çıkarak Tüm Şehri Kuşbakışı Seyretme İmkanına Sahip Olacaksınız.
Sabah, kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Öğle Yemekli Abu Dhabi & Global Village gezisine katılabilirler. Gezinin ardından otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.
Ekstra Tur : Öğle Yemekli Abu Dhabi & Global Village Turu - Kişi Başı : 90,00 USD
Dubai'den hareket ile, dünyanın en büyük insan yapımı limanı olan Jebel Ali'den geçiyoruz. İlk durağımız, dünyanın en büyükleri arasında yer alan ve 41.000 Kişiye aynı anda ibadet etme imkanı sunan Sheik Zayed Büyük Camii olacaktır. Muhteşem mimarisi ve zengin işlemeleri ile unutamayacağınız fotoğraflar alabileceğiniz zenginliktedir. Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliğini gezerken yakın geçmişte, küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacaksınız. Geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra - modern bir Arap şehri olan kentte, Al Bateen bölgesi, kordon caddesi görülecektir. Emirates Palace'da verilecek fotograf molasinin ardindan şehrin geçmişinin otantik bir kopyası olan Miras Köyünü gezerken Arapların geçmişteki yaşamlarını, geleneklerini, çamurdan yapılmış evleri, görme imkanı bulacaksınız. Öğle yemeği turunuz esnasında açık büfe olarak alınacaktır. Yemek sonrasında turumuza devam ediyoruz. Saadiyat Adası üzerinde bulunan Louvre Müzesi'nde verilecek fotoğraf molasının ardından, eğlence merkezi olarak kabul edilen ve Formula 1 Abu Dhabi yarışlarına ev sahipliği yapan Yas Adası'na hareket ediyoruz. Yine ayni yerde bulunan dünyanın ilk Ferrari temalı eğlence parkında verilecek molada fotoğraf çektirebilir, hediyelik eşya mağazasında alışveriş yapabilirsiniz. Turumuzun ardından Dubai'ye hareket.
Dubai'ye varışta ki durağımız Dünyanın Çeşitli Ülkelerinin Pavilyonlarından Oluşan, Dubai'nin En Eğlenceli Mekanlarından Biri Olarak kabul edilen Global Village. Her Yıl Kasım Ayı ilk haftası ile Nisan Ayı arasında açılan, sezonluk Bir Eğlence Parkıdır. İçerisindeki Ülke Pavilyonlarında, o ülkelere ait yiyecek, içeceklerden tutun da yöresel hediyelik eşyaları satın alabileceğiniz ve yine ülkelere ait şovları izleyebileceğiniz bu park size Dubai'nin bir Arap şehri olmasının yanında çok uluslu bir kent olduğunu gösterecektir.
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen Miracle Garden & Dubai Frame gezisine katılabilir. Gezimiz sonrası otelimize transfer oluyoruz. Öğleden sonra ise Dubai'nin olmazsa olmazlarından Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Turuna katılma imkanı sunuyoruz. Gezinin ardından otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.
Ekstra Tur: Miracle Garden & Dubai Frame Gezisi - Kişi Başı : 70,00 USD
45 milyondan fazla çiçek kullanılarak dizayn edilen Masal şehir Miracle Garden Dubai'yi ziyaret ediyoruz. Guinness rekorlar kitabına girmiş Dünya'nın en büyük çiçek bahçesinde tamamen çiçeklerden yapılmış devasa uçak Airbus A380 ve birbirinden çeşitli objeler nefesinizi kesecek. Yine ayni tur içerisinde, 150 metre yükseklik, 95 metre genişlik ile Dünyanın en büyük çerçevesinden Dubai'nin hem geçmiş hem de geleceğine bakıp çok etkileneceksiniz. Çerçeve zirvesine çıkışınız esnasında Dubai'nin nereden nereye geldiğini görsel şovlarla izleyecek, camdan oluşan tabanda yürürken adrenalini doruklarında hissedeceksiniz.
Ekstra Tur: Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Turu - Kişi Başı : 90,00 USD
Bu turumuzda, 4x4 araçlar ile, çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, gün batımını izleyebilirsiniz. Kızıl kumlarda yapılan eğlenceli ve heyecan dolu gezinin ardından çölün ortasında yer alan Bedevi kampına varıyoruz. Burada yapılan birbirinden güzel şov ve dansöz gösterisi eşliğinde akşam yemeğini alıyoruz. Ayrıca deveye binme, sınırsız meşrubat, çay ve kahve ikramı tur içeriğinde ücretsiz olarak sunulan servislerdir. Yemek ve gösterilerin ardından turumuz sonra eriyor ve bizi otellerimizden alan 4x4 özel araçlarımızla tekrar otelimize dönüyoruz.
