SÜPER PROMO 4 GUN THY ILE BUDAPEŞTE (3) 3 - 4* OTELLER
Gidiş | Dönüş | Gece - Gün | Kontenjan | Vize Durumu |
---|---|---|---|---|
30.11.2023 | 03.12.2023 | 3 Gece - 4 Gün | Müsait | Sorunuz |
İki Kişilik Oda Kişi Başı | 3.Kişi/İlave Yatak | Tek Kişilik Odada Konaklama | 0-2 Yaş Çocuk | 3-12 Yaş Çocuk |
---|---|---|---|---|
349 € | 349 € | 489 € | 150 € | 349 € |
Siz değerli misafirlerimiz ile İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Kappatur kontuarlarında 05:30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları TK1035 tarifeli seferi ile saat 08:35'de Budapeşte'ye uçuş. Yerel saat ile 08:40'da varışımızın ardından bizleri bekleyen özel otobüslerimiz ve rehberimiz eşliğinde Budapeşte'ye hareket. Varışımızın ardından Budapeşte panoramik şehir turu. Tuna nehrinin iki yakasındaki sağ (Buda) ve sol (Peşte) kıyısı şeklinde iki bölüme ayrılmıştır. Berlin'den sonra Orta Avrupa'nın en büyük ikinci şehri olup, Macaristan nüfusunun beşte biri de burada yaşamaktadır. Tuna'nın sol kıyısında Buda şatosunun çevresinde, parklarla süslü modern caddeler ve târihî semtler uzanır. Şehrin beyni ve büyük semtler ise Tuna'nın sağ kıyısındaki ovadadır. Budapeşte'de görülecek yerler arasında; Erszebet Köprüsü, tüm şehri kuşbakışı izleyebileceğiniz Gellert Tepesi, Unesco dünya mirası listesinde olan Balıkçılar Kulesi ve St. Mathias Katedrali, şehrin ilk köprüsü olan Zincirli köprü, görkemli bir tablo çizen Parlamento Binası, Macar krallarının heykellerinin ve heykellerin altında da kahramanlıklarını gösteren kabartmaların bulunduğu Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otele transfer ve yerleşme. Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Çigan Gecesi Turuna katılabilirler. Batı (Viyana klasik müziği), Balkan ve Türk müziklerine dayalı Macar ve Rumen müzikleri kaynaklı geleneksel Çingene müziğinin ve gösterilerinin yapıldığı Çigan Gecesi turumuzda Budapeşte'nin şarap mahzenleri bölgesine gidilerek toplam 98 km uzunluğundaki şarap mahzenlerinin bir bölümünün restorasyonu ile açılmış olan Budapeşte'nin en otantik restaurantın da geleneksel kıyafetler içerisinde Macar danslarını izleyip, Meşhur Macar Gipsy orkestrasının müzikleri eşliğinde dans ederken Macar Mutfağının güzel tatları ile eğlenceli muhteşem bir gece geçireceksiniz.Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
Çigan Gecesi(Akşam Yemeği Ve Limitli İçki Dahil): 65 €
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Esztergom-Visegra-Szentendre Turu'na katılabilirler.Bu turumuzda Türk tarihinde önemli stratejik öneme sahip olan Estergon Kalesi ve Estergon Katedrali, Tuna Nehri kenarındaki köyler ve kasabalar ile Vysegrad Kasabası gezilecektir. Öğle yemeği sonrasında Szentendere Artistler Köyünde Macaristan'ın tüm hediyelik eşyalarını uygun fiyatlarla alma imkanına sahip olacaksanız. Turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz alternatif olarak Tuna Nehri tekne turumuza katılabilir. Dünyanın en görkemli nehirlerinin başında gelen Tuna Nehri üzerinde teknemizde içkimizi yudumlarken Budapeşte'nin muhteşem yapılarını, avrupanin en guzel gece aydinlatmalarindan birinin yapildigi, Buda ve Peşte yakalarını en guzel acilardan fotograflama imkani bulacağız. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde
Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisi(öğle yemeği ve limitli içki dahil): 80 €
Tuna Nehri tekne turu (Yemeksiz 1 içki dahil) : 35 €
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Bratislava Turumuza katılabilirler. Avrupa'da kişi başına düşen 25000€'luk milli gelirle en zengin başkentlerinden olan Bratislava'da görülecek yerler: Tunanın incisi Bratislava nehir kıyıları,1529 da 1.Viyana Kuşatması öncesi Türk izleri, Bratislava Kalesi, St.Martin katedrali, eski tarihi şehirde gezinti, Grassalkovich Palace, Parlamento, Slovak Devlet Tiyatro Binası,Mozart'ın 6 yaşında Maria Theresa'ya ilk konserini verdiği tarihi bina.Ardından eski şehir merkezinde yemek ve alışveriş için serbest zaman. Ardından Viyana'ya hareket. Viyana'ya varışın ardından panaromik şehir turu. İlk görülecek yer ünlü Viyana Opera binası,1365 yılında Herzog Rudolf IV. tarafından kurulan Viyana Üniversitesi ardından yüzyılı aşkın tarihçesi ile ünlü Parlemento Binası, dünyanın sayısız sanatçısını barındıran Viyana Tiyatrosu ve son olarak Viyana'nın imparatorluk sarayı Holfburg ve Müzeler bölgesinde geziyoruz. Turumuzun ardından otele transfer. Geceleme otelimizde.