Gezinin son günü otelde alacağımız kahvaltı sonrası öğlen saatlerine kadar serbest zaman. *** Önemli Not : Otellerde odalardan çıkış ve anahtar teslim saati 12:00'dır *** Arzu eden misafirlerimiz son gününde ekstra olarak sunulacak olan Palmiye Adası & The Pointe (The View At The Palm, Monorail ve The Lost Chambers Akvaryumu) Turuna katılabilirler. Tur liderinizin belirleyeceği saatte havalimanına doğru yolculuk başlıyor. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Özel Hava Yolları'nın tarifeli uçuşu ile belirtilen saatte uçuşumuz başlıyor. Varışın ardından yolculuğumuz sona eriyor.
Ekstra Tur: The View at The Palm, Monorail ve The Lost Chambers Akvaryum Turu - Kişi Başı : 80,00 USD
Bu turumuzda, dünyanın en büyük insan yapımı adasında, ilk olarak “The View at The Palm” gözlem kulesine çıkış yapıyoruz. Yerden 240 metre yükseklikten, Dubai'yi 360 derece görebilir, unutulmaz fotoğraflar çekebilirsiniz. Kuleden iniş yaptığımız noktada Nakheel Mall Alışveriş merkezine giriyoruz ve kısa bir süre serbest zaman veriyoruz. Bu süreyi mağazaları gezerek ya da cay, kahve içerek değerlendirebilirsiniz. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşup, Palmiye Adası üzerinde, tek ray üzerinde ilerleyen “monorail” ile Dubai'nin ikonlarından biri olan Atlantis The Palm oteli içerisinde yer alan, “The Lost Chambers” temalı akvaryumu ziyaret ediyoruz. İçerisinde 65,000 adet deniz canlısının yaşadığı akvaryumun gezilmesinin ardından “The Pointe” de mola veriyoruz. Burada bulunan restoran ve cafelerde yemek yiyebilir (ekstra) dönüş yolculuğumuzdan önce muhteşem Palmiye ve Atlantis The Palm Oteli manzarası önünde gezinizi unutulmaz kılacak fotoğraflar çekebilirsiniz.
EXTRA TURLAR FULL PAKET AYRI AYRI 460 USD YERINE FULL PAKET 420 USD Full Paket : Souk Madinat Jumeirah - Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu ve Dubai Mall Gezisi & Burj Khalifa Giriş Biletleri & Öğle Yemekli Abu Dhabi & Global Village Turu & Miracle Garden & Dubai Frame Turu & Akşam Yemekli Dubai Çöl Safarisi Turu & Palmiye Adası & The Pointe (The View At The Palm, Monorail ve The Lost Chambers Akvaryumu) (toplu) olarak alındığında 460 Dolar yerine 420 Dolar olacaktır. *** Ekstra Tur Paket Satışları Sadece Bölgede Rehberimiz Tarafından Yapılacaktır, Türkiye'den Tur Paket Satışımız Yoktur ***
-İSTANBUL HAVALİMANI NDAN OZEL HAVA YOLU TARİFELİ SEFERLERİ İLE İSTANBUL(IST)-DUBAİ(SHJ) / DUBAİ(SHJ)-İSTANBUL(IST) UÇAK BİLETİ -HAVALİMANI VERGİLERİ (150 $) -ZORUNLU SİGORTA (15$) (İPTAL VEYA DEĞİŞİKLİKTE, İPTAL İADESİ YOKTUR.) -SEÇİLECEK OTEL KATEGORİSİNDE 3 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMASI -ALAN/OTEL/ALAN TRANSFERLERİ VE ŞEHİRLERARASI TRANSFERLER -PANORAMİK DUBAİ ŞEHİR TURU -PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETLERİ
-YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI HAVALİMANI VERGİ OFİSİNE ÖDENİR (150 TL) -VİZE ÜCRETİ - 95 USD -PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF TURLAR -KİŞİSEL HARCAMALAR -ŞÖFÖR BAHŞİŞLERİ (KİŞİ BAŞI 5 $ ) (İSTEĞE BAĞLI) -TOURİSM DİRHAM / OTEL VERGİSİ (OTEL KATEGORİSİNE GÖRE BELİRLENEN BU VERGİ KONAKLAYAN MİSAFİR TARAFINDAN OTEL RESEPSİYONUNA DİREKT OLARAK ÖDENECEKTİR. 2* VE 3* OTELLER İÇİN GECELİK 10 AED (YAKLAŞIK 3 USD), 4* OTELLER İÇİN GECELİK 15 AED (YAKLAŞIK 4 USD), 5* OTELLER İÇİN GECELIK 20 AED (YAKLAŞIK 5 USD) DİR. -30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI VE COVİD-19 SİGORTASI (30 $ - ZORUNLU)
Basra Körfezi kıyısında bulunan Dubai, Birleşik Arap Emirliklerine ait 7 emirlikten biridir.
Dubai'de konumu dolayısıyla çöl iklimi hakimdir. Yıl boyunca güneşli havaların etkisinde, yaz ayları sıcak ve nemli, kış ayları ise büyük oranda güneşli havalar etkisinde geçmektedir.
Dünyanın en yüksek gökdeleni olan Burj Khalifa Dubai'nin simgelerinden biridir. Palmiye Adaları, büyük alışveriş merkezleri, küçük adacıkları ve devasa gökdelenleri ile Dubai son zamanlarda yoğun turistik ziyaretlere ev sahipliği yapmaktadır.
Dubai vizesi, Dubai seyahati gerçekleştirmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yerine getirmesi gereken bir prosedürdür. Dubai seyahatleri için Dubai Konsolosluğuna genellikle 30 günlük tek girişli Dubai Turistik Vize başvurusu gerçekleştirilmektedir. Hususi, Hizmet ve Diplomatik (Yeşil, Gri, Siyah) Pasaport sahibi T.C. vatandaşları Dubai seyahatleri için vize sahibi olma zorunluluğundan muaf tutulmaktadır.
Dubai vize başvurularının doğrudan Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği ve Konsolosluklarına yapılamaması nedeniyle vize başvurusunda bulunacak kişilerin işlemlerini yetkilendirilmiş vize başvuru merkezleri ve acentalar aracılığıyla gerçekleştirmeleri oldukça önem arz etmektedir.
Dubai vize işlemleri Göçmenlik Bürosu e-vize sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Dubai online vize başvuru aşamasında herhangi bir randevu alınması şartı aranmamaktadır. Dubai Hakkında bilinmesi gerekenler ilk başvuruların doğrudan BAE Büyükelçiliği ve konsoloslukları tarafından kabul edilmediğidir. Bu nedenle Dubai seyahati gerçekleştirecek kişilerin yetkili vize başvuru merkezleri ve seyahat acentaları aracılığı ile veya BAE Yabancılar ve İkamet Genel Müdürlüğü online başvuru portalı üzerinden işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.
![]() |
||
2 Taksit | 3 Taksit | |
---|---|---|
Taksit Tutarı : | 4.613,32 | 3.105,41 |
Toplam Tutar : | 9.226,64 | 9.316,22 |
![]() |
||
2 Taksit | 3 Taksit | |
---|---|---|
Taksit Tutarı : | 4.613,32 | 3.105,41 |
Toplam Tutar : | 9.226,64 | 9.316,22 |
![]() |
||
2 Taksit | 3 Taksit | |
---|---|---|
Taksit Tutarı : | 4.613,32 | 3.105,41 |
Toplam Tutar : | 9.226,64 | 9.316,22 |
![]() |
||
2 Taksit | 3 Taksit | |
---|---|---|
Taksit Tutarı : | 4.613,32 | 3.105,41 |
Toplam Tutar : | 9.226,64 | 9.316,22 |
Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
Traveller/Benelux & Paris Turu
Serap Hanımla Benelüks Paris turuna katıldık. Çok ilgiliydi, bilgiliydi ve sayesinde çok detaylı şekilde gezebildik. Resmen şehirlerin altını üstüne getirdik. Paramızın karşılığını kesinlikle aldığımızı düşünüyorum. Şoförler ve oteller de gayet iyiydi. Temizlik kahvaltı olsun. Teşekkürler.
Yasemin Yal,ın/Italya Turu
Aldığımız hizmetten fazlasıyla memnun kaldım . Sonraki seyahatlerim de yine sizi tercih ederim . Özellikle rehbermiz Sayın Hakan ben alanında 1 numara ayrıca tüm seyahat boyunca tura katılan arkadaşlara teşekkür etmek isterim hepsi bir birinden pırlantaydı . Sevgiler
Şükrü Korkut/Prag Turu
KAPPA TOUR’la ikinci defa Prag seyahati yaptım. İyi bir organizasyonda ve profesyonel bir rehberde gezmek çok mükemmeldi. İlerideki turları da katılmayı planlıyorum umarım güzel seyahatler yaparız sevgili KAPPA TOUR size çok çok teşekkürler.