Bratislava ve Viyana Turu (Yemeksiz): 100 €
Otelimizden alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Tur sonrası uçuş saatimize bağlı olarak havalimanına transfer. Bilet ve bagaj işlemleri sonrası Türk Havayolları'nın TK1038 nolu seferi ile saat 20:20'de İstanbul'a hareket saat 00:20'de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.
KAYIT ESNASINDA 4 ALTERNATİF TUR %20 İNDİRİMLİ 275 € yerine, sadece 215 € 1 - Çigan Gecesi(Akşam Yemeği Ve Limitli İçki Dahil) 65 € 2 - Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisi(öğle yemeği ve limitli içki dahil) 70 € 3 - Tuna Nehri tekne turu (yemeksiz 1 içki dahil) 35 € 4 - Bratislava ve Viyana Turu (Yemeksiz) 100 €
-İSTANBUL HAVALİMANI'NDAN TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERLERİ İLE İSTANBUL - BUDAPEŞTE - İSTANBUL UÇAK BİLETİ -HAVALİMANI VERGİLERİ (150 €) -ZORUNLU SİGORTA (15 €) (İPTAL VEYA DEĞİŞİKLİKTE, İPTAL İADESİ YOKTUR.) -3* VEYA 4* OTELLER DE 3 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMA -ALAN/OTEL/ALAN TRANSFERLERİ VE ŞEHİRLER ARASI TRANSFERLER -BUDAPEŞTE PANORAMİK ŞEHİR TURLARI -PROFESYONEL KAPPATUR REHBERLİK HİZMETLERİ
-SCHENGEN VİZE ÜCRETİ VE HİZMET BEDELİ (160 € ) -YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (SADECE BANKAYA YA DA -HAVALİMANI VERGİ OFİSİNE ÖDENİR) ( 50 TL ) -PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF TURLAR -KİŞİSEL HARCAMALAR -ŞÖFÖR BAHŞİŞLERİ (KİŞİ BAŞI 5 € ) -YEREL OTERİTELER TARAFINDAN ALINAN KONAKLAMA VERGİLERİ GECELİK 3-4 EURO (SADECE GEREKLİ OLAN OTELLERDE PASAPORT İBRAZI İLE ŞAHSİ VERGİ MAKBUZU ALINARAK DİREKT OTELE ÖDENİR) -MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞLERİ -İÇ HAT BAĞLANTI ANKARA, İZMİR VE ANTALYA 70-100 €. / DİĞER ŞEHİRLER 100€ / KIBRIS 100 € KİŞİ BAŞIDIR.(TÜM ŞEHİRLERDE MÜSAİTLİĞE GÖRE FİYAT DEĞİŞEBİLİR.) -ERİS GARANTİSİ (ERKEN REZERVASYON İPTAL SİGORTASI) (30 €) (İSTEĞE BAĞLI)(KAPPA TUR GÜVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 15 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKÂNI SUNAR. VİZE ÜCRETİ ZORUNLU SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ) -30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (15 €) -COVİD-19 SİGORTASI (15 €)
3* Oteller Hotel Bobbio vb. 4* Oteller Golden Park Hotel vb.
Benzer bir tarihi, sosyal ve kültürel kimliği taşıyan ülkelerin oluşturduğu Orta Avrupa, 19. yüzyıldan bu yana kullanılmakta olan bir coğrafi bölge terimidir. Orta Avrupa’ya dahil edilen ülkeler zaman zaman değişse de herkes tarafından kabul edilen sabit Orta Avrupa ülkeleri Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Lihtenştayn, Polonya, Slovakya, Slovenya ve İsviçre’dir. Etnik olarak farklı kökenlere sahip olsalar da ortak bir tarihi ve kültürel geçmişi paylaşan bu ülkelerin birçoğu geçmişte Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu’nun bir parçası olmuştur. Dolayısıyla zengin bir mirasa ev sahipliği yapan bu ülkeler, Avrupa’nın en çok ilgi çeken turizm destinasyonlarının da başında gelmektedir. Yaklaşık 155 milyonluk bir nüfusa sahip olan Orta Avrupa, keşfedilmeyi bekleyen eşsiz güzellikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Orta Avrupa'yı seyahat etmeyi planlayan misafirlerimizin; Umuma Mahsus (Bordo) pasaporta sahip Türk Vatandaşları vizeye tabiken, Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip tüm Türk vatandaşları Orta Avrupa'ya gerçekleştirecekleri ziyaretlerde 180 gün içerisinde 90 gün süre ile vizeden muaftırlar. Vize ücreti ve vize hizmet bedeli 160 EURO'dur.