Cigdem Ozcelik/Italya Turu
Yaklaşık 9 ay önce aldığım çok uygun olan İtalya turuna gidebileceğim aklıma bile gelmemişti, hep acaba derken gün geldi ve Kappa vaad ettiği turu vaad ettiği günde yerine getirdi. Başta tur rehberimiz olan Özgür beye ve kappaya çok teşekkürlerimizi iletiyoruz. İşini titizlikle yapan Kappa turun süper promo turlarını dört gözle beklediğimizi ileterek acaba tur güvenilir mi diyen herkese buradan şunu iletmek istiyorum gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Sevgiler Kappa…
Serap Lokmanoglu & Aynur Peker/Italya Turu
Kappaturla ilk iletisim kurduğumuz andan itibaren rezervasyonu yapan kızlarımız, gezi sırasında bize rehberlik yapan Özgür Bey oğlumuz, gezdigimiz gördüğümüz yerler, yediğimiz ictigimiz yerler,herşey çok güzeldi Bir daha ki gezimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.Hatta çocuklarımızda ,anlatımlarımızdan öyle etkilendiler ki, İtalya'yı Özgür Bey oğlumuz rehberliğinde görmek istiyorlar.Hersey için teşekkür ederiz.
Isa Uzunboy/Prag Turu
10 Kasım 2022 13Kasım 2022 katıldığım prag turu her şeyi ile çok iyi planlanmış bir tur du fiyat olarak çok iyi üstelik Thy ile ulaşım olması memnuniyetimizi çok artırdı ..Uçaktan iner inmez kappa turun web sitesinden bir sonraki turumuzu almaya karar verdik
Isa Uzunboy/Prag Turu
10 Kasım 2022 13Kasım 2022 katıldığım prag turu her şeyi ile çok iyi planlanmış bir tur du fiyat olarak çok iyi üstelik Thy ile ulaşım olması memnuniyetimizi çok artırdı ..Uçaktan iner inmez kappa turun web sitesinden bir sonraki turumuzu almaya karar verdik
Erkut Sakallıoğlu/Ispanya Turu
Merhaba, Eşim ile Büyük İspanya ve Endülüs turuna katıldık. İnanılmaz keyifli ve güzel bir deneyim oldu bizim için. Tur rehberimiz Ekin hanımın bilgi ve donanımı güleryüzüyle beraber bizi çok mutlu etti. Ekstra turlarda gittiğimiz şehirlerin tarihi dokusu mükemmeldi. Kappa tur ailesinin deneyimi ile tanışmış olduk, bir dahaki turlarda görüşmek dileğiyle ..
Duygu G/Ispanya Turu
Öncelikle bilgili, tecrübeli ve nazik rehberimiz sevgili EKİN CANPANINIPERES, büyük İspanya turunda ve katıldığımız tüm ekstra turlarda, tarihi dokuları bize hikayeleriyle hissettirerek gezdirdiği için fazlasıyla verim aldık, memnun kaldık. Kappa tur firması da oldukça ilgili, her konuda muhattap bulabiliyorsunuz. Bir sonraki seyahatlerimizde ilk bakacağımız firma oldu kendileri. Tüm Kappa ailesine teşekkürler.
İsmail Paçal/Italya Turu
20-27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz büyük İtalya turundaki rehberimiz İzi HAKİM bey'in tarih ve coğrafya bilgisi, gastronomi donanımı, zaman yönetimi, plan ve program akışı üst seviyedeydi, güler yüzü ve anlatımları ile keyifli sekiz günlük italya gezisi gerçekleştirdik. Araç sürücüsü arkadaşlar son derece fedakar ve güleryüzlü davranış sergilediler. Eşim ile birlikte katılmış olduğum bu gezi'den çok memnun kaldık. Organizasyonda emeği geçen rehberimiz İzi Hakim bey'e, danışmanımız Ecem hanım'a, müşteri hizmetleri yöneticisi Özge hanım'a, sürücülerimiz Ömür bey ve Serdal bey'e, emeği geçen tüm KAPPA ailesine teşekkür ediyoruz. Her zaman tercihimiz KAPPA tur olacaktır.