Sizlerden Gelen Teşekkür Mesajları
Kübra Sırsaklar/Yunanistan Turu
Kappatur ile ilk kez seyahat ettik, tur rehberimiz Mehmet Taylan Bey'in engin bilgisi ve güzel dili ile tarihte yolculuk ettik,nazik ve profesyonellerdi,olumsuz hava şartlarina rağmen çocuklarımızla katılmış olduğumuz turdan rehberimiz ve kaptanlarimiz sayesinde güzel anılar ile döndük, Selanikte konakladığımız otel ve müzik ziyafeti şahaneydi... Tekrar görüşmek dileğiyle..
Aylin A./Italya Turu
Eylül 10-17 tarihleri arasında Napoli, Roma,Floransa ve Venedik'i kapsayan İtalya turuna katıldık. Özellikle bazı yorumlarda gördüğünüz olumsuz otel değerlendirmelerine aldırmayın. Oteller şehir merkezine o kadar uzak değil, tertemiz ve yeterli konnfora sahipler. 8 gün boyunca güneyden kuzeye dolu dolu bir tur programımız vardı ve olağanüstü güzel zaman geçirdik. Burada müthiş rehberimiz Hakan Güngör 'e ayrı bir paragraf açmadan geçemeyiz. Öncelikle iş disiplini, işine saygısı, bir tarihçi gibi İtalya'nın geçmiş ve güncel bilgilerinin tamamına sahip olması ve bunları bize aktarma konusundaki olağanüstü başarısı,turdaki herkese eşit yaklaşımı ve kendimizi gerçekten müşteri değil misafiri olarak hissettirmesi ile tur rehberliği kavramının zirvesinde yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kappa Tur Sn.Hakan Güngör ile kesinlikle fark yaratıyor. Kendisine ve Kappa Tur'a bize böyle harika bir tur deneyimi yaşattığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sonraki turlarda görüşmek üzere..
Oguz Akcelik/Ispanya Turu
Her şey mükemmeldi. Rehberimiz Mehmet Bey'e nezaketi ve değerli bilgileri için özellikle teşekkür ederim. Kappa turunu herkese tavsiye ederim...
Iremsu Albay/Italya Turu
10 eylül italya turuna annemle katıldık, harikaydı mükemmeldi , her şey kusursuzdu ve tabiki rehberimiz Hakan Bey kendisi tam bir bilgi küpü hayran kaldık her şey için teşekkürler
Op.Dr. Sertan AKSU/Italya Turu
10 Eylul 2023 7 gunluk italya turumuzda rehberimiz Hakan Gungor sayesinde italyanin hem bugünü hem de gecmisi hakkinda oldukca bilgilendik, turumuzda olmayan ekstra yerleri de gorduk ucretsiz tadimlar yaptik, bizim icin cok guzel bir deneyim oldu tavsiye ederiz (Aksu Ailesi)
Erdinç Murat Aktürk/Balkanlar Turu
Tur gerçekten her şeyiyle harika idi.Kappa tura ve özellikle Anıl beye çok teşekkür ederim.bir sonraki turda ilk sorum Anıl beyin kafilede olup olmadığı olacaktır.teşekkürler
Hüseyin Avcı/Orta Avrupa Turu
Orta Avrupa turu için Kappatur seçimimiz bizi yanıltmadı. Emrah Meto rehberliğinde dolu dolu bir hafta yaşadık. Şirketin tecrübesine Emrah Beyin tecrübesi, bilgisi ve sıcak yaklaşımı eklenince güzel hatıralarımıza yeni 8 gün eklendi. Başta Emrah Bey olmak üzere emeği olan herkese teşekkürler.
Betül Can/Orta Avrupa Turu
kappatur ile ilk kez yaptığımız yolculuğumuzdan çok memnun kaldık rehperimiz Emrah bey sayesinde harika deneyim ve bilgiler edindik biz çok keyif aldık herkese tavsiye ediyorum bundan sonra geziler Emrah bey ve Kappatur
Ayşe T/Orta Avrupa Turu
5 Yıldız rehberimiz Emrah METO için kendisi aşırı bilgili birisi her gittiğimiz yerde bize tüm ayrıntısı ile anlattı yardımcı oldu eğlendik muhabbetli sohbetli birisi tüm sorduklarımıza keyifle cevap verdi yardımcı oldu .. keyifli geçti gezimiz beklentilerimin üstünde idi grubumuz da keyifli insanlar idi ama Emrah bey gerçekten tarih bilgisi ile şaşırttı yaldızlar ona kappaya böyle başarılı rehberleri olduğu için teşekkür ederim
ÇAĞ OTOMASYON/Orta Avrupa Turu
Meto beye ilgileri için ve kappa tura meto bey gibi bir rehbere bizi denk getirdiği için çok teşekkür ederiz. Sağolsun kendisi herkesle çok igilendi. İlk kappa tur seyahatimizden çok memnun kaldık.